Дијана. Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 sve ti ovde pise pa se konsultuj. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 Ja pročitah "sapAtnika" ^_^ Vladan :::., Лапис Лазули, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 1 минут, ninaana рече Ja pročitah "sapAtnika" ^_^ То је то, нема грешке Лапис Лазули and Дијана. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 пре 2 минута, Vladan ::: рече То је то, нема грешке "Svjati mučenici..." nije slučajno. Vladan :::., Flojd, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 Nije. slucajno, nemo da se nadamo. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 17, 2018 Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 Idem u Albaniju da trazem zenu, sta drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2018 @Natasa. и @Дијана. овај мој пост 1 hour ago, Vladan ::: рече Аха.... добро онда... када се будем женио има да зовем вас две да процените да није превише стиснута... није имао за намеру да вас "спустим" у смислу да сам стварно хтео да кажем да ви мислите за себе да сте позване да процењујете стиснутост нечије жене. Реч је о шали, има 2 смајлија, али је изгледа шала грубље срочена него што је контекст дозвољавао... што ми се повремено дешава. Извињавам се за ту грешку ако је довела до тога да се осећате повређено у разговору. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 9, 2018 Пријави Подели Написано Август 9, 2018 On 17.7.2018. at 22:06, Agnostik рече Idem u Albaniju da trazem zenu, sta drugo. Sacekaj, nacice se neka i ovde. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 9, 2018 Пријави Подели Написано Август 9, 2018 Znas onu foru, sto je moje to ce doci, naoruzaj se strpljenjem. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 9, 2018 Пријави Подели Написано Август 9, 2018 пре 4 часа, Liga Džentlmena рече Znas onu foru, sto je moje to ce doci, naoruzaj se strpljenjem. Ovo je vise sala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 9, 2018 Пријави Подели Написано Август 9, 2018 пре 16 минута, Agnostik рече Ovo je vise sala. Pa jeste, al ipak dodje kad se najmanje nadas, a kad juris, nista. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 Sta kada ne mozes da nadjes zivotnog "sapatnika". Prvo odlucis da nadjes, i onda trazis i trazi i trazis. Pa naidjes na ovo i ono, i onda u roku od godinu dana cujes desetak razlicitih zenskih misljenja i zelje. Tipa ova hoce da budes blizu da moze da te kontrolise, ova ima decka pa cekaj dok raskine, ova je mlada a ti si stariji i iskusnini, ova zeli da prihvatis njeno dete, ona hoce da se udaje ali se zeza, ova zeli nesto al ne moze da preboli bivseg, a ova zadnja smatra da nisi njena liga. E onda stanes i stavis prst na celo i kazes: Meni ne treba zena da bi bio srecan. Prosto prestanes da trazis. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука