Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Gogić рече

Mislim da je to trebalo ostati njena licna stvar, s obzirom u kakvom svetu zivimo, reci to na sva zvona, novinarima! jooojMislim da je tako sebi otezala,na sve to jos lepa , uspesna,to sve opterecuje buduceg mladoznju! 

Necemo sad "pljuvati" ceo muski rod, ima i medju njima koji vrednuju neke druge kvalitete jedne devojke .:)

Можда је себи отежала ситуацију, али, за то што је тако нешто јавно изјавила за мој појам је велико плус, јер, данашња деца могу много што шта да прочитају да је нека позната личност урадила нешто ружно, а овако, она, као врло лепа и успешна девојка, дала им је веома позитиван пример. И не само деци, него и многи други који исто као она имају честите намере могу да виде да нису сами на овоме свету. А то што тако нешто оптерећује младожењу, или младу, небитно, ма ко их шиша, нека траже онда нешто ''боље'' ако им таква особа не одговара. И да, нисам генерализовао све мушкарце. Своју изјаву сам оградио на оне са којима је она имала прилику да буде у вези, а који је нису подржали у њеној намери.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Gogić рече

Mislim da je to trebalo ostati njena licna stvar, s obzirom u kakvom svetu zivimo, reci to na sva zvona, novinarima! jooojMislim da je tako sebi otezala,na sve to jos lepa , uspesna,to sve opterecuje buduceg mladoznju! 

Treba je upoznati, ja verujem da ona ima mnogo vise kvaliteta, osim lepote, uspesnosti nevinosti. ? Najlepse je kad se zaljubis u neciju dusu a ne telo. :)

• Радостан 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Nevini muskarci su kao zlato. Retki si i vredni. Takvi te vole za ceo zivot.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Goliat рече

Nevine devojke su kao zlato. Retke su i vredne. Takve te vole za ceo zivot.

Sve su nevine, dok ne zgreše.

A kad zgreše, više nisu devojke nego žene. :)))

Znaš li ti ono: ko pre devojci, njemu devojka, a ko poslednji, njemu žena. Neće nijedna da čeka, da gubi vreme. Tek posle ona vidi da li je trebalo ili nije.

A da li će da te voli, to zavisi od toga koliko njenih uslova ispunjavaš.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...