Jump to content

Како унапредити "КАНУ", помоћ за оне који желе да упознају особу за брак

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече

Treba takođe svima nama da je jasno da to što je neko u Kani ne znači da je "raspoloživ" svima onima kojima se baš on sviđa. :) Ako je meni neko simpatičan a vidim da nije nešto preterano za komunikaciju, ne znači da uopšte nije zainteresovan za brak, prosto ja mu se ne sviđam, nema ljutiš.

Ma ima i onih koji su zainteresovani razmenite 200poruka i to sadrzajnih, pa nista. :)

Ali se slazem, moramo hriscanski i dzentlmensi da postupamo, prvenstveno smo to pa sve ostalo.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena што се тиче помоћи и кутија у црквама, верујем да би лакше једна гора рекла другог пређи на ову страну него да се то деси. Дакле, пиши-пропало...мораћемо, ако хоћемо сами да се организујемо. 

Мислим да није немогуће.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Liga Džentlmena рече

Mislim da bi trebali svi forumasi ( svestenici da odvoje jednu kutiju u svim hramu za to) pa ce svako odvajati koliko ima, tako mogu i stranci da se ukljuce pa ce neko ostaviti 100e neko 500, zavisi kokiki je ko patriota.

:krstix:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Поуке.орг инфо рече

Гледаћемо, рекох, да ако успемо да сакупимо потребне финансије да направимо посебан пројекат Кана.. да га издвојимо од форума

Zasto clanovi ne bi placali clanstvo? Svi kvalitetniji "matchmaking" sajtovi naplacuju svoje usluge (jes' da nemaju po 3 milijarde korisnika kao Tinder, ali malonje ljudi koji bi dali 20$ ako nisu ozb.)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Lady Godiva рече

:krstix:

Ledi predje u pravoslavce. Pocela je da se krsti. E pa nek je sa srecom. :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Поуке.орг инфо рече

@Џуманџи mislim da bi se onda izgubila poenta sajta... Ne bismo išli na tu verziju, mada to nije loša ideja.  

A da se uvede broj ziro racuna pa da bude obavestenje kao za, odrzavanje sajta sto ide za uplatu pomoc kani?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

А одакле је то Лејди прешла?

Od ateista ili gresim?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Не знам. Види у наталној карти.

Koj si znak? Daj da se bacim na research.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Srdjan Matic рече

@Liga Džentlmena Prelistaj. Ona je jednorog. 

Kako mi je to promaklo.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...