Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Снежана рече

Пмет у главу, дупе уза зид :smeh1:

Мене Рођа критикује што нисам хтео да служим војску:)) Нисам имао туширање са војницима. Довели ме после легања у спаваоницу, а ја кажем војницима: Не плашите се; нећу ништа да вам урадим! - Да си видела кад су момци почели да се згледају!:)) После пола сата се устанем и почнем да ходам. Зауставим се као Фреди Кругер изнад једног кревета, дечко се прави да спава а дрхти!12:smeha: Ја пак да се упишам од смеха. Онда су ме на силу послали кући да не реметим војску!:)) Ја им тражио пушку, али нису хтели да ми је дају. Каже: Иди ти мало да се одмориш, зваћемо те поново. Рекох командиру (неки чин, немам појма како се зове): Немојте то да ми радите, јер мој отац је стално мислио да са мном нешто није у реду, а ако ме сада пошаљете кућу, нико га више неће моћи убедити да нисам нормалан! - Ма ти си супер нормалан, само ти треба мало да се одмориш, ја ћу звати твог оца да му кажем како теби ништа не фали, али сада заиста треба да направиш паузу! (2 дана сам био у војсци, трећи назад). Само је један муслиман рекао: Поп се прави луд да не би служио војску. То сам га чуо са стране. Видео да сам нон-стоп са бројаницом, да нешто мрџам.   

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, ana čarnojević рече

nije Vam to od Voruma nego od multitaskanja.

odmorite se al nemojte da Vas nema. dosadno je:D

Хвала Ана.

Врло је могуће да је тако. Све више грешака и у куцању. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Милан Ракић рече

Подсети ме ово на песмичак што написах прошле године на теми о јеромонаху Макарију

Наш си Данте и митрољезац!:)) Момо колашинац је био митрољезац у Сутомору (тамо се није говорило феминизирано митраљезац:smeh1:). Ишао ја у војску сам, он ме сретне пред станицу, и запрепасти се: Како ти твојизи нису правили испраћај? (Ја рекао мојима да не праве испраћај јер се враћам за 3 дана). Узе чоек, маши се за џеп, извади паре и рече: Да ти се нађе, јуначе! - И остаде Момо сада забележен за векове као једини који је за мој војнички подвиг дао паре!:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Милан Ракић рече

Брко, отварај! Шта чекаш? Одавно нисмо имали неку педерску тему. 

Ма за мене је то решена тема, ја сам анти-геј као сваки часни православац :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Родољуб Лазић рече

Видиш, драги мој. То је оно о чему ти говорим све време.  Падаш у невиђени ватру на сваку реч која те оспорава. Вређаш и понижаваш опонента који се усудио да ти нешто каже.  То свети људи не раде. 

Ajd kruva ti i Boga reci šta sveti ljudi rade??

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, dragisa рече

doktore, ... pacijent Dragiša,.... u vezi drkanja....

a ako ima proroštvo sledeći put donosim viski

Molim administraciju u vezi karanja Vedrana da malo promotri ove riječi..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Isusovo magare рече

Molim administraciju u vezi karanja Vedrana da malo promotri ove riječi..

Око карања је ствар разрешена, а код Драгише није било никакве зле намере. Јавиће се он приватно Ави. Нећу да ово што имам да му кажем буде јавно, иако би били од опште користи, - и не знам како га баш у то убодох (по демонском надахнућу, рекао би Рођа) - али је ствар озбиљна и кроз разговоре може да се реши. Не треба из крајности у крајност, како Драгиша (С) сада чини. И без обзира што има сређен материјално живот, нигде неће отићи ако се не освести духовно. Људи замишљају да је живот ћирибу-ћириба, па се само нађеш у неком другом свету. Не. Нема ни суда ни ничега него само онога што овде сејемо. Овде је Царство Божије, и овде треба да га живимо, па не схватам (разумем) хришћане који се буне на невоље. Нигде у Писму ти није обећано материјално благостање ако си побожан. Али ти је обећано да си у том Царству сада ако га живиш, имаш у себи. Зато ми из живота прелазимо у живот. Има изненађења, али о томе не говорим из пастирских разлога. Већ сада нам ваља живети у Христу Господу(ину). Не губимо ништа, него само добијамо. Добијамо ту лепоту и радост живљења у Њему. Јарам је његов благ и бреме лако, а ови будалаши би да налажу на наша плећа товаре које сами не носе! Није слагао Исус. Све је лако у њему. Јер је он победио свет. Веруј ми, магаренце моје, ја не осећам никакав терет. Ови што мраче су будале јер из своје ризнице износе. Наравно да се подвизавамо и подносимо све у Исусу, и то некад није лако, али ако губимо радост, тада смо у греху. Јер се од нас удаљио Дух радости. И то није унутрашња ствар коју ми можемо да производимо, него објективно саживљење са Духом. Нити кажем као месалијанци да је то материјално осећање или психолошко, него говорим о Духу који је Други у односу на нас и нашу природу и који нас просвећује. О томе је говорио и Симеон Новотарац, али и ја сада. И то избезумљује овог Родољуба...   

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Брате, сестро, ово као да сам ја написао... 

у неким приватним разговорима, препискама, људи су могли да виде да је то негде и мој став, мишљење, само што ја не волим да се хвалим као неки:smeh1: шалим се, не волим јавно да пишем.

Брате, сестро - или што би мој син рекао: Брате, мама, кева си :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

само што ја не волим да се хвалим као неки:smeh1: 

Немој да навучеш праведни гнев Родољубов на се!:))

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Мене Рођа критикује што нисам хтео да служим војску:)) Нисам имао туширање са војницима. Довели ме после легања у спаваоницу, а ја кажем војницима: Не плашите се; нећу ништа да вам урадим! - Да си видела кад су момци почели да се згледају!:)) После пола сата се устанем и почнем да ходам. Зауставим се као Фреди Кругер изнад једног кревета, дечко се прави да спава а дрхти!12:smeha: Ја пак да се упишам од смеха. Онда су ме на силу послали кући да не реметим војску!:)) Ја им тражио пушку, али нису хтели да ми је дају. Каже: Иди ти мало да се одмориш, зваћемо те поново. Рекох командиру (неки чин, немам појма како се зове): Немојте то да ми радите, јер мој отац је стално мислио да са мном нешто није у реду, а ако ме сада пошаљете кућу, нико га више неће моћи убедити да нисам нормалан! - Ма ти си супер нормалан, само ти треба мало да се одмориш, ја ћу звати твог оца да му кажем како теби ништа не фали, али сада заиста треба да направиш паузу! (2 дана сам био у војсци, трећи назад). Само је један муслиман рекао: Поп се прави луд да не би служио војску. То сам га чуо са стране. Видео да сам нон-стоп са бројаницом, да нешто мрџам.   

E al si me nasmejao

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

E al si me nasmejao

Морам да се договорим са Нешом Илићем да направимо једну позоришну око овога! Овфо је била трунка!:))) - Дебели, Милорад Милинковић (Мртав ладан) је хтео да направи филм са мном. Одох тад за Италију и узех да се бавим важнијим стварима. Увек имам приоритете.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Zoran Đurović рече

Нека се јави поробљени. Тада ћеш ти бити у праву. Ја само упозоравам хулитеље као што си ти да не лају против Духа. Замисли, да сам стварно светитељ. Где би ти удео био, одговори ми на основу Писма? Људи из јереси пређу у православље преко мене, и ти велиш да је то ђаволско дело? Да ли си ти нормалан? Зато ти кажем да си хулитељ. Непријатељ Божије благодати и прослављени мрзитељ људског рода. 

Pa vidi Zorane ту је једна замка наиме поробљени не могу да се јаве да су поробљени управо зато што су поробљени па не знају да су поробљени.Чуди ме да се Лазић није тога сетио.Ево ја мислим да нисам поробљен али то не значи да нисам можда смо сви ми овде у прелести.Мислим зато да би Лазић да би доказао да смо секта требао да крене у анализу чланова форума јер секте нема без чланова.Није довољан само гуру.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Родољуб Лазић рече

Вреди прибележити: 15. пут изговорена глупост да сам артемит. 

А ти као клирик друге Цркве имаш право да говориш против Сабора СПЦ? Говорим начелно. Јер свако мало ето тебе. Пре две године је било у вези са учењем о ТЕ, овај пут о Максиму. Ни ја се не слажем како се завршило са Максимом, није ми право. Али не поступам као ти. 

Дакле, за тебе ништа не важи? А за друге у однопсу на тебе важи?

Ово је стварно нејасно.Ко говори против Максима говори против Сабора.Да ли је сабор донео препоруку да се не расправља о Максиму.Сад брани Максима.Изгледа да није само лош тајминг.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...