Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам негде у себи донела одлуку да се не удајем. Из доста разлога. Ко може, жели и има услове и има с ким, треба то да уради.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Anika рече

Ја сам негде у себи донела одлуку да се не удајем. Из доста разлога. Ко може, жели и има услове и има с ким, треба то да уради.

A zasto? Pa lepo je biti sa nekim. Ja stvarno verujem da nema lepse price od bracnog druga, braka, porodice, dece.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoki1988 рече

Voli ona da se penje.... Bolje to nego crkva ili manastir, da ne počne da vrišti ili plače...dok ti objasniš ljudima da je to od sreće ode glava :)

Nismo mi toliko agresivna nacija. ?

Bitno je da se se potrudio, postovace ona to.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Anika рече

Bolje i sam nego s budalom, tako da moja podrška!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Bolje i sam nego s budalom, tako da moja podrška!

U bre Anci, ko te je sad iznervirao? Sta se to desilo?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Натан рече

Можда је време да се призна да су атеисти бољи шмекери од верника, бар на овом сајту. хД

Очито је да све слободне потајно желе Вегету, а вас преподобне слабо нешто.

То је зато што жене углавном фантазирају о ''другачијем''. Решење је врв да ви пређете на атеисткиње.

Ако има која атеискиња нека се јави:))

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

U bre Anci, ko te je sad iznervirao? Sta se to desilo?

Ne bih ovde da iznosim sad, al ima jako dvoličnih ljudi, ovoga puta neko sa posla me inspirisao to da napišem, dobro si to primetio...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ana B. рече

Ne bih ovde da iznosim sad, al ima jako dvoličnih ljudi, ovoga puta neko sa posla me inspirisao to da napišem, dobro si to primetio...

Mnogi nose maske. Holivud bi im pozavideo na tome

• Свиђа ми се 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

Baš tako! Zavist šta li je, al te radosti što menjam lokaciju, a do tada sve fino... Te fine su najopasnije

Ljubomora... Neka komsiji crkne krava... Svi su fini u pocetku, ali kako vreme prolazi pokazu svoje pravo lice i tada se covek iznenadi jer ne moze da veruje s kim je do tada radio ili bio prijatelj

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, ronin рече

Mnogi nose maske. Holivud bi im pozavideo na tome

Ja sam onda zasluzio oskara. Mene okarakterisa brat @kordun kao glumca sa 1000 lica. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ronin рече

Ljubomora... Neka komsiji crkne krava... Svi su fini u pocetku, ali kako vreme prolazi pokazu svoje pravo lice i tada se covek iznenadi jer ne moze da veruje s kim je do tada radio ili bio prijatelj

Posle mi se ulizivala ja na ignore to stavim, ne volim foliranje...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ana B. рече

Baš tako! Zavist šta li je, al te radosti što menjam lokaciju, a do tada sve fino... Te fine su najopasnije

Anci, glavu gore. Jaka si ti. Jedan poraz ne moze da te izbaci iz koloseka, pa i da te izbaci digni glavu. Bice dana i za pobede. 

Nikom nije lako al se borimo. Tako i ti. Ajde, vrati ono lepo raspolozenje od juce.?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ronin рече

Nije se desilo sad nešto loše, samo premeštaj, mada ovde je bilo baš super, ja bih rekla da je to zluradost, jer je znala da bih ja tu da ostanem, a razmišlja što da ti bude dobro kad ne mora...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...