Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Жика рече

Зоран је навео Алфејева који је патријархов заменик и ваљда су његове речи веродостојније. Ти Алфејеву супростављаш овог човека.

Није. Зоран је рекао да је забрањено да се у РПЦ римокатолици зову јеретицима. Ја сам вам доказао да није...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Ole Gunnar Solskjær рече

Kako bre nisi cuo, pa to je Sojke iz Mezgraje brat od ujaka, onoga sto migrirao u Rusiju 47-e. :coolio:

Типично бедно екуменистичко троловање најгоре врсте. Кад вам човек залепи чињенице на нос, реагујете троловањем...али, ја вас ни мало не жалим...

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Zoran Đurović рече

Док ти млатиш ... глогиње, Авини резултати се виде: https://www.in4s.net/hrvatski-mediji-papa-je-ljevicar-i-zastupa-procetnicku-opciju/?fbclid=IwAR07-oH0i_pkX7yLfMnuPJ-J01lwWHGfmZjIt1sdQMBJ8HAt1HfTymlGRUI

Не знам само како сам ја у целој овој чорби?...:slikanje:

Кога уопште брига шта Рвати мисле о Бергољу?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Кад вам човек залепи чињенице на нос,

Кијају на уши :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, farisejski.bukvojed рече

Brate, nista njima nije porebno dokazivati, njihov cilj je samo da istroluju temu.

Знам. Већ две године се са њима расправљам на овом форуму. Нема тог њиховог трика који до сада нисам упознао...толико раде по шаблону да је веома лако антиципирати њихове будалаштине...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Кијају на уши :smeh1:

Рапсо. Њима факти не престављају ништа. Та секта коцкастог мозга ће на сваки аргумент, факт, доказ и слично певати:"Тра,ла,ла..." и вртети своју фантазију. Они не живе у свету реалности...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Знам. Већ две године се са њима расправљам на овом форуму. Нема тог њиховог трика који до сада нисам упознао...толико раде по шаблону да је веома лако антиципирати њихове будалаштине...

Што му дође да си професионални антиципатор фанариотксог шаблонског триковања 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ivan Marković рече

Није. Зоран је рекао да је забрањено да се у РПЦ римокатолици зову јеретицима. Ја сам вам доказао да није...

Jeste zabranjeno, rekao je Alfejev.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Рапсо. Њима факти не престављају ништа. Та секта коцкастог мозга ће на сваки аргумент, факт, доказ и слично певати:"Тра,ла,ла..." и вртети своју фантазију. Они не живе у свету реалности...

Tebi izgleda fakti ne znace nista. Na reci Alfejeva ti navodis ovog coveka za koga nisam ni cuo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Milan Nikolic рече

Protejerej Velibor Džomić govori o raskolu.

Ево још једног разлога зашто не смемо да окренемо леђа Цариграду. 

Подели на овим сајтовима

Буквојед рече да се не причешћује, Кратос да ретко иде у Цркву и да се никад није исповедио. Ја их не осуђујем и не замерам им али сматрам да не треба онда да се баве озбиљним теолошким темама.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ole Gunnar Solskjær рече

Што му дође да си професионални антиципатор фанариотксог шаблонског триковања 12:smeha:

Што му дође да ти ниси духовит и да си сада негде на 12 минусу...:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жика рече

Tebi izgleda fakti ne znace nista. Na reci Alfejeva ti navodis ovog coveka za koga nisam ni cuo.

пре 7 минута, Жика рече

Jeste zabranjeno, rekao je Alfejev.

Није забрањено. Навео сам доказ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...