Џуманџи Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 али не само овде, него иначе, in RL? Мислим да је то на форумима само очигледније. Шта је толико примамљиво у полемисању ни са чијим личним ставом или мишљењем? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Занимљиво питање. Данас сам овде добро "нахранила" Нешу. А у рл гледам да их избегавам, осим ако нисмо "судбински" повезани, па сам принуђена да их трпим. Тад умеју да буду иритантни, па им некад покажеш да нису у праву. Али, свакако се најбоље осећам кад смо на пристојној дистанци. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Боље да си поставила питање.....зашто се хранимо троловима....? Branislav81, Џуманџи, Natasa. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Боље да си поставила питање.....зашто се хранимо троловима....? Моје искуство 1001%. АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 7 минута, Рапсоди рече Боље да си поставила питање.....зашто се хранимо троловима....? Како их спремате? Кувате, пржите, печете? Сачувајте мало за мене. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Драшко, Вукашин Ковачевић, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Зато што мораш да објасниш тролу како он није у праву, већ ти. Јер знаш, кад год ти не докажеш да си у праву и да си најпаметнији неко маче поједу Кинези. То је факат, мораш да се препуцаваш због њега, не због себе. Smaragdni kamičak and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Шта су ти тролови, лепе на себе људе боље него туткало дрво! Страааашноооо! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Најгоре искушење кад се сажалиш на трола. Smaragdni kamičak and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Нико не тера човека да се игра са ватром. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Није Неша трол, он је само лепак. Евентуално, туткало! Али, добро. Сиграјте се још мало. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Управо сада, БанеЛ рече Није Неша трол, он је само лепак. Евентуално, туткало! Али, добро. Сиграјте се још мало. A mi muve bez glave. Veliki Marko and kordicka93 је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече A mi muve bez glave. Немој тако лепу главицу омаловажавати. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 3 часа, Џуманџи рече али не само овде, него иначе, in RL? Мислим да је то на форумима само очигледније. Шта је толико примамљиво у полемисању ни са чијим личним ставом или мишљењем? Да испоштујем човека, да ми се на исто врати, па и на моје кад-кад троловање по неко да обрати пажњу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 šta znači trol? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука