Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Anci, glavu gore. Jaka si ti. Jedan poraz ne moze da te izbaci iz koloseka, pa i da te izbaci digni glavu. Bice dana i za pobede. 

Nikom nije lako al se borimo. Tako i ti. Ajde, vrati ono lepo raspolozenje od juce.?

Nije poraz samo idem u drugi objekat, al je poraz kad vidiš koliko ti stvarno žele dobro oni koji su ti blizu

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Ana B. рече

Posle mi se ulizivala ja na ignore to stavim, ne volim foliranje...

Poltrone, ulizice ne mogu da smislim. Takvi mi se ljudi gade.

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Nije poraz samo idem u drugi objekat, al je poraz kad vidiš koliko ti stvarno žele dobro oni koji su ti blizu

Prezive ces. Mozda ti u tom objektu bude mnogo bolje. Budi pozitivna. Kad god si me poslusala uvek si dobro prosla. Tako da samo osmeh na lice i ne daj bore da te zababe. :smeh1:

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Prezive ces. Mozda ti u tom objektu bude mnogo bolje. Budi pozitivna. Kad god si me poslusala uvek si dobro prosla. Tako da samo osmeh na lice i ne daj bore da te zababe. :smeh1:

Ana Bučević a? :tongue:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

nisam pozitivna, teška sam malo :)

Ti ko brdo ja ko planina. ?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ana B. рече

nisam pozitivna, teška sam malo :)

Prosetaj se malo, setnja je korisna. Ako jos napolju pada kisa, jos je bolje.:D

• Свиђа ми се 1

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ronin рече

Prosetaj se malo, setnja je korisna. Ako jos napolju pada kisa, jos je bolje.:D

Al si ti bro romantican. :smeh1: Bravo. Nego @Maja Pavlovic nam je nesto lose raspolozena. Ajde da joj malo podignemo raspolozenje. A sta je sa @gothic88nika. Nju ne zanima ova tema??

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Al si ti bro romantican. :smeh1: Bravo. Nego @Maja Pavlovic nam je nesto lose raspolozena. Ajde da joj malo podignemo raspolozenje. A sta je sa @gothic88nika. Nju ne zanima ova tema??

Milka od 300 podize raspolozenje:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ronin рече

Milka od 300 podize raspolozenje:D

I holestrol. ? A zamisli tek kako utice na kilazu. ?Moramo dasmislimo nesto bolje. ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

I holestrol. ? A zamisli tek kako utice na kilazu. ?Moramo dasmislimo nesto bolje. ?

Ma pusti kilazu, vazno je raspolozenje. Ima celu zimu da skinu nakupljene kilograme:smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ronin рече

Ma pusti kilazu, vazno je raspolozenje. Ima celu zimu da skinu nakupljene kilograme:smeh1:

Pa maji bi i trebao koji kilogtam. ?

пре 3 минута, Maja Pavlovic рече

Steta sto na mene ne utice nikako... :/

@ronin bombonjeru da spremis, ne cokoladu. Hehe

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Maja Pavlovic рече

Hahaha :D

Sto bre ronin da spremi? To mi brat :D

Delimo tugu :D

A ko ce sestru bolje da obraduje nego brat. ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...