Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 2 минута, Neša_ рече

Da sam visok i lep, ko zna gde bi mi bio kraj. Mnoga bi ženska srca bila slomljena. Srećom po njih, nisam.

Ajde barem necu da brinem da ce neka da te otme, al tu sliku niko nikad videti nece, pa ni na spomeniku, jer je Nesica citaj LAZAN :))))))

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

A po čemu ja mogu biti siguran da si ti prava?

Možda nisi.

To što na profilu imaš sliku veoma lepe devojke, ne znači da je tvoj profil pravi. :) (Mada verujem da jeste :smeh1:)

O pa hvala :0212_rolleyes:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Adelaida рече

Odbij, svodnice, nisam zainteresovana. :i6d1r8:

To je uvreda:2s6vbdd:Angard psihologicarko.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Него, @Ana B. теби нешто досадно, а? ;)

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ова тема је отворена са намером да се обавештавају форумаши, који желе да нађу свог животног сапутника, на молебанима које организује наша црква. 
Обавештаваћу вас о датумима молебана и окупљања када се служи акатист Блаженој Ксенији. И обавештавати вас о посећености.
Лепо се обуците. Не очекујте чудо, да ћете се тај дан одмах скрасити већ причајте, размените контакте и оставите себи и тој особи неко време да се упознате. Свештеници ће разговарати са заизересованима у црквеној сали. После службе нам се обавезно придружите. Ако не нађете тај дан животног сапутника не одустајте већ наставите са доласцима.
Ако се и у неком другом граду служи молебан, овде нас можете обавестити о томе.

Divna je akcija! Za nas koji smo sami, a zelimo da prozivimo srecan i miran ostatak zivota, ovakvo okupljanje i druzenje je savrseno. Ako bude nekada Beograd ili blizina Beograda (ja sam kolima, mogu jos nekog povesti), molim te samo za obavestenje gde i kada.
Veliki pozdrav, Katarinao
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Divna je akcija! Za nas koji smo sami, a zelimo da prozivimo srecan i miran ostatak zivota, ovakvo okupljanje i druzenje je savrseno. Ako bude nekada Beograd ili blizina Beograda (ja sam kolima, mogu jos nekog povesti), molim te samo za obavestenje gde i kada.

Veliki pozdrav, Katarina

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Neša_ рече

A šta ako neću? :945729:

Ona ce lepo da te zamoli. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Katarina1973 рече

Veliki pozdrav, Katarinao

Za sad je samo u Krusevcu. Na zadnjem molebanu je bila starija ekipa. U prolazu sam snimio da je bila i neka mladja devokka ali je brzo otisla. Tako da ako imas mogucnosti mozes doci i autobusom.

Подели на овим сајтовима

Za sad je samo u Krusevcu. Na zadnjem molebanu je bila starija ekipa. U prolazu sam snimio da je bila i neka mladja devokka ali je brzo otisla. Tako da ako imas mogucnosti mozes doci i autobusom.

Nije meni tesko do Krusevca, ali ako je starija ekipa, bez uvrede....
U svakom slucaju, ako te ne mrzi, javi kad bude
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Katarina1973 рече

Nije meni tesko do Krusevca, ali ako je starija ekipa, bez uvrede....
U svakom slucaju, ako te ne mrzi, javi kad bude

Preko 40 a neka da je vise ovih ispod 40. 

Svake prve nedelje u mesecu se sluzi moleban.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...