Jump to content

Ariadna

Члан
  • Број садржаја

    140
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

1 Пратилац

Скорашњи посетиоци профила

1104 посетилаца

Ariadna's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

120

Форумска репутација

  1. @Рапсоди , evo sinoc bila emisija na pinku - brak na nevidjeno- novi rijaliti, videli se na minut - odusevili se i vencali... jeste da su malo vremesniji, cak i pa mojim merilima :)))))
  2. @Ana B. , povrce je je i jedno i drugo, hm, ocigledno je da su pozeljniji drugi ukusi - ipak neke vockice mozda?
  3. @Zayron , nas koncepcijski i egzistencijalni problem je, sto smo se odrekli svih Srba koji nisu pravoslavni. To je u redu iz pozicije crkve ali nije iz drzavotvorne pozicije, odricemo se mnogih kulturnih dostignuca.
  4. @Liga Džentlmena , Samo mi ono cudno zvuci -odmah stave muskarcu na ledja- ko to tako tumaci - ti ili otac Jovica? Hocu reci ja to tako ne vidim, obicno se zena uprti za sve - a drugi sacuju sa strane i procenjuju koliko moze da vuce (veze bez blagodati). Izvinjavam se na osisanoj latinici, nesto se patim sa tastaturom.
  5. @Liga Džentlmena ili razgledao arhitekturu, posetio muzej, kupio knjigu...
  6. @Ђорђе Р i uglavnom ne vrede ni 5 a ne 500 km ili mi ne znamo da procenimo (mozda da govorim u prvom licu hahaha), mada, naravno mislim da muskarac treba vise da se potrudi (prelazi te km).
  7. Ariadna

    Žene, kakve muškarce volite?

    @Ariadna da odgvorim sebi> nesto si zeznula sa kucanjem hahaha ali da ne upadnem u mracenje....
  8. Ariadna

    Žene, kakve muškarce volite?

    @Muramasa , hajde da napravimo klub za one koji su digli ruke...
  9. @Liga Džentlmena @Liga Džentlmena , ispada da smo jedno na forumu, drugo u realnosti, ti kao fantastican mladic zasluzujes jednu Prekrasnu Damu bas kako o njoj peva veliki ruski pesnik Blok.
  10. @Justin Waters ne znam vise kome odgovaram, dugački tekstovi cak se i mi ženskog pola pogubismo u epici ?. Hrvati su svojim timom daleko dogurati, ako bismo bili sitnicavi i genealogijom se pozabavili ko zna možda bi u njihovom timu i neke Srbe našli....
×
×
  • Креирај ново...