Broken Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 пре 10 минута, sanja84 рече šta znači trol? Potrazi na Googlu. Internet trol. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 пре 16 минута, Broken рече Potrazi na Googlu. Internet trol. da..znači osoba koja je zlonamerna - tako piše na internetu. A zašto bi neko mene tako doživljavao? Pošto su mi rekli da sam trol. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 Управо сада, sanja84 рече da..znači osoba koja je zlonamerna - tako piše na internetu. A zašto bi neko mene tako doživljavao? Pošto su mi rekli da sam trol. E, pa ne znam ko ti je i zasto rekao. Pa, jel' jesi trol ? Kazi brate ako jesi...nema veze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 Управо сада, Broken рече E, pa ne znam ko ti je i zasto rekao. Pa, jel' jesi trol ? Kazi brate ako jesi...nema veze. pa nisam-što bih bila. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 @Vegeta, тек сам сад извалила Вегета је реаговао на коментар... Шта ти би? Како сад ја да те зовем, црни Василије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 пре 7 часа, Vegeta рече Pa da bi bili siti. Ти вала гладан никад ниси био поред нас. :-Д АлександраВ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 пре 13 минута, Lady Godiva рече @Vegeta, тек сам сад извалила Вегета је реаговао на коментар... Шта ти би? Како сад ја да те зовем, црни Василије? Зачин Ц. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 пре 3 минута, Vegeta рече Taj nick sam imao od 2012. Red je malo da se promeni. Није.. онако ти је било лепше. Управо сада, Juanito рече Зачин Ц. Помислила сам на то, али ми некако не иде уз њега. Мислим да ће остати Маша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука