Jump to content

МАКЕДОНЦИТЕ ПОД СPПСКА ОКУПАЦИЈА 1912 - 1941

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, MKD13 рече

Crveni su nam dali milone novomucenka i bili su bogoborci. RPCZ kad su se priblizavali crveni pobegli su Njemacku, a kad se videlo da njemci ce da izgube rat pobegli su u Americi. pa sad ti vidi...

Tимаш дубоко помућено расуђивање и амам баш ништа не капираш. Прави пример етнофилетистичког зурлота.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Tимаш дубоко помућено расуђивање и амам баш ништа не капираш. Прави пример етнофилетистичког зурлота.

Stha ne kapiram?  Crveni, Angloameri i Njemci su bile tri velesile, mi smo bili pioni. Mi smo odabrali NJemce, za Crveni nisi ni ti, drugi su odabrali Ameri. Americka demokratija evo shto nam je donela, zivimo je. CRveni videli smo shta su bili. Nemci su izgubili rat i mozemo pluvat po nima al nikad necemo saznati kako bi bilo da su oni pobedili rat. Bas taj drugi rat konacno je unistio kakvo takvo monarhisticko uregenje, i dovelo nam je laznu demokratiju a preko te demokratije odvezale su se ruke svakom zlom i nemoralu. Nebranim ja nemce i rasizam, al druga je stvar kad treba da se bira manje zlo od zlo

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, MKD13 рече

Mi smo odabrali NJemce, Americka demokratija evo shto nam je donela, zivimo je. CRveni videli smo shta su bili. Nemci su izgubili rat i mozemo pluvat po nima al nikad necemo saznati kako bi bilo da su oni pobedili rat. 

Јеси ли ти нациста?

Да сам ја администратор дефинитивно би за ово попио бан. Као и за изјаву на почетку теме када си оптужио читав српски народ.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Јеси ли ти нациста?

Да сам ја администратор дефинитивно би за ово попио бан. Као и за изјаву на почетку теме када си оптужио читав српски народ.

Sta ti pricas? Jl si ti klevetnik? po shta si zaklucijo da sam nacista?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

i smo odabrali NJemce, Americka demokratija evo shto nam je donela, zivimo je. CRveni videli smo shta su bili. Nemci su izgubili rat i mozemo pluvat po nima al nikad necemo saznati kako bi bilo da su oni pobedili rat. 

Раније си хвалио Љотића и још ово.

Реци ми лепо да ли се ложиш на приче о белој раси?

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, MKD13 рече

Crveni su nam dali milone novomucenka i bili su bogoborci. RPCZ kad su se priblizavali crveni pobegli su iz Srbije u Njemacku, a kad se videlo da njemci ce da izgube rat pobegli su u Americi. pa sad ti vidi...

Pa, jeste, ako mislis direktno na komunizam.

A, 2. Sv. rat  je bio u Rusiji Veliki Otadjbinski rat,....cak je  Staljin 'zavoleo' i samu crkvu, (   popustio je u progonima i dao joj je slobodu zbog odbrane zemlje ).... :snoozer_11:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Раније си хвалио Љотића и још ово.

Реци ми лепо да ли се ложиш на приче о белој раси?

TI nisi ni mene shvatio ni Lotica. Kakve bele rase u cemu ti pricas? Ako je Lotic birao nemce u drugom svetskom ratu jer je smatrao da su oni najmanje zlo, to neznaci da je on branio i njemacke budalastine. Lotic je bio i protiv masona i antidemokrata, shto su bili u sustini i Arhiereje zadgranicne crkve, al pripisivati im nacizam i rasizam ne samo da nije pravedno vec je i cista kleveta

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, MKD13 рече

Nemci su izgubili rat i mozemo pluvat po nima al nikad necemo saznati kako bi bilo da su oni pobedili rat.

Prilično dobro znamo dosta toga, s obzirom na holokaust koji su nacisti i njihovi pioni sproveli nad više etničkih skupina koje su im smetale, uključujući našu.

Propagiranje ideologija nasilnih prema čitavim etničkim i religijskim grupama nije dozvoljeno na forumu.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, MKD13 рече

TI nisi ni mene shvatio ni Lotica. Kakve bele rase u cemu ti pricas? Ako je Lotic birao nemce u drugom svetskom ratu jer je smatrao da su oni najmanje zlo, to neznaci da je on branio i njemacke budalastine. Lotic je bio i protiv masona i antidemokrata, shto su bili u sustini i Arhiereje zadgranicne crkve, al pripisivati im nacizam i rasizam ne samo da nije pravedno vec je i cista kleveta

Доста си рекао. Бугарски штовиниста који кокетира са нацизмом. Схватио сам ја тебе и љотићевце. Далкео вам лепа кућа и вама и усташама и комунистима и вмро ликовима и македонској расколничкој јерархији и свим зурлотићима. Идите с милим Богом и Бог вам дао памети.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Prilično dobro znamo dosta toga, s obzirom na holokaust koji su nacisti i njihovi pioni sproveli nad više etničkih skupina koje su im smetale, uključujući našu.

Propagiranje ideologija nasilnih prema čitavim etničkim i religijskim grupama nije dozvoljeno na forumu.

Niko i ne propagira, niti opravdava holokaust niti nacizam! al dobra vam je ideja, nalepiti nekome etiketu naciste i tako ucutati i pokriti i sakriti temu o zlocine koje su srbi uradili.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, MKD13 рече

Srpski narod uvek se prestavlja kao blagorodni i pravedni narod koji je posradao od ustasa i albanaca. Al malo ko zna kako taj narod se ponasao u Makedoniji izmegu dva svetska rata

Како се то понашао српски народ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, MKD13 рече

Niko i ne propagira, niti opravdava holokaust niti nacizam! al dobra vam je ideja, nalepiti nekome etiketu naciste i tako ucutati i pokriti i sakriti temu o zlocine koje su srbi uradili.

Niko te nije dirao za temu. Tema stoji. Ne glumi mučenika. Upozoren si za sasvim konkretnu sasvim drugu stvar.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Како се то понашао српски народ?

Ubivao je i mucio nevino stanovnistvo u Makedoniji. Nesto slicno shto su radili hrvati vama. Ako ti je bolje umesto narod mozes da citas srpska vlast. I navlacis me neznam shta da sam sovinista nacista kako bi me blokirali na forumu. Ako tebi smeta istina,to je druga stvar, ja znam da vas pogaca sve ovo sto pisem, al kako nije nama koji smo sve to pretrpelji. Vi stalno se zalite na hrvate na albance, a shta mi nemamo isto pravo kao vi, ako sve ovo stho pisem je istina?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, MKD13 рече

Ubivao je i mucio nevino stanovnistvo u Makedoniji. Nesto slicno shto su radili hrvati vama. Ako ti je bolje umesto narod mozes da citas srpska vlast. I navlacis me neznam shta da sam sovinista nacista kako bi me blokirali na forumu. Ako tebi smeta istina,to je druga stvar, ja znam da vas pogaca sve ovo sto pisem, al kako nije nama koji smo sve to pretrpelji. Vi stalno se zalite na hrvate na albance, a shta mi nemamo isto pravo kao vi, ako sve ovo stho pisem je istina?

Не навлачим ја тебе ни нашта. Сам говориш то што мислиш. Управо си рекао да је спрски народу убијао и мучио по македонији, па си онда рекао да је власт.

У сваком случају лажеш и јеси за бан што се мене тиче. 

Никада Срби нису радили ништа слично по Макеонији као што су Србима радиле усташе, балисти, овк и бугарска војска. 

Да се власт из Београда понашала као маћеха у Македонији, јесте али београдска власт је и дан данс маћеха свим Србима, зато не лажи и не поситовећуј геноцид са понашањем бахатих политичара.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...