Jump to content

STIŽE BEBA Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, emilija рече

Zakoni ce se vrlo brzo prilagoditi premijerki i eliti:

Poenta je valjda da ne bude elita iznad zakona, a mi ostali ni pod zakonom, odnosno da oni mogu kako hoće, a mi da ne možemo da računamo ni na zvanična prava.

Zvčiš kao da veruješ da su sve lezbejke u Srbiji 'elita'. Nisu. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Poenta je valjda da ne bude elita iznad zakona, a mi ostali ni pod zakonom, odnosno da oni mogu kako hoće, a mi da ne možemo da računamo ni na zvanična prava.

Zvčiš kao da veruješ da su sve lezbejke u Srbiji 'elita'. Nisu. 

Nisu. Al' evo dovoljna je jedna........na pravom mjestu i u pravo vreme.

Cuti Srbijo, cuti.

Подели на овим сајтовима

@Paradoksologija Постоје људи који су екстремно сурови мислећи да служе Богу а постоје и они који желе бити милостивији од Бога. И једно и друго је потпуни промашај.

Подели на овим сајтовима

vucicbre-660x330.jpg

Вучић: Ајде баш да видим ко ће Ани Брнабић да одузме дете!

23. фебруара 2019. Хроника Оставите коментар

Председник Србије честитао је рођенеј детета премијерки Ани Брнабић уз напомену да се нада да ће оно бити здраво и да ће бити разлог многих радости.

Ипак иако је тако многи су са разлогом поставили питање. По којој основи, закону и логици је ово дете премијерке? Дете је родила њена девојка Милица, оне нису у браку јер такви бракови нису дозвољени, генетски материјал пренет је од стране непознате мушке особе која је своју сперму донирала за ове потребе.

На неколико медија и друштвених мрежа многу су масовно почели да праве петиције и захтеве да се ово дете одузме од стране државе јер је у питању “ЛЕЗБЕЈСKА ЗАВЕРА” која ће уништити НОРМАЛНО расуђивање детета јер оно није могло да бира да ли жели бити у таквом окружењу.

Председник Србије је очигледно овај податак видео па је одлучио да стане у одбрану премијерке и њене “ПОРОДИЦЕ”.

Видим неки сада позивају да се одузме то дете. Kажу премијерка Брнабић не заслужује дете. Ма ко сте бре ви да одузимате било коме дете? Kо сте ви да кажете Ани да ће дете њене партнерке да добије неко други? Ајде бре баш ме занима, ајде да видим ко ће то дете да отме? – упитао је председник Србије.

Дневни Журнал

ФОТО: Танјуг

Линк ка вести

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Либерали га киртикују а он испуњава све њихове жеље. 

Тешка је заблуда када неко мисли да човеку који лежи у било којој страсти повлађује "борећи" се за његова "права". 

Лек за сваку страст је покајање, онакво какво је имао блудни син из Јеванђеља. Међутим многи скачу као опарени када се помене борба са било којом врстом страсти. Најтужније је кад такву тезу заступају хришћани по фирмом "љубави".

Подели на овим сајтовима

ХИТНО ЗАШТИТИТИ НОВОРОЂЕНЧЕ И. ОД НЕЗАКОНИТИХ ПОСТУПАКА АНЕ БРНАБИЋ!

Покрет Образ позива надлежне државне органе да стану у заштиту правног поретка Републике Србије и права детета због противправног поступања Ане Брнабић и Милице Ђурђић према новорођенчету И., над којим Брнабићева и Ђурђићева врше неприродну и незакониту симулацију „родитељства“ и „породице“. Позивамо надлежне службе да дете хитно изместе из незаконитог и нездравог окружења у коме се тренутно налази, а да против Брнабићеве и Ђурђићеве без одлагања предузму одговарајуће правне мере.

55.jpg

Устав и закон Србије не познају и не признају никакве „две маме“ или „две тате“, нити пак „женског тату“ или „мушку маму“. Устав и закон наше државе, исто као и Закон Божији и људска природа, као родитеље познају и признају само оца и мајку, уз могућност да дете (у случају какве нужде) задобије законите старатеље који, опет, морају бити у природном и Богом благословеном поретку мушкарца и жене.

Управо зато, изјава Александра Вучића да Ани Брнабић „честита рођење сина“ је запрепашћујућа и опасна, противприродна и богохулна, а уз све то и противзаконита — као што је противзаконит начин на који су Брнабићева и њена содомска наложница присвојиле право да се поигравају животом једног невиног и дубоко унесрећеног малог људског бића.

