Нифада Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 3 минута, Џуманџи рече Da, skontala sam da je rec o zenama, nego moze li odredjenije, jasnije, konciznije? Aman. Dobićeš odgovor kada bude vreme .Do tada Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Ја носим мараму. И не смета ми кад је нека са или без поменутог предмета. Натанаил and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Пошто се врпољим, предмет који клизи са главе и шушка око ушију би био катастрофа за концентрацију. Ни капу зими не трпим пошто су увели грејање. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 1 сат, obi-wan рече Nikad niko nece da me natera da nosim maramu! Tako je i @Grizzly Adams mislio isprva, pa eno ga sad ko Stiven Sigal, ljudi misle da maramom skriva otpale lokne... Orion, Broken, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 16 минута, Драгана Милошевић рече Пошто се врпољим, предмет који клизи са главе и шушка око ушију би био катастрофа за концентрацију. Ни капу зими не трпим пошто су увели грејање. Ја сам у последње време почела баш мараму да носим, не ону ешарпу што огрнеш око главе мало, па спада, ово, оно... Боља је за топлије време. Марамче кад притегнем, брале, нема да мрда, може само глава да спадне. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 3 часа, Драгана Милошевић рече Друго, жене у другом стању не носе мараме. Откуд сад па то? To ne znam, meni vikali u devetom mesecu trudnoće što mi se stomak video kroz džemper, jer žene treba tu sramotu da pokrivaju (ovo je žena vikala na mene). Bila sam baš fina jer sam se posle pričestila A smešno mi poodavno bilo kad mi kažu da treba glavu da pokrivam zbog privlačne frizure. "Ove veštičje metle na mojoj glavi? Ozbiljno?" Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Мушко питање, због чега вам толико смета ношење мараме ? Bokisha је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече ovo je žena vikala na mene D ali su na tebe ikad vikali muškarci u crkvi ? Вилер Текс and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 15 минута, Paradoksologija рече meni vikali u devetom mesecu trudnoće što mi se stomak video kroz džemper, jer žene treba tu sramotu da pokrivaju (ovo je žena vikala na mene). Све вас види, све вас види "црквена" полиција! Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 15 минута, Paradoksologija рече A smešno mi poodavno bilo kad mi kažu da treba glavu da pokrivam zbog privlačne frizure. "Ove veštičje metle na mojoj glavi? Ozbiljno?" А замисли мене с овим жбуном, још недељом кад тек устанем из кревета онако покривљена и нерасањена.. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 17 минута, Paradoksologija рече meni vikali u devetom mesecu trudnoće što mi se stomak video kroz džemper, jer žene treba tu sramotu da pokrivaju Не могу да се опасуљим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Не знам да ли се рачуна шешир као средство за покривање главе,или само марама?Ово је врло озбиљна тема и дискусија,не би требало да остане неких недоумица.Где се можемо боље испричати него на форумима,па и овом Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 пре 34 минута, Брада рече Мушко питање, због чега вам толико смета ношење мараме ? смета ми и ношење косе, нарочито лети, понекад и главе, мараму/ешарпу ставим кад пада киша, јер ми више од мараме смета ношење кишобрана Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Црквена полиција ми је поклањала ешарпе ал је брзо одустала. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 4, 2018 Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 1 hour ago, Брада рече Мушко питање, због чега вам толико смета ношење мараме ? Не смета ми, осим лети, али не желим да је носим. Не капирам људе који имају специјалну одећу за цркву, типа марама, широка мајца, дуга сукња... Како се облачим овако сваки дан, тако се обучем и кад идем у цркву. Veliki Marko, Paradoksologija and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука