Jump to content

О гунђању које разара свакодневни живот породице

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Сања Т. рече

Treba  bre ta zena da saceka da muz ostari i onemoca, pa da je se seti...Jer ko ce da ga "gleda" pod stare dane, kad svi ostali okrenu ledja i odu.

Kako obično i biva kod tih jebivetara. Seti se žene i dece kad više ne može da skita.

Evo mene familijo, ja doš'o da me gledate pod stare dane. Ženo, Bog ti uslišio molitve!

More marš bre :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Natasa. рече

Pošto je sigurno oženio kiselu, oronulu i nezadovoljnu :smeh1:

Da , svakako. Ali nju nisu problemi promenili, a njega jesu..i njemu, jadnom, sirotom, treba razumevanje i podrska...a ti zeno....

Sta zeno?

Pa zna se- Mars u kuhinju! Ali...tek kad nacepas drva i nalozis vatru! 

E sad, ja bih se smejala...al ne mogu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Сања Т. рече

Jer ko ce da ga "gleda" pod stare dane, kad svi ostali okrenu ledja i odu.

Tada ce tek da gundja, matoro zakeralo...0703_read To sam recimo gledala kod mojih rodjaka daljih strica i strine...on vazda po kafanama, ona kuca deca, sta ona zaradi to on popije, i naravno nije to trajalo dugo, stradala mu jetra i razboleo se, nije mogao nigde, e onda mu moja strina Milovanka, bila super dva dana, posle je bio besan na sve i svakoga, jos vise je mrzeo i gundjao i zakerao nego dok je bio zdrav i pijan. Bilo mu valjda krivo sto on ne moze sada nigde a ona eto moze svuda...pa mu Mika opet bila kriva. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Сања Т. рече

E, to je ta rec, koju trazim od pocetka

Da, ta rec se koristi odmah na pocetku :smeh1: ne ceka se da ostari i zanemoca...posle nije hriscanski oterati bolesnog i starog nemocnog coveka....:coolio:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Е лепо бре, много гледате америчке серије.....разговор, разговор, разговор по ваку цену.....каква бре психоанализа  и конструктивни разговори са балканским менталитетом  :smeh1: гунђаш ти, он ћути, гунђа он ти ћутиш  и трепћеш окицама нежно  :D Једноставно покушаш да  га разумеш у тим тренутцима као и он тебе .  

И молитва помаже...не само разговори.....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Пропаст, као да је шах у питању :scratch_head: Зар се то баш тако у животу може тајм аут кад год ти је фрка, осетио си нешто, па да киднеш док се не охладиш, да случајно не заболи?!

Или ће и један духовник рећи жени коју стварно малтретира муж алкос - остани и трпи? 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

Е лепо бре, много гледате америчке серије.....разговор, разговор, разговор по ваку цену.....каква бре психоанализа  и конструктивни разговори са балканским менталитетом

Rapso, postoje i drugi metodi, al su kaznjivi sFun_bat             ;) :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Adelaida рече

neku pesmu "Moje srce srecu ne krije...”

My heart is not hiding happiness.

My alcoholic is here!

He was wandering around whole night and got drunk. 

Welcome back to me!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

My heart is not hiding happiness.

My alcoholic is here!

He was wandering around whole night and got drunk. 

Welcome back to me!

...i onda dodje neko i kaze kako metalci satanizuju pesme .... Pa dal su culi ove nase...na srpskom?!

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

O m-ž odnosima su pisali likovi koji nikad nisu interagovali u m-ž odnosima.

stvarno je intresantno da nikada sveštenici nisu držali predavannja ili pisali o ovoj temi....bar meni nije poznato...uglavnom se ne oglašavaju po ovom pitanju...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, JESSY рече

stvarno je intresantno da nikada sveštenici nisu držali predavannja ili pisali o ovoj temi....bar meni nije poznato...uglavnom se ne oglašavaju po ovom pitanju...

Свештеници не причају о женском гунђању јер им жене онда гунђају како никад нису ту за њих, него само нешто проповедају о женском гунђању. 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Monasi treba da se bave monaštvom

otac Justin savinski je jedan od retkih koji se razlikuje po tom pitanju...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, JESSY рече

Nemaju vremena, parohija, žena, deca...

I oni su u fazonu da ženama pričaju da skrate jezik, muškarcima da obrate više pažnje na porodicu ili šta im već preporučuju...dženerik problemi, dženerik saveti...a vala čega se sve naslušaju na ispovestima dobro i trpe kuknjavu :0426_feel:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...