Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Ево, да бисмо се померили са мртве тачке, а и да бисмо учинили занимљивијом ову већ досадњикаву конверзацију, нудим вам фер погодбу: ви нама реците ко се крије иза псеудонима Леон Професионалац, а ја ћу Ђуровићу рећи која сам епархија. Може. Ето, верујем вам да ћете бити поштени и да ћете рећи истину.

To bi baš pokrenulo temu!:aplauz:No,ne bi bilo loše vratiti se na početnu temu:kako se postaje stručnjak za svetost,gde se stiču te kompetencije?

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Ево, да бисмо се померили са мртве тачке, а и да бисмо учинили занимљивијом ову већ досадњикаву конверзацију, нудим вам фер погодбу: ви нама реците ко се крије иза псеудонима Леон Професионалац, а ја ћу Ђуровићу рећи која сам епархија. Може? Ето, верујем вам да ћете бити поштени и да ћете рећи истину. А и ја ћу бити поштен.

Родољубе уз дужно поштовање можеш ли да одговориш да ли се кајеш што си у погрешно време напао Ђуровића.ИЛи си непогрешив.Овако стварно изгледа да радиш за Амфилохија и Максима.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Не треба ту неке памети. Он из крајности у крајност, али увек у подршку раскола. Духовно се Артемије и Максим не разликују, формално да. 

и ризикује да га казне?- Не ризикујем казну него рашчињење. Међутим, како су се ствари закомпликовале, престали су да ми прете рашчињењем.

Знам да си помињао да ризикујеш рашчињење.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Ево, да бисмо се померили са мртве тачке, а и да бисмо учинили занимљивијом ову већ досадњикаву конверзацију, нудим вам фер погодбу: ви нама реците ко се крије иза псеудонима Леон Професионалац, а ја ћу Ђуровићу рећи која сам епархија. Може? Ето, верујем вам да ћете бити поштени и да ћете рећи истину. А и ја ћу бити поштен.

Мислио сам да се само правите луди кад оно... 

Мене не занима где сте ни ко сте јер Вас дух секте одаје. Ако мислите да Ђуровић зна ко сам, можда Вам и каже, мада, тврдим да не зна. Нико на Поукама не зна. Мада сумњају а нико није ни близу. Ствар имиџа и шарма. И тако ће остати.

Волео бих да видим шта бисте о мени писали. Немам Фејсбук већ неко време, тако да: жалим случај. :coolio:

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

Стани, бре, Жељко. Шта сад сви утрчавате кад је постало занимљиво. Рећи ћу ти и то.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Августин рече

Родољубе уз дужно поштовање можеш ли да одговориш да ли се кајеш што си у погрешно време напао Ђуровића.ИЛи си непогрешив.Овако стварно изгледа да радиш за Амфилохија и Максима.

Занимљиво је да митрополит Амфилохије брани епископа Максима а критиковао је ове потезе Цариграда.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Стани, бре, Жељко. Шта сад сви утрчавате кад је постало занимљиво. Рећи ћу ти и то.

Па ја сам те то још давно(за ову тему) питао.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Родољуб Лазић рече

Не можете видети Леоново лице и остати живи. confused1

Подели на овим сајтовима

Е па, колега, жао ми је...

Жељко, на твоје питање: већ су ми неки замерили на лошем тајмингу. Али као што сам рекао на почетку - просто је била коинциденција. Шта да се ради...уосталом, мислим да је читава прича око Максима била и завршена (што се сабора тиче, а то је једина формална инстанца), тако да не видим чему та повика да сам ја "спасао" или "спасавао" Максима. Најобичнија глупост. 

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Леон Професионалац рече

Мачковић је реалан лик, мој пријатељ

пре 34 минута, Zoran Đurović рече

је мој реални пријатељ. 

Најлепше захваљујем! Констатујем да је уз два сведока испуњена законска норма за прихватање истинитости дотичног идентитета. 

Искрено, на основу дубине промишљања његове есејистике сумњао сам на неког са завидном академском каријером, нпр. псевдо-о.Ђога или неког сличног. Молим вас подстрекавајте свог пријатеља да се више бави формалним научним радом.

(Опростите на офтопику)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Протомајстор рече

Најлепше захваљујем! Констатујем да је уз два сведока испуњена законска норма за прихватање истинитости дотичног идентитета. 

Искрено, на основу дубине промишљања његове есејистике сумњао сам на неког са завидном академском каријером, нпр. псевдо-о.Ђога или неког сличног. Молим вас подстрекавајте свог пријатеља да се више бави формалним научним радом.

(Опростите на офтопику)

Нисам Вас разумео заиста. 

Кажем Вам, реалан је лик, богослов, дипломата... Чуди ме да нисте чули о томе? 

А са ли сте читали полемику са Еп. Атанасијем?

А текст о проблему поста?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Леон Професионалац рече

Нисам Вас разумео заиста. 

Кажем Вам, реалан је лик, богослов, дипломата... Луди ме да нисте чули за њега? 

А са ли сте читали полемику са Еп. Атанасијем?

А текст о проблему поста?

Рекао сам да верујем, читао сам те текстове, чак пратим и његов профил на academia.edu, али још увек нема ништа објављено у научним часописима, већ само по интернету.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Протомајстор рече

Рекао сам да верујем, читао сам те текстове, чак пратим и његов профил на academia.edu, али још увек нема ништа објављено у научним часописима, већ само по интернету.

А нпр. „Социјални контекст богословља св. Игнатија Антиохијског“ који је изашао у оквиру Зборника радова Института за теолошка истраживања из Београда 2012. године? 

И Проблем поста је озбиљан рад. 

Имате о томе горе на линку о полемици... 

Дејан Мачковић (1978, Бања Лука) дипломирао је на Богословском факултету СПЦ 2003. године. Последипломске студије на Институту Васељенске патријаршије у Шамбезију завршио 2006. године. Од 2008. године уписан на докторске студије на Аристотеловом Универзитету у Солуну

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Леон Професионалац рече

нпр. псевдо-о.Ђога 

Ни ово нисам разумео. И он је реалан лик. ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...