Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Жика рече

Нисам сигуран, не бих да га осудим. Ја сам видео да поставља питања, не знам на чијој је страни.

Није постављао питања, него је нон-стоп бранио фанарску позицију. И на томе је истрајавао чак и кад му је била демонстрирана сва аргументација (чак и Рођа га је потро). Ако није за Нато, онда га је мржња према некоме из Синода ослепела толико да не може да размишља. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 35 минута, Zoran Đurović рече

Било је 32 предавача, 4 су били спречени да дођу. Релатори су са Харварда, Оксфорда, Латеранума, Московске Духовне Академије итд. Истина, никог са најпрестижнијег ПБФ није било, ако се не рачунам ја који сам тамо завршио основне студије.

Да ли је можда био Осипов са Московске Духовне Академије и шта мислиш о њему?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

За разлику од тебе ја сам докторирао на првом Папском Универзитету - што је, наравно, за тебе из Доње Памбуковице, чисти шит. 

Жекс на нашој групи за Поуке: "Нико да не дира Рилета! Риле је мој друг"... Да ниси социопата поверовао би одмах. Ако хоћеш и скрин шотове? Мада може и о. Сава да ти то да. Он је на нашој групи. Ваљда Сави верујеш? 

Пишаш по себи. Било је 32 предавача, 4 су били спречени да дођу. Релатори су са Харварда, Оксфорда, Латеранума, Московске Духовне Академије итд. Истина, никог са најпрестижнијег ПБФ није било, ако се не рачунам ја који сам тамо завршио основне студије. Просипаш се као Таса кад је узео да гратис... по Симонетију, једном од најзначајнијих патролога икада, а од кога није прочитао у животу једн једину студију. Само сведочите о својој беди. Тај исти Симонети је приређивао критичка издања Отаца из којих је Таса могао да чита. Мињова патрологија није - по садашњим стандардима - критичко издање него се користи по нужди.

Поменуо бих само оца Patrick Descourtieux, Institutum Patristicum Augustinianum, Rome, који је и инквизитор у Ватикану. Приредио критичка издања Климента и Иларија за Сурс кретјен (тако се зове колана, нису кретени или ретарди о којима ти волиш да причаш). Доћи ће нам у госте са Giulio Maspero, Vicedean of the Faculty of Theology, Pontifical University of the Holy Cross, Rome. Прво ће бити код мене на литургији а после идемо на ручак. Вероватно ћу спремити зечији гулаш. 

Рекао сам ти да се не брукаш, али ниси хтео да ме послушаш. 

Пројекција је озбиљан зез. Ти си у екипи са патолошким лажовима - овде сам показао и доказао лажи којима се служите, сквичали сте као прасићи кад сам демонстрирао 5-6 Максимових лажи. Нико није узео и пресавио табак па да каже: Фајл који си презентовао је лажан због тог и тог. Само лупетате и бацате прашину. 

Жао ми је само што Максима још у мају нису рашчинили. Било би мање проблема данас, и не би било овако вреле јесени коју сам пророковао. Мада ће падати још глава. То што сте намислили да радите неће вам проћи.          

Jest vala evo upeklo 26'C..

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Zoran Đurović рече

За разлику од тебе ја сам докторирао на првом Папском Универзитету - што је, наравно, за тебе из Доње Памбуковице, чисти шит. 

Знам човека који је завршио још јачу школу од тебе, а резон му је таман на твом нивоу. Џаба учење кад си остао ђилкош.

Жекс на нашој групи за Поуке: "Нико да не дира Рилета! Риле је мој друг"... Да ниси социопата поверовао би одмах. Ако хоћеш и скрин шотове? Мада може и о. Сава да ти то да. Он је на нашој групи. Ваљда Сави верујеш? 

Јел то беше било после поруке неког психоа који је захтевао да се ѕсви сруче на мене, онда кад се повукао из разговора са мном? Избаци цео скриншот, да те додатно провале они који те нису провалили, мени не смета, веруј ми, само себи копаш јаму код оних нормалнијих. Што се тиче остатка комуникације, није за тебе, јер не допиреш дотле, обичан си жбир, и то ћеш да останеш до краја живота.

Пишаш по себи.

Види, простачино сеоска, поменуо сам да ме међународне конференције нимало не импресионирају, јер онај ниво на ком сам ја био у својој области ти и слични теби можете само да сањате. А сад настави да импресионираш оне који у животу даље од авлије нису отишли, јер мене сигурно нећеш.

Пројекција је озбиљан зез. Ти си у екипи са патолошким лажовима

Јел мислиш на оног патолошког лажова ког си само до пре годину дана овде хвалио кад сте се измирили и чије си слике овде постављао с поносом кад си мислио да ће то да ти донесе неку корист? Па кад си видео да неће, прешао си у супротни табор, јер се надаш упражњеном професорском месту?

Ево, ја ћу само да псотавим овде слику од пре годину дана, па други нек процене ко је какав. Не делује баш да си му тад рекао да је патолошки лажов. Напротив, стајао си као кученце.

djurovic-amfilohije-1.jpg

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, RYLAH рече

djurovic-amfilohije-1.jpg

Носе најлепше маркиране одећу.

Фирмаши, беллисимо (спел,транслејт)

Хелп. (?????)

Треба овде саветовати Писмо и видети шта нам поручују речи које говоре које се царство само по себи раздељује (раскољује).

То сигурно није СПЦ.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Hadzi Vladimir Petrovic рече

@Милан Ракић изгледа да ти је Перишић опеисао орган за српство, па ти свеједно, хитно да поједеш дунавску чорбицу, два ладна пива са рибарима и све ће бити на мјесту, али преко.

Није увек онако како изгледа. Знадеш и сам. 

Подели на овим сајтовима

Док ми крвавимо гаће, како каже народна, дотле Мића пије пивце и навија за Нато. Ја сам мислио да му је жао пријатеља који изгибоше, он се пребацио на супротну страну. Поздравља долазак Нато на руске границе са Украјином и растакање УПЦ. Срећом да је она стала компактна, тако да ни владике (осим двојице), а ни верни народ није прешао под нато официра (патријарх Вартоломеј је заиста нато официр, није да говорим фигуративно, а био је Мићин колега, авијатичар). 

Нзнм што бих Вам рекао на ово оче. Свака част на закључку. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Zoran Đurović рече

Одише нато духовношћу, зато се и допада Ракићу... Он је заволео своје џелате. Ја такву љубав према непријатељима немам. 

Ti si do sada demonstrirao da nemas ljubavi ni za koga! Mozda ce ti Sveti Vukasin iz Klepaca objasniti svojom krotkoscu kako se voli neprijatelj, a ne imaginarno, teoloski I tome slicno...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Zoran Đurović рече

Док ми крвавимо гаће, како каже народна, дотле Мића пије пивце и навија за Нато.

Ja sam nešto izgleda propustio... gde vi krvavite gaće dok Rakić navija za NATO i koji ste to vi?

Nije valjda NATO napao Rim, a tebe Italijani mobilisali iako si kod nas bio oslobođen vojske?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...