Jump to content

Raskol se zahuktava

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Orthophill рече

Која ти је потреба да пишеш ово? Зар мислиш да ќу да спаднем на личносну дискусију? Васпитан сам и неќу.
Написао сам да сам прочитао део коментара.

Orto jel slaviš krsnu slavu?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 часа, Orthophill рече

Казниќе недостојних, а достојних ќе наградити.

Да, Елпидопорос је светао пример тога, и он и његов дечко расипник... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Orthophill рече

И Мајка Црква - Васеленска Патријаршија исто тако воли све!

Јесте, Украјинце је умало потопио океан Бартове љубави, као што ономад рече @Дејан Мачковић у једном од текстова :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

Да, Елпидопорос је светао пример тога, и он и његов дечко расипник... :))

Помешао си брате, није Елпидофор из ОЦА. ;)

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Orthophill рече

Помешао си брате, није Елпидофор из ОЦА. ;)

Знам, он је Бартов миљеник послат у САД, видело се колико га Барт воли још када је Елпи био ваљда у Француској па се тамо издешавало којешта, свашта и "ништа"...

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Vladan :::. рече

Знам, он је Бартов миљеник послат у САД, видело се колико га Барт воли још када је Елпи био ваљда у Француској па се тамо издешавало којешта, свашта и "ништа"...

Да је имао Елпидофор и један грех, због који би требало да буде расчињен, до сада би сваки руски поп машао са тим грехом... Али нема, па измишљате приче, јер за то сте способни.

ПС: Не мислим да лично ти измишљаш, него Елпидофорових непријатеља.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Orthophill рече

Да је имао Елпидофор и један грех, због који би требало да буде расчињен, до сада би сваки руски поп машао са тим грехом...

Мислим да је тај скандал по Грчкој пукао, а није једини такав са фанариотима колико се сећам, али ме мрзи сада да копам ако те занипа потражи сам.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Мислим да је тај скандал по Грчкој пукао, а није једини такав са фанариотима колико се сећам, али ме мрзи сада да копам ако те занипа потражи сам.

Пукао скандал о Емануила и нови аустралијски или британски нови архиепископ, али не о Елпидофору.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Orthophill рече

Пукао скандал о Емануила и нови аустралијски или британски нови архиепископ, али не о Елпидофору.

Ако је било у Француској онда је и Елпи, али свеједно су то све фанариоти, и пада у воду оно твоје да ће Барт: Казниќе недостојних, а достојних ќе наградити.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

Ако је било у Француској онда је и Елпи, али свеједно су то све фанариоти, и пада у воду оно твоје да ће Барт: Казниќе недостојних, а достојних ќе наградити.

Брате, Васеленска Патријаршија кажњава. Да се не варамо.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, The Godfather рече

To kad se budes ti pitao, a to ce biti nikad ?

Најмање се ради о мени...Ви сте у тај контекст стављали Максима, Амфилохија, Лонгина...А индиректно и  Григорија, Теодосија...Да не говорим о вестима из других помесних цркава попут румунске, грчке...

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...