Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

И после зашто су ријалити програми успешни. Пола форума би да уживо прати везу између неких тамо двоје људи, а друга половина се уби да им покаже како су направили лош избор и да ће д изгину. :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kolko vidim tema ode u mante se ljubavi samo sex...kako to zvuči pragmatično...:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Vegeta рече

Počelo od seksa, a kada sam spustio barijere, došlo je do nekakvog povezivanja, očigledno mnogo dubljeg od samog seksa. Dovoljno da se jedno drugom nađemo kao podrška u svakodnevnim izazovima.

Više poverenja nego u bilo kojoj vezi u kojoj sam bio, možda zato što je od samog početka na čistoj osnovi.

Ti će se zaljubiš...:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Liga Džentlmena рече

Ana, zasto je lose ako je neko tako odlucio? 

Mozda mi nismo u godinama kada nam tako nesto ne treba i ako tezimo vezivanju sa dugorocnim ciljem, zasto osuditi ljude koji odlucili da tako zive?Za njih je to ispravan nacin delovanja i to treba postovati. Bili su hrabri da donesu takvu odlku. Kao sto je hrabro doneti odluku sa nekim da udjes u brak i posvetis se partneru i podizanju i vaspitanju dece. 

Ako su oni srecni tako, njihovo je pravo.

Nedefinisan odnos koji pruza maksimalnu slobodu... Ko manje voli manje ce biti povredjen...

1 hour ago, Juanito рече

Осећаће се лоше, ал је сама пристала на то, ако ћемо да верујемо Василију, а немамо разлога да не верујемо. Неће бити искоришћена и остављена, него ће се завршити нешто што је било лепо и за шта су знали да ће се завршити. Преузели су тај ризик на себе свесно, те ће морати и да трпе последице. Он је није лагао, па да кажемо да ју је искористио. Он јој је рекао да носи чизме скитаљке и да га је тешко волети, да је само вагабундо и да је њега волит лудо. Није јој обећао себе заувек. Осећаће се и он лоше, па ће потискивати. 

Mozda ce da nadje mladju koja ce ga naterati da ne ode iz zemlje, jer ce hteti samo bludnu vezu :)))))

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ana B. рече

Nedefinisan odnos koji pruza maksimalnu slobodu... Ko manje voli manje ce biti povredjen...

Mozda sam ja malo ostareo sa vremenom pa ne kapiram te mz- odnose. ?

Al Koliko vidim, decko odmah svima daje do znanja da je zauzet i ta njegova ljubavnica zna sta moze od njega da ocekuje. Sve su karte otvorene.

Ne vidim kako to moze da bude nedefinisan odnos?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Ме с чини да би многи да имају такав или сличан однос, ал им рекли да не смеју ил се пак плаше. И онда морају да убеде Васу да то није ни за њега, јер не мож он д има што ја немам...

Ако неко заиста за себе тако што не жели и сигуран је у свој избор, онда реагује отприлике овако као Лига. У суштини га боли уво. Нек раде људи шта оће.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ма људи, маните се веза  и везица  и неблагословених  заједница. Брак је светиња. А  љубав без жртвовања ( без распињања свога ега ) и није љубав, већ као што кажете веза или везица.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Рапсоди рече

Ма људи, маните се веза  и везица  и неблагословених  заједница. Брак је светиња. А  љубав без жртвовања ( без распињања свога ега ) и није љубав, већ као што кажете веза или везица.  

Al vidiš Muramasa žrtvovo ljubav i emocije i sad sve puca od sexa,a sex je blagosloven...pa se možda iz tog blagoslova pređe u drugi ...vezu i na kraju se kruniše brakom,doduše ne u nekom pravoslavnom hramu,pre nekom paganskom...al opet...čudni su putevi Gospodnji...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

Al vidiš Muramasa žrtvovo ljubav i emocije i sad sve puca od sexa,a sex je blagosloven...pa se možda iz tog blagoslova pređe u drugi ...vezu i na kraju se kruniše brakom,doduše ne u nekom pravoslavnom hramu,pre nekom paganskom...al opet...čudni su putevi Gospodnji...:smeh1:

Не верујем да је жртвовао љубав и емоције. Мисли да је ипак зелен и да се код њега све помешало. Можда је дао предност  кексу :smeh1: у односу на емоције и љубав, али сигурно није без тога.

И да ти кажем.....да научиш :smeh1:  " вођење љубави  " је благословено ....наравно у  црквеном браку . :D

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Рапсоди рече

to je pucanje u prazno...

Подели на овим сајтовима

IMG_3462.JPG
Сутра Ужице, јављајте се ако има неког [emoji4]

Са вером у Бога

За крст часни и слободу златну!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

to je pucanje u prazno...

Мислиш на везе и везице...? Претпостављам да да, али чисто да потврдим. :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Neša_ рече

Zar nije čovek lepo rekao da nisu zajedno zato što se vole, nego da bi upražnjavali seks? Zašto mešate ljubav i seks? To su dva sasvim različita pojma. Zašto bi neko bio povređen? Samo nađu druge partnere.

a kao nema nikakvog vezivanja kad imaš seks...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...