Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Плаво Небо рече

:0222_shocked:

Ama, ne mogu uz pratnju.:smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Када човек погледа на свет око себе запрепасти се какви се критеријуми данас сматрају за нормалним. Читам један спортски лист и набасам на вест о познатој атлетичарки Лоло Џонс. Сетио сам се те девојке још од пре више година када је тај исти свет запрепастила својом изјавом да не жели да има сексуалне односе пре брака. Кажу, новинари, како је ето прославила 36 рођендан, а и даље није променила своју одлуку, као, све је шокирала. А питам се, шта је ту шокантно? То што је девојка сасвим нормална и што здраво размишља? Можда им је то шокантно. Да, ко би да се жени или удаје (у складу са аутором теме такође се иронично питам).

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Плаво Небо рече

Када човек погледа на свет око себе запрепасти се какви се критеријуми данас сматрају за нормалним. Читам један спортски лист и набасам на вест о познатој атлетичарки Лоло Џонс. Сетио сам се те девојке још од пре више година када је тај исти свет запрепастила својом изјавом да не жели да има сексуалне односе пре брака. Кажу, новинари, како је ето прославила 36 рођендан, а и даље није променила своју одлуку, као, све је шокирала. А питам се, шта је ту шокантно? То што је девојка сасвим нормална и што здраво размишља? Можда им је то шокантно. 

Da budem iskren nisam ni ja to razumeo u pocetku. Ali sad shvatam da se na taj nacin cuva brak, cuva se bracna postelja da se ne isprlja. Ali onima koji nisu probali pre braka zaista mislim da je tesko da nadju iskrenog partnera koji bi ih podrzao u tome posebno ako je to muskarac. Cak i oni koji su probali trebaju da sacekaju i da ne rade pre braka. Tako da treba napraviti razliku izmedju odnosa u vezi i braku. Tako da je opredeljenje devojke totalno oke. Ne znam zasto bi to  neko osudjivao?

пре 8 минута, Плаво Небо рече

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Gogić рече

A ko to danas "prodaje" domace a "dzabe"? :coolio:

Pa kad ti neces da prodas za dzabe, a ti mi pokloni ako ti je tako lakse. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Liga Džentlmena рече

Pa kad ti neces da prodas za dzabe, a ti mi pokloni ako ti je tako lakse. :smeh1:

Znala sam da cvilis da ti poklonim, ocekujem posiljku u martu , mozda nesto i pretekne;).

пре 25 минута, Плаво Небо рече

А питам се, шта је ту шокантно?

Meni kao zenskom bicu, sokantno je da je to sokantno muskom bicu?!

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Gogić рече

Znala sam da cvilis da ti poklonim, ocekujem posiljku u martu , mozda nesto i pretekne;).

Eh sad cvilim. ?  Ma dobro de moze i pina cena, taman posel da podelim sa bratom Dzonijem. Necu moci da sve popijem sam. :ani_biggrin:

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Иван ♪♫ рече

ženite se dok ima žena

jer posle mora čekaš sledeću rundu razvoda

Cus ti njega kako navodi narod na tanak led. Pa zene su vec udate ne teraj ljude na greh, cc zente se bre devojkama.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Cus ti njega kako navodi narod na tanak led. Pa zene su vec udate ne teraj ljude na greh, cc zente se bre devojkama.

Dobro onda ovako:

Ženite se dok su nevine :)

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Gogić рече

Meni kao zenskom bicu, sokantno je da je to sokantno muskom bicu?!

Подржавам те. Замисли како је овој девојци када је нешто овако изјавила: '' If there's virgins out there, I'm going to let them know, it's the hardest thing I've ever done in my life—harder than training for the Olympics, harder than graduating from college, has been to stay a virgin before marriage''. За мене су мушкарци који су тако нешто дозволили да она због њих даје такву изјаву, за мене су они обична багра, шљам овог света. Код њих нема ни трунке љубави и саосећања према девојкама у вези. Код њих постоји само себичан, лични интерес.

Подели на овим сајтовима

Mislim da je to trebalo ostati njena licna stvar, s obzirom u kakvom svetu zivimo, reci to na sva zvona, novinarima! jooojMislim da je tako sebi otezala,na sve to jos lepa , uspesna,to sve opterecuje buduceg mladoznju! 

Necemo sad "pljuvati" ceo muski rod, ima i medju njima koji vrednuju neke druge kvalitete jedne devojke .:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Иван ♪♫ рече

Dobro onda ovako:

Ženite se dok su nevine :)

Lelele kakva izjava, pazi bre nemo narod da mi sablaznjavas ovde. A sta cemo sa onima sto nisu nevine, da ih spakujemo u bure kao kupus pa kad se ukisele da ih prispemo u Moravu. :smeh1:

Nevine devojke su retke kao ptica Dodo i takvu kad nadjes valja se potruditi, postovati je ceniti, maziti paziti, tepati itd. 

Ali brate, zar tako ne treba postupati sa svakom koju odaberes za zenu??

Al kad si vec pomenuo, zanima me po cemu su nevine devojke bolje od onih koje nisu? ?

Jesss a  stacemo sa onim momcima koji nisu nevini? I njih u bure na kiseljenje pa u Moravu??

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...