Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Ниси разумео, драги мој фарисеју у покушају. Ја сам ти навео пример где се светац није само брецнуо него је рекао човеку да ће да липше као скот. Такође сам вам навео - кад би имало користи - да ствари не функционишу како би ви хтели, у својим скученим умовима, и онда видите копије светаца, као да смо роботи. То само будале замишљају. Милутин је имао 4-5 жена, Порфирије ниједну, а обојица су свеци. Од Милутина имамо мошти, од Василија Остроћког или Јустина немамо. Имамо кости. Како сад то објаснити? Да нећеш да кажеш како су Милутина балсамовали? Или пак ћеш речи да је то зато што је упражњавао секс? Ти и Рођа сте експерти за светост, појасните нам мало...  

Milutinu ne da je netrulezno telo, vec je savitljivo. Ima snimak na yt kada ga presvlache.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вукашин рече

Milutinu ne da je netrulezno telo, vec je savitljivo. Ima snimak na yt kada ga presvlache.

Био сам пре пар година у Софији и свештеник који је путовао са нама и учествовао у пресвлачењу, причао је о тој чудесној савитљивости, али није видео мошти иако их је држао у рукама, јер су умотана у платно.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, dragisa рече

možda u nečijim drugim očima

ето млади човече како вас је лако навести да говорите оно што вам је на срца после се љутите на Ђуровића када вам каже да светост не бисте препознали ни у дупе да вас шутне, елем, за мене није немогуће да светост видим како у детету тешко оштећеном, тако и у деки који продје јаја на пијаци, па чак и у блесавом попу из Рима, али као што је речено већ, није до светости, до нас је. 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

ето млади човече како вас је лако навести да говорите оно што вам је на срца после се љутите на Ђуровића када вам каже да светост не бисте препознали ни у дупе да вас шутне, елем, за мене није немогуће да светост видим како у детету тешко оштећеном, тако и у деки који продје јаја на пијаци, па чак и у блесавом попу из Рима, али као што је речено већ, није до светости, до нас је. 

sve te ja sestro razumem samo mi nije jasno šta će tu noge

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, dragisa рече

sve te ja sestro razumem samo mi nije jasno šta će tu noge

па да се види да Бог има укуса и стила:))

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

па да се види да Бог има укуса и стила:))

ja jedino vidim ukus i stil Đurovića u tvom pisanju 

ili ti "kako nekom prišiti": eto mladi čuveče pokazao si šta ti je na srcu ... a sama počela kako je lepša i kako ima noge...

i ja ti na to kažem da pošto si udata ne bi rekao ništa 

ali onda kreće tirada: eto...!!!...!!!!...

sam pala sama se ubila, ali.. ona je dokazala...."serem jedem"...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Протомајстор рече

Био сам пре пар година у Софији и свештеник који је путовао са нама и учествовао у пресвлачењу, причао је о тој чудесној савитљивости, али није видео мошти иако их је држао у рукама, јер су умотана у платно.

Милутин ми је омиљени срп. светац.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, dragisa рече

ja jedino vidim ukus i stil Đurovića u tvom pisanju 

ili ti "kako nekom prišiti": eto mladi čuveče pokazao si šta ti je na srcu ... a sama počela kako je lepša i kako ima noge...

i ja ti na to kažem da pošto si udata ne bi rekao ništa 

ali onda kreće tirada: eto...!!!...!!!!...

sam pala sama se ubila, ali.. ona je dokazala...."serem jedem"...

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Zoran Đurović рече

Да се уведе могућност неколико лајкова! Ја овде ставих смех, а рад бих и срце! 

Мада мени не помињи ноге, јер сам ејдетски тип па ми свашта падне на памет!:)) Нисам достигао ниво Јована Лествичника! Ја сам само модерни раслабљени светац!12:smeha:

Драгиша се примио на Лествичника па не може ове "модерне" да привати. 

само се ти зезај, ако ме Сузана дохвати бићу уписана у календарче као: Света мученица Кратконога :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

Bio i ja nekoliko puta na poklonjenje sv. kralju Milutinu u Sofiju,... licno, velika blagodat i strahopostovanje sam osetio, crkva je prelepa u srcu Sofije,..... ne znam zasto nasa SPC ne trazi od BPC da njegove mosti budu u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...