Jump to content

PAPA FRANJA ODBIO HARADINAJA: Vatikan neće priznati Kosovo

Оцени ову тему

Препоручена порука

U, kako strašnih odgovora ima ovde. Međutim, pravično bi bilo da je papa naredio privođenje Ramuša i utamničenje do izručenja Srbiji.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Milan Nikolic рече

U, kako strašnih odgovora ima ovde. Međutim, pravično bi bilo da je papa naredio privođenje Ramuša i utamničenje do izručenja Srbiji.

Misliš ovako nešto:

https://www.youtube.com/watch?v=M2SzQL5TvvE

No, to bi još htjelo ovako nešto:

https://tinyurl.com/y9plonwd

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Дијана. рече

al' stvarno ima simpa facu, ko da nije papa :smeh1:

Frantisek? On je faca, ali ozbiljno. 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

tttt.jpg

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Рапсоди рече

Оде и ти Дијана у паписте....зар и ти сине Бруте :smeh1:...но рециДЕр нам бона колико зелених си добила да симпатишеш папу...12:smeha:

ja sam idealista i nekako se malenim krajickom srca nadam da ce ovaj papa da ispravi mnoge nepravde i popravi mnoge zablude. ili dobri Bog ne moze djelovati cak i kroz rimskog papu?

ikumenista sa strane srca, bilo bi dobro, bilo bi lijepo da se ujedinimo. u dogmatiku i politiku se ne mijesam.

ako si me to pitala...

Подели на овим сајтовима

cek cek... da upitamo Zajrona, imal' dje kakav portal gdje se udaranjem lajkova ovom papi moze sta zaraditi! dobro bi mi dosao koji dinar a savjest bi mi ostala cista... :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дијана. рече

ja sam idealista i nekako se malenim krajickom srca nadam da ce ovaj papa da ispravi mnoge nepravde i popravi mnoge zablude. ili dobri Bog ne moze djelovati cak i kroz rimskog papu?

ikumenista sa strane srca, bilo bi dobro, bilo bi lijepo da se ujedinimo. u dogmatiku i politiku se ne mijesam.

ako si me to pitala...

Za mene , Crkva je jedna.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...