Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Једно питање за Вучићеве сведоке: да ли сте свесни да је ово његово обраћање, као и 99,9% његових јавних наступа, кршење Устава земље у којој живите? Председник Републике не води политику земље и не учествује у њеном креирању, то ради Влада Републике Србије. Или вам то и није баш превише битно?  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, GeniusAtWork рече

Или вам то и није баш превише битно?  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, GeniusAtWork рече

за Вучићеве сведоке

12:smeha:

...kradem... :ani_biggrin:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Августин рече

Америка, Енглеска и Немачка

Amerika i Engleska bice zemlja proleterska! Za Nemacku ne znam, nisu nam pevali...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, obi-wan рече

Amerika i Engleska bice zemlja proleterska! Za Nemacku ne znam, nisu nam pevali...

Немачка је једина одс ових и била тамо је владала једно време Национал социјалистичка радничка партија Немачке..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Августин рече

Немачка је једина одс ових и била тамо је владала једно време Национал социјалистичка радничка партија Немачке..

To je bila poshalica (zafrkancija, shega)... :dry:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, grigorije22 рече

Potrebno je samo uporediti face i odma se bez ikakve sumnje izvodi zakljucak koliko bi bitka trajala.

Ne znam za face, ali ovi u crnom bi možda dobili ove dolje, ali vidim te ove face u crnom odmah mi padne na pamet, Arkan, reketiranje, pranje novca, mafijaški klanovi itd...

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ne znam za face, ali ovi u crnom bi možda dobili ove dolje, ali vidim te ove face u crnom odmah mi padne na pamet, Arkan, reketiranje, pranje novca, mafijaški klanovi itd...

Naravno da bi dobili. Ovim kozojebima da daju i najsavremeniji tenk izgledalo bi ovako.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, grigorije22 рече

Potrebno je samo uporediti face i odma se bez ikakve sumnje izvodi zakljucak koliko bi bitka trajala.

48366550_2269561663078634_4597847015324385280_n.jpg

Словени су лепши од Шитара зато што Шиптари имају коцкасте главе , али какве то везе има са ратом.Није то избор за мис.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

Први пут чујем да неко САЈ доводи у везу са криминалом.То нико није ни говорио.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...