Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Из птичије (голубије) перспективе ја не видех снимка да је Ава римски додиром обарао људе на траву... 

Осим његовог признања да је оборио Монику Белучи... :)  е, сад, да ли је из дотичне отерао врага и да ли је дотична ,,оправослављења'' још се не зна? 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Avvo stigla direktiva iz staba [emoji4]
Mora da se opravda kod svojih nalogodavaca [emoji6]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Golub рече

Из птичије (голубије) перспективе ја не видех снимка да је Ава римски додиром обарао људе на траву... 

Осим његовог признања да је оборио Монику Белучи... :)  е, сад, да ли је из дотичне отерао врага и да ли је дотична ,,оправослављења'' још се не зна? 

Лажем да сам извршио унутрашњу мисију... Али је помињем, тако да ће се вероватно оправославити уз Аву, па макар у 60! И тада ће се звати Моника Белучи!:))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Што се тиче овога, имаш дар разликовања духова у Павла. Тада - да имаш тај дар - би разликовао лако лажне од правих пророка. Ствар је једноставна.

Наравно да је једноставна. Зато и чекам тебе да нам кажеш зашто ти ниси у прелести а Павић јесте, а очито да има исте пројаве као и ти - исцељује, прориче, прозорљив је и остало...Која је разлика међу вама па си ти прави пророк, а он лажни?

(Ако занемаримо да си ти светски шампион у тапшању по сопственом рамену и у аплаудирању самом себи.)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Беели Голуб рече

Велкам у Јато белих Голубова! :) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Беели Голуб рече

Оче можете ли ми објаснити мало боље ово из писма? Да ли то значи да је Фра Иво у праву? Мислим ако исцељује као Исус? Да ли сте на то мислили?

Не, не исцељује.

Подели на овим сајтовима

А да ли сте и Ви из неког штаба кад то знате? Питам онако. ne_shvata
Seri seri moj golube beli ili shajze shajze majn taube vajze [emoji6]

Подели на овим сајтовима

Коме смета голуб? Можда му је прозор упропашћен.
Oprelescen, brate oprelescen [emoji23][emoji1787][emoji23]
Moj golube ne padaj mi na maline [emoji23]

Подели на овим сајтовима

@The Godfather @Беели Голуб 

Молим нове чланове да пазе на речник.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

[mention=30488]The Godfather[/mention] [mention=30503]Беели Голуб[/mention] 
Молим нове чланове да пазе на речник.
Primljeno k' znanju

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, The Godfather рече

Eto vidis kako se brzo i bezbolno dogovorismo. emoji4.png

a dvoje su se tako i smuvali :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 27.5.2019. at 13:34, Родољуб Лазић рече

А ово нам говори преподобни Никон Антиохијски : 

Также, о том, что многие из верных, живущих развращенно, совершили и совершают знамения и чудеса, получают откровения и пророчества, дабы посредством знамений многих обольстить и увлечь своими лукавыми деяниями, выдавая свой путь за путь жизни, для чего подобные знамения и совершаются. И некоторые из них, имея помощь от демонов, порождают явственные ереси. Также, что не следует быть легковерными, но если увидим кого-нибудь из верных, или неверных, которые проходят великое телесное подвижничество, или обитают в пустыне, искусные в Писании, или неученые, или сочиняющие собственные писания; или какое-нибудь тело, не разрушившееся за многие годы, или что-нибудь подобное: то не рассматривать это как признак святости, если при этом не увидим наличия совершенного исполнения Господних заповедей и даров Духа, указанных Апостолом, а также, совершенной ненависти тщетной мирской славы, и полного исповедания Православой веры; — без чего все является действием демонов, при попущении Бога, Ему Одному известными судами."

"Такође и о томе да многи од верујућих, живећи развратно, чинили су и чине знамења и чудеса, примају откровења и пророштва, да би помоћу знамења многе преварили и придобили својим лукавим деловањем, приказујући свој пут као да је пут живота, због чега се та знамења и чине. А неки од њих, помогнути од демона, произносе, рађају, очите јереси. Такође, не треба бити лаковеран него, ако видимо неког од верних, или неверних, који савршавају велики телесни подвиг, или обитавају у пустињи, ако су  зналци Писама, или су неуки, или сачињавају сопствена дела; или видимо неко тело, које се не распада током много година, или нешто слично: не сматрајмо то знацима светости ако уз то не видимо и постојање савршеног испуњења Господњих заповести и дарове Духа, на које указује Апостол, као и апсолутну мржњу према испразној светској слави и потпуно исправно исповедање православне вере. Без тога, све наведено представља демонско деловање, по Божјем допуштењу, из само Њему знаних разлога."

То сам навео на 8. страни ове теме. 

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост уздржање (Гал. 5, 19-23)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...