Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Питам се зашто је баш сад Родољуб написао текст против оца Зорана?Како није раније већ сад кад се бори против Максима и цариградске политике и ризикује да га казне?Зато оцу Зорану и изгледа да Родољуб ради по налогу еп. Максима.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Леон Професионалац

Драги мој,шта да ти кажем? Размишљам како да ти одговорим. Три пута сам објаснио. И на претходној страни, управо да би људи имали мој ТАЧАН исказ. Ти понављаш као покварена плоча нешто што нема везе с мозгом. И сад размишљам -  једина логична варијанта зашто то радиш  јесте да си безобразан и да намерно, немајући више никаквих аргумената, радиш оно што ти је једино остало - да публици "објасниш" како сам ја артемијевац те да ништа од онога што сам до сада писао овде НЕ МОЖЕ  бити истина јер сам ја артемијевац. 

На твоју жалост, нисам тај. 

Жив ти мени био, пријатељу. Господ нек ти је на помоћ. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Родољуб Лазић рече

О, Боже, како је ово сморно...

Како пече света водица... Ево да те још мало мучим, пре рока. Човек окачи код мене: 

frLGso8.jpg 

А у праву си. Замара. Све неке приче као из житија светих!:)) Ти си разбио монотонију. Појави се фарисеј и законик да нас упозори да нема Бога оваплоћеног. Да су то бајке. Како би било лепо да постоји неко тамо Царство Божије, али ми знамо да га нема, па зато и не треба да верујемо у глупости. Поновићу ти Новог Богослова: Пиј и ждери, уживај барем у овом животу, јер будући нећеш видети. Тада су покушали да га мало насекирају...     

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

јер сам ја артемијевац

За тебе имамо црно на бело да си артемијевац. Немамо пак коме сада припадаш. Што се љутиш? За мене се све зна коме припадам. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Жика рече

Питам се зашто је баш сад Родољуб написао текст против оца Зорана?Како није раније већ сад кад се бори против Максима и цариградске политике и ризикује да га казне?Зато оцу Зорану и изгледа да Родољуб ради по налогу еп. Максима.

Не треба ту неке памети. Он из крајности у крајност, али увек у подршку раскола. Духовно се Артемије и Максим не разликују, формално да. 

и ризикује да га казне?- Не ризикујем казну него рашчињење. Међутим, како су се ствари закомпликовале, престали су да ми прете рашчињењем.

Подели на овим сајтовима

Душо моја, зар стварно немаш никаквих више начина ни ти ни твој епигон, него да безочно лажете? Жао ми вас је.

пре 20 минута, Родољуб Лазић рече

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

него да безочно лажете?

Последња информација коју си потврдио је да си артемијевац. И то се може верификовати. Зашто сада не кажеш где си? Док то не кажеш, ти си за мене артемит.

Подели на овим сајтовима

Значи једино на шта сте спали јесте шупља прича да сам артемијевац. Колико ви потцењујете интелигенцију читалаца, то је невероватно. И шта, мислите да ако педесет пута поновите ту глупу лаж, да ће педесет првог пута то постати истина?  Драги мој, знаш ли ко је то радио? Но добро, за сада сте стигли, по мојој рачуници до броја десет. Онако отприлике говорећи. Имате форе да се глупирате и бламирате и-ха-хај. 

Подели на овим сајтовима

Ајмо, једанаести пут. Да чујем. Може и хорски, да се придружи још неко. Можда се тако осећате сигурнији? Мислим, није баш једноставно тако се глупирати на очиглед свих и остати прибран и сигуран у себе.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Колико ви потцењујете интелигенцију читалаца, то је невероватно.

Рекао сам ти да се пројектујеш. Зашто, кукавицо, не смеш да кажеш где си регистрован? Која епархија? Или нећеш да одговориш пошто те ја на то присиљавам, па ти гордост не да да попустиш? Биће да је и једно и друго. Да си битанга која не може да врши легитимне представке на рачун канонског клирика, јер си артемит и морално компромитован, то смо видели из канона. Али си психопата или социопата, како ти драже, јер фураш своју причу без да се обазереш на оно што ти се говори.   

Подели на овим сајтовима

Добро, једанаест. Идемо даље. Да чујем дванаести пут. 

(Него шапни ми да нико не чује, шта мислиш, колико пута треба да поновиш лаж да би ти поверовали? Моја процена је била педесет, али шта га знам, можда то није довољно. Али види, важно је да се трудиш и да делујеш убедљиво. То обично пали.) 

Подели на овим сајтовима

Ја нешто контам да су Дејан Мачковић и овај Родољуб Лазић у ствари псеудонимни аутори, али баш ме брига ко су и одакле су - добро пишу, лепо их је читати.

Ова тема о. Зорана на којој смо је баш по мојој мери, уживам пратећи је, надам се да ће да потраје. :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Родољуб Лазић рече

@Леон Професионалац

Драги мој,шта да ти кажем? Размишљам како да ти одговорим. Три пута сам објаснио. И на претходној страни, управо да би људи имали мој ТАЧАН исказ. Ти понављаш као покварена плоча нешто што нема везе с мозгом. И сад размишљам -  једина логична варијанта зашто то радиш  јесте да си безобразан и да намерно, немајући више никаквих аргумената, радиш оно што ти је једино остало - да публици "објасниш" како сам ја артемијевац те да ништа од онога што сам до сада писао овде НЕ МОЖЕ  бити истина јер сам ја артемијевац. 

Жив ти мени био, пријатељу. Господ нек ти је на помоћ. 

Опет неистине! 

Епископ са именом Артемије не постоји у СПЦ. Тако не постоје артемијевци ни артемити, јер, постоји Марко Радосављевић, и према томе, његови следбеници су марковити. Тврдим да сте бивши марковит који треба да зна где му је место и с обзиром на то да је већ једном пошао путем раскола сада не може другима да моралише. Поготову не некоме ко није одступао од Цркве.

Сад Вам је, надам се, јасније?

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Родољуб Лазић рече

Колико ви потцењујете интелигенцију читалаца, то је невероватно.

Рече онај који потцењује канонске попове. 

Биће да Ви прецењујете своје могућности. Ништа нисмо видели сем произвољних тлапњи. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...