Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Сања Т. рече

@Liga Džentlmena

Imas posebnu temu...kako bese...nesto oko kalendarcica u vreme posta...Admini znaju :)

Super, samo bi bilo dobro da neko obavesti  kako se tema konkretno zove pa da, svi zainteresovani opale jednu dobru prepisku tamo. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

@Liga Džentlmena 

Izvol'te :)))

Blagodarim. Moj duboki naklon. :skidamkapu:?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Сања Т. рече

брачна постеља је чиста од блуда.

Dobio sam odgovor na pitanje koje sam malopre postavio. Hvala puno Sanja. ?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ana B. рече

a kao nema nikakvog vezivanja kad imaš seks...

ako se koristi kondom ,nema fizickog kontakta, nije ni prevara obicna u pitanju, seks nije ljubav, jes seks iz ljubavi puno bolji, ali za seks je potreban samo seksipil druge osobe ili zivuljke, prema tome , ako je to vezivanje, ja sam se vezo za po planete, jer meni se svasta svidja sto ima noge, pa musko sam, hvala bogu zdrav...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, kordun рече

ako se koristi kondom ,nema fizickog kontakta, nije ni prevara obicna u pitanju, seks nije ljubav, jes seks iz ljubavi puno bolji, ali za seks je potreban samo seksipil druge osobe ili zivuljke, prema tome , ako je to vezivanje, ja sam se vezo za po planete, jer meni se svasta svidja sto ima noge, pa musko sam, hvala bogu zdrav...

Кo ga j...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ana B. рече

A ne ti, nego mi dosadilo vise da se prisecam nekih tekstova... Kao na primer ako osoba iskoristi nekoga ne moze a da ne oseca tugu na dusi zbog greha...

volioi bi da znam kako se osjeca ta druga strana, posto me prosle sedmice neko zajebo za ogromne pare, neko kog sam spasio vise puta u zivotu, nema veze sa ljubavi, muskarac je u pitanju,  ali ima veze sa iskoristavanjem tudje dobrote

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Vegeta рече

prvo Džumandž

Sta the feck dzumandzi?

Edit: @Lady Godiva, kazu da kad 2 osobe istovremeno koriste forum, da su srodne duse <3 :D

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...