Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 2 минута, Grizzly Adams рече Ако има @Zayron са чешким преводом било би најбоље... Е ајде иди мало у шетњу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Е ајде иди мало у шетњу... Ево да завршим само још нешто па бегам. Куд ме ви мајете, куд кафић препун неких студенткиња... А чека ме флориђанска плажа преко улице... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече A ima brate stavqo sam ga dva tri puta. sad ću da nađem. Jedan je sa studentima u Banskim dvorima, a drugi je za RTRS istom prilikom (poseta Banjaluci)- saćpronaći Ал што сам написао "озбиљна сам" и Ракићи...Феминизам и Шиптари утичу на мене. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Ал што сам написао "озбиљна сам" и Ракићи...Феминизам и Шиптари утичу на мене. Вилер Текс, Orion and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Хвала лепо. Милан Ракић and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 38 минута, Таша рече Evo sam si dao odgovor. ( Ako izuzmemo opsesiju "Milosevic, Seselj, Vucic" ) A što bismo izuzeli to koja govna su albanskim zlikovcima omogućila da ostvare svoje planove? Милан Ракић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 10 минута, Grizzly Adams рече Ево да завршим само још нешто па бегам. Куд ме ви мајете, куд кафић препун неких студенткиња... А чека ме флориђанска плажа преко улице... Немаш ти појма шта је Дунав у марту. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 2 минута, Avocado рече A što bismo izuzeli to koja govna su albanskim zlikovcima omogućila da ostvare svoje planove? Dobro su se potrudili i ovi od 2000. g da ne zanemarimo i to. Orion је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 7 минута, Таша рече Dobro su se potrudili i ovi od 2000. g da ne zanemarimo i to. Наравно, без мирођије нема ни супе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 1 сат, сведок рече Само оно што отпишеш тј. потпишеш да није твоје немаш после право да тражиш. Хирургија може да послужи кад је у питању одсецање болесног прста, па и ноге, али никако кичме. Доказ да је Гризли у праву је Крим. Руси су потписали да је Крим Украјина, па се предомислили, зато што су сила. Да би ми добили КиМ, морамо да будемо већина на територији. Без тога је све узалудно, јер чије је становништво, онога је и држава. Ако становништво КиМ буде српско, не битно је дал се држава зове Србија, ил Косово и Метохија. А ако је становништво албанско, оно није наше, макар се налазило у Србији, јер језик који се тамо говори није наш, култура није наша, наши би били само мртви споменици, као споменици античког Египта. А ако би већина били тако што би протерали неко друго становништво, по тој цени нам не треба, као што је то причао патријарх Павле. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Ako većina na Planeti bude Kineza, da li je onda cela Planeta, Kina? Naravno da takva logika ne pije vodu, i zato postoje međunarodna prava. Albanci imaju matičnu državu i nemaju opravdanja za drugu. Лидија Миленковић, Војвода7, Orion and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 6 минута, Ђорђе Р рече А ако је становништво албанско, оно није наше, макар се налазило у Србији, јер језик који се тамо говори није наш, култура није наша, наши би били само мртви споменици, као споменици античког Египта. А ако би већина били тако што би протерали неко друго становништво, по тој цени нам не треба, као што је то причао патријарх Павле. Има једна битна разлика. То су цркве живога Бога и ако ми будемо живели тако, као људи Божији све ће бити у реду и са Косовом и Метохијом, кад тад. сведок је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 3 минута, Ђорђе Р рече јер чије је становништво, онога је и држава. A i ne mora da bude. Evo zivim u Italiji a svakog jutra me prodavacica u pekari pozdravlja sa Guten Morgen. Вилер Текс, Лидија Миленковић and Orion је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 17 минута, Таша рече A i ne mora da bude. Evo zivim u Italiji a svakog jutra me prodavacica u pekari pozdravlja sa Guten Morgen. Ал ту и нема неке разлике, дал је Немачка, ил Италија, за обичног становника, јер постоји несметан промет роба, услуга и људи. То је као да живиш у два различита града. Мало карикирам, није баш тако, ал ће вероватно бити. А у ствари, кад боље размислим, тако је. Јер већа је разлика и међу људима, и међу квалитетом живота између севера и југа Италије, него између севера Италије и Немачке или Аустрије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 4 часа, nikola888 рече heheh ovo je bas slika od koje su hteli da naprave mucenika od njega a samo su pokazali koliko mogu da se sprdaju sa narodom ! Svi pripadnici Rosu su imali rukavice a jedino je marko bio u crnoj jakni kad mu stavljaju lisice ,,,ako je mogao da sa lisicama ovako izbaci palac onda su hudini i dejvid koperfild za njega mali macici ali nije ,,nego su mu lisice u transporteru skinute pa ponovo stavljene u pristini da scena i gluma izgledaju potresnije Bravo! I ja sam se pitao dal je stvarno njegova ruka пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука