Jump to content

Сумњам да моја ћерка има дечка

Препоручена порука

Dragana da li se cerkin decko zove Vasilije?:D Ako je tako onda se ne brini, sve ce biti u redu, udace se za koju godinu:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, dragana.mihic рече

Везивање у тако раним годинама би могло бити јако опасно и срло је могуће да би могли имати секс.

Како да поступим?

Kao Nikola Kojo u filmu "Mi nismo andjeli 2" :D  

Подели на овим сајтовима

sprdate se sa zenom, a ovo jeste ozbiljan problem, mladi ljudi se ljubavno potrose jako rano a kasnije se cude sto su drvene duse i sto im nista vise nije zelja i san, bas je smijesno nema sta

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Ronald рече

Dragana da li se cerkin decko zove Vasilije?:D Ako je tako onda se ne brini, sve ce biti u redu, udace se za koju godinu:D

али само ако је супругичаста :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, kordun рече

sprdate se sa zenom, a ovo jeste ozbiljan problem, mladi ljudi se ljubavno potrose jako rano a kasnije se cude sto su drvene duse i sto im nista vise nije zelja i san, bas je smijesno nema sta

Задња времена дошла, морам да се сложим с тобом..

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, kordun рече

И мени би било све ово смешно да сам видела у својим раним двадесетим. Не видим смисао клиначких веза које готово да су осуђене да од њих не буде брак.

Релативно скоро сам почела да истражујем Православље иако се у кући код нас увек знало за основне обичаје и славу, но о томе на некој другој теми. Мене брине то што би само могла да изгуби време, а ни сама не би хтела да се уда. Хвата се за нешто за шта није спремна, највероватније.

Кордун, шта ти мислиш? Ја сам сад у раним педесетим и не могу да се тачно сетим својих гимназијских дана, али није било као сада што се тиче друштвених мрежама и качењем слика. Повремено прелистам шта ова моја ради, да кажемо да је у односу на неке друге у реду, али да нисам одушевљена бројем људи који гледа њене слике.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, dragana.mihic рече

И мени би било све ово смешно да сам видела у својим раним двадесетим. Не видим смисао клиначких веза које готово да су осуђене да од њих не буде брак.

Релативно скоро сам почела да истражујем Православље иако се у кући код нас увек знало за основне обичаје и славу, но о томе на некој другој теми. Мене брине то што би само могла да изгуби време, а ни сама не би хтела да се уда. Хвата се за нешто за шта није спремна, највероватније.

Кордун, шта ти мислиш? Ја сам сад у раним педесетим и не могу да се тачно сетим својих гимназијских дана, али није било као сада што се тиче друштвених мрежама и качењем слика. Повремено прелистам шта ова моја ради, да кажемо да је у односу на неке друге у реду, али да нисам одушевљена бројем људи који гледа њене слике.

klinacki period u modernim vremenima je produzen zbog skolovanja i lazno vece uloge pojedinca u drustvu, nekada je bilo normalno da se djevojka od 16 godina uda i radja djecu, danas to nije normalno i te klinacke veze nemaju nikakv pozitivan smisao, time se ljudi samo upropastavaju, ja sam sam sebe upropastavao da ne ispade sad da sam ja prepodoban, samo kazem sta mislim, ja da sam roditelj sa takvim problemom bilo bi guzve u kuci sto posto jer ja to ne bi dozvolio ko roditelj, govorim u svoje ime, mnogi ce biti protiv mene, ali to nije moj problem neg njihov

Подели на овим сајтовима

Син једне пријатељице је са 16 почео да ради као програмер, сада завршава факултет, те верујем да и период школовања траје предуго, али и о томе на другој теми. Иначе, моја ћерка похађа гимназију тако да нема говора о томе да би било шта могла да ради са том школом.

Главни аргументи који се излажу су некакво искуство, мада ту не видим смисао јер за међуљудске односе само треба мало мозга, мада ни изучавање Владете Јеротића не шкоди.

Како се сада осећаш пошто си се упропашћавао? Је ли вредело, барем?

Подели на овим сајтовима

Ја стварно не знам у ком цртаном филу живе поједини.

Већина жена које знам су имале једно десетак веза до факултета. Прве или у основној или средњој. И скоро све су нормално удате и имају и саме децу. А ако треба озбиљно да се одговара на тему: да, сасвим је нормално да има дечка са 16 година и да, сасвим је нормално да се не уда за њега ако она то не жели.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, dragana.mihic рече

Ma uopšte ne troluje :0212_rolleyes:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragana.mihic рече

Син једне пријатељице је са 16 почео да ради као програмер, сада завршава факултет, те верујем да и период школовања траје предуго, али и о томе на другој теми. Иначе, моја ћерка похађа гимназију тако да нема говора о томе да би било шта могла да ради са том школом.

Главни аргументи који се излажу су некакво искуство, мада ту не видим смисао јер за међуљудске односе само треба мало мозга, мада ни изучавање Владете Јеротића не шкоди.

necu o sebi licno pricati, meni se cini da sam ja malo drugaciji od vecine ljudi...

sto se tice cerke, dobro je dok je to na nivou nedostupne simpatije, dok je na nivou sna i zelje, ali preko toga ne bi bilo dobro, jer tamo kad dodje vreme da ide u brak covijek vec istrosen u nekim stvarima, zelje potrosene, snovi izlistani i zguzvani, ljudi su preglupi da o tom razmisljaju na vreme

Подели на овим сајтовима

Де те пубертетске љубави не трају дуго.

То су још лептири, истражују ... па док нађу пролети по пар година.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...