Jump to content

О гунђању које разара свакодневни живот породице

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Драшко рече

Neki ljudi ne dozvoljavaju da ih postujes i "trpis"

Zaista ne verujem da Gospod trazi da se svaki supruznik "trpi" i "razume" u beskraj i po svaku cenu

Nije pravoslavlje neki ispravljač naših karaktera i onda će duhovnik da te navede na pokajanje a ti da se ispovediš itd...pravoslavlje je sloboda i razumevanje,

Svaki kalup i primoravanje sigurno će dovesti do ozbiljnih psihičkih poremećaja

Nama trebaju živi, normalni autentični ljudi

Ako žena ne odustaje od svog zvocanja...MRŠ!!!

AKo je muž nepopravljiv MRŠ!!!

Mnogo puta sam planirao razvod i najteže mi pada kad krenu metiljavo i pekmezavo pojedini naši prijatelji-poznanici "pa neeeemoj, pa daaaaj, pa mjiaoo, pa volite se ,pa mljaccc...." MRŠ

MRŠ

Svaka priča je priča za sebe i sad mi ovde ćemo da znamo da damo recept ni manje ni više za nečiji brak?!!?!!!

Da dodamo teret na nečija pleća!

MRŠ i mi!

Neki se najbolje trpe na daljinu...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, Драшко рече

Opet, mislim da nije baš uputno da se daju dijagnoze i recepti ovako olako

Deluje mi cela priča tako stegnuto i tako kao tvrdi kalup a život uopšte nije takav, je ne znam nikoga ko tako može da živi i da se oseća normalno!

Ali opet mislim da ne treba javno iznositi nečije ispovesti i savete duhovnika jer nit su svi duhovnici isti niti će isti duhovnik isto govoriti svakome ko mu dođe, uglavnom..

Заправо, у праву си. Када се мало шире размисли, потпуно си у праву. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ana B. рече

Neki se najbolje trpe na daljinu...

Čuj neki :smeh1:, svi se najbolje trpe na daljinu. Pa se malo i uželite, što je bonus.

Brak na daljinu-sreća i radost :)).

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 13.12.2018. at 15:19, Adelaida рече

Od zene najpre zavisi hoce li muskarac uopste i imati priliku da bude ma kakav....Tolika je zenina moc.;)

...

supergirl-invasion-1012893-1280x0.jpg

https://comicbook.com/dc/2017/07/30/supergirl-season-3-premiere-plot-melissa-benoist-david-harewood-2/#2

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 23.1.2019. at 14:48, Nemanja neco рече

Неби се баш сложио, јер уз Господа и кактус може бити љубичица

Ako se ne varam i Bog stvori kaktus...a stvori i ljubicicu i sa razlogom ih stvori razlicite...kaktus kao kaktus- ljubicicu kao ljubicicu...da kaktus treba da bude ljubicica ne bi ni bio stvoren kao kaktus. 

To sto se nama ljudima ne svidja kada nas kaktus bode je nasa stvar...neka mu ne prilazimo ili neka naucimo kako da ga gajimo a da nas ne bode.

On 23.1.2019. at 21:24, obi-wan рече

Amin.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

@Adelaida 

Tako znaci, bavis se piraterijom... :0120_angryy:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Гунђање и роптање је проклетство. То је као да човек проклиње самога себе, а онда долази гнев Божији. Познавао сам двојицу земљорадника из Епира. Један је био отац породице и имао једну, или две њиве и у свему се уздавао у Бога. Радио је колико је могао, без тескобе. „Урадићу колико стигнем.“ Говорио је, Више пута му се догодило да су му неки снопови иструлели од кише, јер није стигао да их сакупи, а неке му је раздувао ветар, али он је за све говорио „Слава Теби Боже“ и све му је ишло добро. А онај други је имао много њива, стоку итд. Али није имао деце. Ако си га упитао „Како си?“ одговарао је „Ма пусти, не питај“. Никада није рекао „Слава Теби Боже“, само је гунђао и роптао. А да видите, једном му угине крава, други пут му се догоди ово, или оно. Имао је све, али није имао напретка.

Зато кажем, славословље је велика ствар. Од нас зависи да ли ћемо окусити, или не благослове којима нас Бог дарива. Али како да их окусимо, када нас Бог, на пример, дарива бананом, а ми мислимо шта ли то боље једе тај и тај бродовласник? Колико људи једе само суви двопек, али дању и ноћу славе Бога и хране се небеском милином! Ти људи стичу духовну осетљивост и познају миловање Божије. Ми то не знамо, јер се наше срце прекрило лепљивим муљем и ништа нас не може задовољити. Не разумемо да се срећа налази у вечности, а не у испразности.

Старац Пајсије Светогорац

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...