Jump to content

STIŽE BEBA Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, emilija рече

Da...ljubav koja ce sama da izgoni sve necistote iz tebe....Boze, kako sam daleko od toga:(((((((((((((((

Srce si mi kupila ovom rečenicom.

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

A, pa, to smo vec malo pre razmotrili, pre par poruka. (vidis da na kraju price ne prasta onome koji ne prasta svome bratu,... znaci nije bas neiscrpna Bozija milost... ne zbog toga sto On to nece, nego mi pomalo fulamo'....)

Da, mozda je odgonetka da prasta beskrajno onome koji se kaje.

Koji cini greh jer je slab, ali ga NE PRIHVATA, ne zeli, pokusava da se oslobodi....

kod nepokajanih, ravnodisnih mozda dodje ta srdzba "ne poznajem te"??

Подели на овим сајтовима

Управо сада, emilija рече

Zato je opasno suditi nekom

jer ne znamo kakav je odnos tog NEKOG prema sopstvenom grehu.

Ali GREHU mozemo suditi uvek.

Tako je, zato se Hristos susretao sa najvećim grešnicima.

Ja sam čak mišljenja da samo Hristos može odvajati greh od čoveka, mi ostali zahvatimo i čoveka po tintari i sahranimo ga.

Zato kroz Crkvu svoju Hristos oprašta i mi smo dužni da podredimo volju svoju Njegovoj volji i da opraštamo grešnicima bez da ulazimo u to suptilno odvajanje greha od čoveka.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, emilija рече
пре 13 минута, Bokisd рече

A, pa, to smo vec malo pre razmotrili, pre par poruka. (vidis da na kraju price ne prasta onome koji ne prasta svome bratu,... znaci nije bas neiscrpna Bozija milost... ne zbog toga sto On to nece, nego mi pomalo fulamo'....)

Da, mozda je odgonetka da prasta beskrajno onome koji se kaje.

Koji cini greh jer je slab, ali ga NE PRIHVATA, ne zeli, pokusava da se oslobodi....

kod nepokajanih, ravnodisnih mozda dodje ta srdzba "ne poznajem te"??

Naravno, ta beskrajna milost Bozija je sigurno i na onima koji se bore protiv greha i strasti po svojim mogucnostima, pa uz Boziju pomoc mogu se uzdici iznad greha (verujem da je zaista tako), nesto ovako :

Обрати се, Господе, избави душу моју, помози ми ради милости своје (Ps. 6)

Ako pricamo o milosti, mozemo na primer misliti i na ovakvu stranu :

Јер је милост Твоја пред очима мојим, и ходим у истини Твојој (Ps.26)

U svakom slucaju, trebamo imati na umu milost Bozuju i truditi se koliko mozemo da dobijemo milost.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Tako je, zato se Hristos susretao sa najvećim grešnicima.

Ja sam čak mišljenja da samo Hristos može odvajati greh od čoveka, mi ostali zahvatimo i čoveka po tintari i sahranimo ga.

Zato kroz Crkvu svoju Hristos oprašta i mi smo dužni da podredimo volju svoju Njegovoj volji i da opraštamo grešnicima bez da ulazimo u to suptilno odvajanje greha od čoveka.

Da, apsolutno..samo, na ovom topiku se radi o propagandi greha, o vecoj odgovornosti javnih licnosti i o pokushaju stvaranja alibija grehu cak i zakonskom regulativom.....znaci pokushavam da napadam greh ali slabost u meni malo, malo pa opali glavne glumce po tintari.

Sa zadovoljstvom (priznajem)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, emilija рече

Da, apsolutno..samo, na ovom topiku se radi o propagandi greha, o vecoj odgovornosti javnih licnosti i o pokushaju stvaranja alibija grehu cak i zakonskom regulativom.....znaci pokushavam da napadam greh ali slabost u meni malo, malo pa opali glavne glumce po tintari.

Sa zadovoljstvom (priznajem)

Zato sam ja pred grehom nem.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, ana čarnojević рече

Ово постаје траги комично...живот у тоталном апсурду. Али не знам сме ли се то констатовати а да ти се однеку не каже како је све по закону и тако даље. Што није по здравом разуму није битно, о томе да није по Богу је већ атомска физика у јавној сфери.

Ана татко, премијер србије хрватског подријетла у друштву партнерке и бивше љуте радикалке, ако је ово радикално напредна Маја на слици и све на македонској телевизији. Ма све је потпуно нормално. Идем да попијем ауто и сипам бензин у пљескавицу. Срећна Нова година 13. у априлу

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Вилер Текс рече

Ана татко, премијер србије хрватског подријетла у друштву партнерке и бивше љуте радикалке, ако је ово радикално напредна Маја на слици и све на македонској телевизији. 

Kao u nekom Kustinom filmu...samo fali Dadan da zapeva DA SI MOJA DEVOJČICA ŽIVELA BI KO KRALJICA DANJU KO KRALJICA A NOĆU KO CARICA...

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Вилер Текс рече

Ово постаје траги комично...живот у тоталном апсурду. Али не знам сме ли се то констатовати а да ти се однеку не каже како је све по закону и тако даље. Што није по здравом разуму није битно, о томе да није по Богу је већ атомска физика у јавној сфери.

Nije uređeno, ali nije protivzakonito. Mnogi lezbejski parovi već na ovaj način imaju decu i ne krše time ni jedan zakon, ali njihova deca ne stiču sva prava koja bi mogla da steknu da postoje zakonske istopolne zajednice. 

Nije protivzakonito ni da par u kome je muškarac neplodan iskoristi donora sperme putovanjem u stranu zemlju, i mnogi u Srbiji to rade. Često se u Makedoniji izvrši inseminacija/VTO, i to su uglavnom, kažu, donori iz Danske, pa se neretko rode mali plavušani, i zatim se po automatizmu upiše kao otac deteta muž majke, jer je tako po zakonu osim ako se neko ne pobuni. Možda bi bilo dobro da ovo regulišemo pa da ljudi ovo rade kod nas, a usto možemo odmah to da uredimo na neki drugi način - da nema anonimnih donora, da dete bar po punoletstvu ima pravo da sazna ko mu je biološki roditelj, npr. Holandija, VB i Australija su, recimo, ukinule anonimne donore, mogli bismo u startu da učimo od njih.  

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Paradoksologija рече

Nije uređeno, ali nije protivzakonito. Mnogi lezbejski parovi već na ovaj način imaju decu i ne krše time ni jedan zakon, ali njihova deca ne stiču sva prava koja bi mogla da steknu da postoje zakonske istopolne zajednice. 

Nije protivzakonito ni da par u kome je muškarac neplodan iskoristi donora sperme putovanjem u stranu zemlju, i mnogi u Srbiji to rade. Često se u Makedoniji izvrši inseminacija/VTO, i to su uglavnom, kažu, donori iz Danske, pa se neretko rode mali plavušani, i zatim se po automatizmu upiše kao otac deteta muž majke, jer je tako po zakonu osim ako se neko ne pobuni. Možda bi bilo dobro da ovo regulišemo pa da ljudi ovo rade kod nas, a usto možemo odmah to da uredimo na neki drugi način - da nema anonimnih donora, da dete bar po punoletstvu ima pravo da sazna ko mu je biološki roditelj, npr. Holandija, VB i Australija su, recimo, ukinule anonimne donore, mogli bismo u startu da učimo od njih.  

Mi ovde govorimo o Bozijim zakonima a ne o ljudskim.

Ako bi znala/znao za Bozije videla/o bi apsurd bilo kakve usporedbe ili diskusije a pogotovo povladjivanja dogadjaju.......

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, emilija рече

Mi ovde govorimo o Bozijim zakonima a ne o ljudskim.

Ako bi znala/znao za Bozije videla/o bi apsurd bilo kakve usporedbe ili diskusije a pogotovo povladjivanja dogadjaju.......

Naprotiv. Ja sam se u diskusiju uključila isključivo zbog citiranog - koje sam citirala u svom prvom postu na ovoj temi, da bude jasno o čemu i zbog čega bilo šta govorim:

Цитат

KАДА СЕ "ПРЕМИЈЕР" РУГА ЗАКОНУ (И НАРОДУ) СОПСТВЕНЕ ДРЖАВЕ

Овде не могу постојати два родитеља, нити видимо две особе које као "плод љубави" (како пише Блиц) могу добити дете.

Овде постоји само мајка (биолошка) а друго једноставно нема име, можда "ПРЕМИЈЕР ДЕТЕТА"?!...

У сваком случају (ако се вест испостави тачном и дете буде део једне такве нелегалне заједнице) ради се о грубом кршењу више закона Републике Србије и ово удружење ће правно урадити све да се прекршиоци закона казне а дете заштити!

U diskusiju oko Božijih zakona se nisam ni uključivala niti trenutno imam nameru. Jedina mi je namera bila da ispravim pogrešku prostim iznošenjem činjenica vezanih za zakone Republike Srbije.

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Zakoni ce se vrlo brzo prilagoditi premijerki i eliti:

"

Ubrzati rešavanje pravnih pitanja

Poverenica Brankica Janković kaže da se nada da će to što je partnerka Ane Brnabić rodila dete ubrzati rešavanje pravnih pitanja vezanih za istopolne zajednice.

- Umesto da se bavimo polemikama da li dete ima dve mame i neumesnim komentarima, bilo bi bolje da sagledamo realnost da naši građani i građanke pripadnici i pripadnice LGBT zajednice žive sa nama i da oni i njihova deca moraju da uživaju jednaku pravnu zaštitu - navela je ona."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...