Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 6:35, gothic88nika рече @Liga Džentlmena Nista nije sigurno. ???Konkurs je jos u toku.???? Expand Да резимирамо, две девојке за удају, а колико момака за женидбу? Момци, изјашњавајте се, шта би сви јунаци ником поникоше и у црну земљу погледаше? gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Чек да позовем и @jelica-djuric. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelica-djuric Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 6:55, Liga Džentlmena рече Чек да позовем и @jelica-djuric. Expand Ох нееее, желела сам помно и из сенке да пратим ову тему ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 7:07, jelica-djuric рече Ох нееее, желела сам помно и из сенке да пратим ову тему Expand Па ти промени име у Сенка. ? gothic88nika and jelica-djuric је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelica-djuric Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 7:38, Liga Džentlmena рече Па ти промени име у Сенка. ? Expand Зато ме пусти да у складу са именом вребам из сенке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 23. 10. 2018. at 21:44, Vegeta рече I moja je sloboda da ne budem sa liturgijskom vernicom. Expand А шта им фали? Види на пример ову, потпуно супругичаста. Lady Godiva and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 8:53, jelica-djuric рече Зато ме пусти да у складу са именом вребам из сенке Expand Ма буди и ти међу нама, дај да те момци чују. Кажи по неку. Тј, прозбори мудро. ,? jelica-djuric је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 O добар дан, Лиго. Колико сам ја упућена плаво небо је превише фин за мене A ja се слажем са Нешом. Мора да постоји љубав према некоме да бих ја отишла у кревет са њим. Мање од тога не прихватам ништа. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Овде нам фали још и @Ariadna.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Пуно удавача, ниђе младожења jelica-djuric је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 9:56, Maja Pavlovic рече O добар дан, Лиго. Колико сам ја упућена плаво небо је превише фин за мене A ja се слажем са Нешом. Мора да постоји љубав према некоме да бих ја отишла у кревет са њим. Мање од тога не прихватам ништа. Expand E šta se sve neće nazvati ljubavlju da bi se dobilo opravdanje za leganje... ronin је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 9:59, Maja Pavlovic рече Пуно удавача, ниђе младожења Expand Како бре нема? Па ја сам главни ђувегија. jelica-djuric, Драгана Милошевић and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Maja Pavlovic and gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 On 25. 10. 2018. at 6:50, Liga Džentlmena рече Момци, изјашњавајте се, шта би сви јунаци ником поникоше и у црну земљу погледаше? Expand Шта да се изјашњавам, све је речено. gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Крушић Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Ај прво да видимо које су Београд и околина [emoji1]Sent from my iPhone using Pouke.org jelica-djuric је реаговао/ла на ово 1 Са вером у Бога За крст часни и слободу златну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука