Jump to content

Зашто храните тролове?

Оцени ову тему

Џуманџи

Препоручена порука

али не само овде, него иначе, in RL? Мислим да је то на форумима само очигледније. :)Шта је толико примамљиво у полемисању ни са чијим личним ставом или мишљењем?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Занимљиво питање. Данас сам овде добро "нахранила" Нешу. А у рл гледам да их избегавам, осим ако нисмо "судбински" повезани, па сам принуђена да их трпим. Тад умеју да буду иритантни, па им некад покажеш да нису у праву. Али, свакако се најбоље осећам кад смо на пристојној дистанци.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Боље да си поставила питање.....зашто се хранимо троловима....? :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2018. at 17:45, Рапсоди рече

Expand  

Моје искуство 1001%. :dobro:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2018. at 17:45, Рапсоди рече

Expand  

Како их спремате? Кувате, пржите, печете? Сачувајте мало за мене. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Зато што мораш да објасниш тролу како он није у праву, већ ти. Јер знаш, кад год ти не докажеш да си у праву и да си најпаметнији неко маче поједу Кинези. То је факат, мораш да се препуцаваш због њега, не због себе.

Подели на овим сајтовима

Шта су ти тролови, лепе на себе људе боље него туткало дрво! Страааашноооо! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Најгоре искушење кад се сажалиш на трола.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Није Неша трол, он је само лепак. Евентуално, туткало! Али, добро. Сиграјте се још мало. :D

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2018. at 20:13, БанеЛ рече

Није Неша трол, он је само лепак. Евентуално, туткало! Али, добро. Сиграјте се још мало. :D

Expand  

A mi muve bez glave. ;)

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2018. at 20:14, Smaragdni kamičak рече

A mi muve bez glave. ;)

Expand  

Немој тако лепу главицу омаловажавати. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2018. at 17:37, Џуманџи рече

али не само овде, него иначе, in RL? Мислим да је то на форумима само очигледније. :)Шта је толико примамљиво у полемисању ни са чијим личним ставом или мишљењем?

Expand  

Да испоштујем човека, да ми се на исто врати, па и на моје кад-кад троловање по неко да обрати пажњу. :)))

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...