Jump to content

МАКЕДОНЦИТЕ ПОД СPПСКА ОКУПАЦИЈА 1912 - 1941

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 часа, Вилер Текс рече

Јел? 

http://www.rts.rs/page/stories/ci/Velikirat/story/2213/srbija-u-ratu/2265387/veliki-rat-zivot-pod-bugarskom-okupacijom.html

Кажеш да те лично прозивам и кажеш да вас мрзимо? Не прозивам те лично, немам ништа против тебе али ти каже да си помрачен и да си у прелести. То није увреда него констатација.

Нико не мрзи Бугаре у Србији веровао или не. Али вам не верујемо, углавном. Имамо и разлога за то. Ето прочитај онај чланак горе.

U tome se radi, ako smo vam ucinili zlo, treba da se pokajemo i zatrazimo oprostaj, a ne negirati svoje zlocine kao da se nisu desili.

Niko ti nije trazio dijagnostiku, i konstatacija moze da bude uvreda, sve je stvar etike. Al mene nezanima tvoje misljene, ja i sam znam da sam u prelesti, jer kako kaze jedan svetitelj svi smo manje ili vise u prelesti, i svi imamo potrebe od milosti Bozje. Al tebi kao serdcevidac se cini da sam ja u neznam kakvoj ociglednoj Prelesti Etnofiletizma ili neznam sta drugo, a ne poznajes me uopste...

Jedan od mojih filozova na to odgovora ovako:" Ako ja stojim pravo a tebi se cini da padam, zar treba da bi ugodio tebe, da smenim pravi polozaj? Ja ne zivim za tebe vec za sebe, i u svemu savetnici su mi razum i Bozje uredbe, koji mnogo puta me izoblicavaju, ijako niko me ne osuguje. A drugi put me opravdavaju ijako su mnogi oni koji me osuguju. Od toga jednoga nemozes pobegi, od unutarnji svoje sud kojim, ako se rukovodis, ici ces pravim putem. A kad su u pitanju misljena drugih ljudi( kazacu nesto i na ljudski nacin), prihvaticemo ga ako su ona na nasej strani; ukoliko nisu, srecan im put, mi nikad necemo uraditi nesto, samo da bi ugodili nekome...":)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, MKD13 рече

U tome se radi, ako smo vam ucinili zlo, treba da se pokajemo i zatrazimo oprostaj, a ne negirati svoje zlocine kao da se nisu desili.

Ја нисам чуо да тражите опроштај и видео покајање. Уместо тога видим ове параисторијске чланке које објављујеш.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...