Jump to content

Шта ако не можеш да нађеш животног сапутника?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Vladan ::: рече

То је то, нема грешке :) 

"Svjati mučenici..." nije slučajno. :)

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Nije. slucajno, nemo da se nadamo.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

@Natasa. и @Дијана. овај мој пост

1 hour ago, Vladan ::: рече

Аха.... добро онда... када се будем женио има да зовем вас две да процените да није превише стиснута... :)  joooj

није имао за намеру да вас "спустим" у смислу да сам стварно хтео да кажем да ви мислите за себе да сте позване да процењујете стиснутост нечије жене.

Реч је о шали, има 2 смајлија, али је изгледа шала грубље срочена него што је контекст дозвољавао... што ми се повремено дешава.

Извињавам се за ту грешку ако је довела до тога да се осећате повређено у разговору.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
On 17.7.2018. at 22:06, Agnostik рече

Idem u Albaniju da trazem zenu, sta drugo.

Sacekaj, nacice se neka i ovde. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Agnostik рече

Ovo je vise sala.

Pa jeste, al ipak dodje kad se najmanje nadas, a kad juris, nista.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Sta kada ne mozes da nadjes zivotnog "sapatnika". Prvo odlucis da nadjes, i onda trazis i trazi i trazis. Pa naidjes na ovo i ono, i onda u roku od godinu dana cujes desetak razlicitih zenskih misljenja i zelje. Tipa ova hoce da budes blizu da moze da te kontrolise, ova ima decka pa cekaj dok raskine, ova je mlada a ti si stariji i iskusnini, ova zeli da prihvatis njeno dete, ona hoce da se udaje ali se zeza, ova zeli nesto al ne moze da preboli bivseg, a ova zadnja smatra da nisi njena liga. E onda stanes i stavis prst na celo i kazes: 

Meni ne treba zena da bi bio srecan. 

Prosto prestanes da trazis. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...