Поступци Вучића и Брнабићеве заслужују најоштрију осуду сваког здравомислећег и часног грађанина Србије. То што они, као носиоци извршне власти, отворено крше Устав и законе и руше темеље нашег друштва, није само пркошење Богу, скрнављење породице, разарање нације. То је безочно ругање милионима Срба који су се кроз векове рађали, одрастали и стварали своје породице у нашој Отаџбини.

Стога позивамо све родољубиве Србе, а посебно стручну јавност, политичке и интелектуалне делатнике, да без оклевања стану у одбрану права малолетног детета И. — као и сваког другог детета у Србији — на здраво породично окружење и да дигну глас против безакоња које прети да потпуно извитопери и затре наше друштво.

У супротном, ово смишљено изругивање свим српским очевима, мајкама и деци биће само најава ужаса који се спрема нашим потомцима у Вучићевој режији „Будућности Србије“: у раскомаданој и поробљеној земљи без Косова и Метохије и вековних Српских Завичаја, са унакаженим Београдом као „градом греха“, где је нашој деци намењена улога белог робља за задовољење болесних порива и срамних страсти НАТО окупатора.

%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2120-01.pn

Подели на овим сајтовима

A nekako ova beba pada sa svim ubrzanim dogadjajima tacno u momentu kad ova vest treba da se provuce neopazheno....covek ne zna lepo prvo shta da hvata...mislim, normalan covek....

nemo' sad neko da kaze da nema veze s temom....sve teme u Srbiji danas su povezane....na zalost, poznajem dosta osoba koje gledaju samo TV, te im je oduzeta mogucnost povezivanja na visem intelektualnom novou, nama nedostupnome.....

https://stanjestvari.com/2019/02/23/bota-sot-22-tacke/

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, emilija рече

A nekako ova beba pada sa svim ubrzanim dogadjajima tacno u momentu kad ova vest treba da se provuce neopazheno....covek ne zna lepo prvo shta da hvata...mislim, normalan covek....

nemo' sad neko da kaze da nema veze s temom....sve teme u Srbiji danas su povezane....na zalost, poznajem dosta osoba koje gledaju samo TV, te im je oduzeta mogucnost povezivanja na visem intelektualnom novou, nama nedostupnome.....

https://stanjestvari.com/2019/02/23/bota-sot-22-tacke/

Mozda je vise za temu kritika rezima Vucka, :nene:,.... ali, recimo malo sam pratio kako to Vucko radi medijsku kampanju i nacin vladanja, ne moze on to sve sam, iako mozda misli da je superman :D ili sa ekipom ljudi sa 'diplomama' oko sebe, :smeh1:, nego su tu ukljucene razne agencije i ljudi koji se bave striktno tim pitanjima, cini mi se najvise iz Amerike,...pa, imamo malo po malo neke policijske racije (sto je dobra stvar ali je problem kada je potrebno da se pokrije medijski i spinuje javnost zbog nekih drugih negativnih politickih ili ekonomskih stvari) slicne nekim racijama policije na mafijase u Americi, ...pa, pricanje Vucka kako se nicega ne boji i nije ga strah od bilo koga i koliko smo jaki i koliko smo napredni i ekonomski i vojno i ne plasimo se nikoga, .. kao kad Amerikanci pricaju da se nikoga ne boje i da mogu svakoga da pobede sto je u osnovi i tacno, ali ovde kod nas zvuci kao da Vucko zna sta radi i stvara kao sliku koliko smo jaki od dana kada je on na celu drzave sto su naravno Potemnkinova sela i drugo slicno... kada oni u 7. sati ujutro u Jutranjem programu na RTS 1 umesto da pricaju samo o vremenu i drugim zivotnim stvarima koja se ocekuju toga dana, pricaju pola sata o politici i Vucku i nerviraju i ispiraju ljudima mozak jos sa jutra, ... onda je stvar prevrsila svaku mogucu meru.... :ljut:

Jenostavno Vucko pravi i spinuje medijsku sliku kako odgovara njemu i onima koji ga instruisu i obucavaju za tako nesto, tako i ovo sa premijerkom koja je LGBT pripadnica sigurno nije doslo bas slucajno.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, emilija рече

Ko ce pre...ono malo zdravog gradjanstva ili nov podeshavajuci zakon...................................

Mislim da ima poprilično zdravog građanstva, toliko i da je u znatnoj većini. Ali vlast se brutalno nametnula i radi šta hoće, tj. šta joj kažu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...