Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Драгана, сад ћу ти рећи:

поп који пита: "где нам је Дагиша што пита за мастурбацију? 

На ове твоје бестемије ти је већ одговорено Писамским и светоотачким текстовима. Али си ти хулитељ на све што је свето и на Божију благодат. И настављаш у томе. Зато сам ти рекао да ти је грло гроб отворен. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Боље и о томе да причамо јер од Вас нисмо чули ни један одговор.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

На ове твоје бестемије ти је већ одговорено Писамским и светоотачким текстовима. Али си ти хулитељ на све што је свето и на Божију благодат. И настављаш у томе. Зато сам ти рекао да ти је грло гроб отворен. 

Ни минут. Те лудорије причај својим фановима.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

На тебе више ни минут нећу да потрошим

Ево послушај мало ово.Можда ће те мало уразумизи.Да ти кажем нешто.Кад би имао неко духовно искуство знао би зашто не треба осуђивати.Зато што никад не знаш где је Дух Свети.Па да не би хулио на Духа Светог.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

На тебе више ни минут нећу да потрошим

Али можеш да напишеш још један текст код Лазића. Није згорега. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Августин рече

Ево послушај мало ово.Можда ће те мало уразумизи.Да ти кажем нешто.Кад би имао неко духовно искуство знао би зашто не треба осуђивати.Зато што никад не знаш где је Дух Свети.Па да не би хулио на Духа Светог.

А како хулим на Духа Светог? Тако што се не слажем са Ђуровићевим исказима? Претпостављам је је дело Духа Светог када се обраћа Богу са питањем да ли га зај...? Де, просветли ме...Или када лупи да Православна Црква није саборна без Ватикана? Јел и тада хулим на Духа? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драгана Милошевић рече

Боље и о томе да причамо јер од Вас нисмо чули ни један одговор.

Da je to tvoj izbor ne cudi. Slican slicnom klanja. Te, ako ti pozdravljas popov recnik treba te iz admina promovisati u neku svetiji jubilej.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Леон Професионалац рече

Човек тумара од марковита до равноземљаша, тврди да је у СПЦ коју би да мења по свом нахођењу.

Možda zato što ti je lakše da ga diskredituješ nego da ga nadgovoriš.

I to je ok. Ljudski je.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Tristatri рече

Da je to tvoj izbor ne cudi. Slican slicnom klanja. Te, ako ti pozdravljas popov recnik treba te iz admina promovisati u neku svetiji jubilej.

Ево, повлачим што сам ти казао други пут за ногу. Само сада нисам сигуран да ћеш бити у стању да ми пишеш. Ариведерћи. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

znaci od svega sto je Rodja mogao da ponudi ovoj planeti na ovoj temi on je izvoleo samo da se sablazni. bzvz

Јесте, срећо моја...Јел и ти питаш Бога да ли те заје....? Што, то је баш кул. Између два покајања. У ствари, зашто бисмо се кајали, зар не....То - грех, покајање, смирење...то је за оне раније, "преподобне", који се фолирају, имају комплекс ниже вредности...Ви сте ваљда са Богом у слободном љубавном односу који те застареле категорије потире?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Ви сте ваљда са Богом у слободном љубавном односу који те застареле категорије потире?

Ти си само необично глуп човек. Кад Бог дигне руке... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Родољуб Лазић рече

А како хулим на Духа Светог? Тако што се не слажем са Ђуровићевим исказима? Претпостављам је је дело Духа Светог када се обраћа Богу са питањем да ли га зај...? Де, просветли ме...Или када лупи да Православна Црква није саборна без Ватикана? Јел и тада хулим на Духа? 

Хулиш потписом на онај текст.Никада то нисам рекао пре.Чак нисам ни рекао да ти хулиш него уопштено да можеш.Али нек ти буде сам си рекао.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Хулиш потписом на онај текст.Никада то нисам рекао пре.Чак нисам ни рекао да ти хулиш него уопштено да можеш.Али нек ти буде сам си рекао.

А да ли ти је можда хула кад неко каже да Православна Црква није саборна без Ватикана?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, ana čarnojević рече

pa nekad mi bude toliko teško da ga pitam. što je Vama to toliki problem? zašto je bitno sta pričam kada se rvem sa Njim?

mislite da je Njemu bitno?

Ма то је тако кул, слободно настави...то - смирење, покајање и остало, то је за оне заостале као што је Силуан и слични. Немој случајно то да читаш, то је за нас малоумне...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...