Bokisd Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 Nije mi jasna ova telegonija, jel' deluje na zivotinje ili ne ? Ako deluje, zasto ne bi delova i na 'uznapredovalu' zivotinju, coveka ? ( po TE ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 1 минут, Bokisd рече Nije mi jasna ova telegonija, jel' deluje na zivotinje ili ne ? Ajd razmisli da li deluje... Zoran Đurović and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 5 минута, Branka62 рече Da znaš da sam o tome razmišljala dok sam pisala odgovor. Možda nargile? Ne znam, vise nisam pametan... Mozda alkohol u osami preporucivati omladini? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 Управо сада, drvce рече Mozda alkohol u osami preporuciti omladini? Ali samo posle 17h! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 5 минута, Avocado рече Ajd razmisli da li deluje... Gledam, navodi se pojava kod primera rasnih pasa, kada se ukrstaju sa obicnim, da utice na cistotu i vrednost rase. Da li je to ta' telegonija ? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 3 минута, Branka62 рече Ali samo posle 17h! Разуме се, па то је основно домаће васпитање. Branka62 је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 35 минута, Bokisd рече Ako deluje, zasto ne bi delova i na 'uznapredovalu' zivotinju, coveka ? ( po TE ) Kad bi ovo realno postojalo, moglo bi biti racionalno da se žene trude da imaju odnose sa što više muškaraca koji imaju neke njima privlačne gene, a koji možda ne žele brak, obavezu, očinstvo... A ne da se "telegonija" koristi kao strašilo... Ali pošto ne postoji, žene ipak prave decu sa muškarcima sa kojima će da dele roditeljstvo, bar u nekom smislu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 53 минута, Paradoksologija рече Kad bi ovo realno postojalo, moglo bi biti racionalno da se žene trude da imaju odnose sa što više muškaraca koji imaju neke njima privlačne gene, a koji možda ne žele brak, obavezu, očinstvo... A ne da se "telegonija" koristi kao strašilo... Ali pošto ne postoji, žene ipak prave decu sa muškarcima sa kojima će da dele roditeljstvo, bar u nekom smislu. Da, deluje sasvim logicno i jasno, bila bi katastrofalno da bas deluje 100% na taj nacin. Ali, meni ostaje nejasno, sta se desava sa tim stvarima kod rasnih pasa i kod rasnih golubova. Koja je tu fora ? Kako se desava ta pojava kod ovih zivotinja, koja se povezuje sa pojmom telegonije ? Imam jos jednu nedoumicu. Ovi razni extremisti ( recimo , arijevci ) mogu da iskoriste ovu foru sa tom telegonijom da pravdaju cistu rasu, bas je nezgodna stvar. Meni tako deluje, nisam ranije nesto citao o toj telegoniji i tim forama. Opet, meni je taj pojam telegonije, vise zanimljiv samo na nekom moralnom i duhovnom nivou ( na tim nekim vrstama energija ). Ajde, Nole,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 1 минут, Bokisd рече Ali, meni ostaje nejasno, sta se desava sa tim stvarima kod rasnih pasa i kod rasnih golubova. Koja je tu fora ? Ništa se ne dešava. Fora je u tome da to što je neko napisao da se to dešava, ne znači da se i dešava... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 6 минута, Avocado рече Ništa se ne dešava. Fora je u tome da to što je neko napisao da se to dešava, ne znači da se i dešava... Ne postoje neke studije o tome ? Mislim, oni koji su u tome, znaci, pricaju iz nekog svog iskustva i prakse ? ( psi i golubovi ) Prvi put se srecem sa ovim pojmom, deluje pomalo nerealno da se bas desava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 3 часа, drvce рече Ja misim da se ta telegonija zapati preko vode jer VODA PAMTI! А јел се зна колика је меморија по једном литру воде? Не мора прецизно, онако отприлике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 2 часа, Bokisd рече Nije mi jasna ova telegonija, jel' deluje na zivotinje ili ne ? Ako deluje, zasto ne bi delova i na 'uznapredovalu' zivotinju, coveka ? ( po TE ) Делује, али то је веома спор процес који траје ево саће још мало па зилион година. Све може лепо да се објасни. Погледај само фосилне остатке, то се није знало ко на кога скаче. Све се уклапа. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 13, 2018 Пријави Подели Написано Јул 13, 2018 пре 3 минута, todor рече Делује, али то је веома спор процес који траје ево саће још мало па зилион година. Све може лепо да се објасни. Погледај само фосилне остатке, то се није знало ко на кога скаче. Све се уклапа. Pa, dobro, ajd, nesto mozda i postoji, na neki nacin. Odo', da spavam ( samo posle ove price, da ne sanjam neke telogonijske zivotinjke,... )... Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 7 часа, todor рече А јел се зна колика је меморија по једном литру воде? Не мора прецизно, онако отприлике. Cca. 5 GB Натан and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 Ако ген посматрамо условно као информацију, онда телегонија пролази. Е сад што је негде очигледно а негде не, то ваљда зависи од комбинације гена, односно информатичког материјала. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука