gothic88nika Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 @Јанко U svemu postoji izuzetak... Samo znaj, ja vise necu izigravati dzentlmena, Spartanca i da budem musko koje cini prvi korak i da ispadne budala... Ko ima petlju neka kaze..... Vise puta sam se opekla ... Steta samo sto se uvek obije pogresnima o glavu... Ko nece, ne mora... Davno bese 1914. Никола Крушић, Јанко and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 пре 2 минута, gothic88nika рече @Јанко U svemu postoji izuzetak... Samo znaj, ja vise necu izigravati dzentlmena, Spartanca i da budem musko koje cini prvi korak i da ispadne budala... Ko ima petlju neka kaze..... Vise puta sam se opekla ... Steta samo sto se uvek obije pogresnima o glavu... Ko nece, ne mora... Davno bese 1914. Слажем се. Момци, не будите секе. П.С. А цуре да не осуђују мушко што је мушко. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 пре 6 минута, gothic88nika рече @Јанко U svemu postoji izuzetak... Samo znaj, ja vise necu izigravati dzentlmena, Spartanca i da budem musko koje cini prvi korak i da ispadne budala... Ko ima petlju neka kaze..... Vise puta sam se opekla ... Steta samo sto se uvek obije pogresnima o glavu... Ko nece, ne mora... Davno bese 1914. Tavita and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 Као и за све остало, молите се Богу да се удате/ожените и радите све што је до вас. И само полако и стрпљиво. Верујем да има случајева када Бог не допусти некоме брак али то само он зна шта и како... Углавно уздајте се у Бога и не бригајте. Никола Крушић, Smaragdni kamičak and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 Само да стигнем кући вечерас.Не стидим се ја ни јавно ни приватно [emoji1]Sent from my iPhone using Pouke.org Драгана Милошевић and Јанко је реаговао/ла на ово 1 1 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 Вазда се опечем. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 ....ovim putem se izvinjavam damama sto nisam musko. Neki bi imali sta da nauce, a neka bi se usrecila... Ali Bozija volja je kraj diskusije.... kordun, Милошшш and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 @gothic88nika ja tebe pisem pod musko, kilavo musko posto ti fali nekih stvari Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 @kordun odsluzila vojsku, ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 Управо сада, gothic88nika рече @kordun odsluzila vojsku, ti? ne, mada sam regrutovan u skolu rezervnih oficira republike srpske, na zalost ukinula se vojska kada sam trebao da sluzim vojni rok, mada prakticnog iskustva imam za dvadeset vojnih rokova, jer sam klinjo iz rata, mogu al kaidi da drzim predavanja o eksplozivima npr. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 @kordun ... lepo. Drago nas je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 пре 2 минута, gothic88nika рече @kordun ... lepo. Drago nas je. ciji sam to gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 пре 7 часа, Драгана Милошевић рече Вазда се опечем. koja je najznacajnija licnost tvoga kraja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 За Београд, за Бе-о-градСа вером у БогаЗа крст часни и слободу златну! Maja Pavlovic, gothic88nika and Flojd је реаговао/ла на ово 3 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 27, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2018 Ko zeli da se zeni i udaje a ko samo prica da o tome? ? Moleban za brak i porodicu crkva u Mudrakovcu 4 novembar. Cekamo vas. Ko dolazi busom nek mi se javi u pp, sacekacu vas na stanici i imate prevoz do crkve. Ako vas bude vise, organizovacemo jos nekekog iz lige da vas preveze?. Maja Pavlovic, Никола Крушић, Ana B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука