Jump to content

Ухапшен Марко Ђурић у Косовској Митровици

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само оно што отпишеш тј. потпишеш да није твоје немаш после право да тражиш. Хирургија може да послужи кад је у питању одсецање болесног прста, па и ноге, али никако кичме. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, сведок рече

Само оно што отпишеш тј. потпишеш да није твоје немаш после право да тражиш. Хирургија може да послужи кад је у питању одсецање болесног прста, па и ноге, али никако кичме. 

Немају ту "потписи" никакве везе.

Контролу над територијама не одређује никакву "право" него сила.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Немају ту "потписи" никакве везе.

Опет у круг. Да им није толико битан потпис зашто га траже?

Може овако, усмено им све признаш а писмено никад ништа?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Опет у круг. Да им није толико битан потпис зашто га траже?

Може овако, усмено им све признаш а писмено никад ништа?

Ма може шта оћеш, нико нас бре ништа не тера... :)

То што они кажу да, на пример, ЕУ нешто "тражи" је опет лаж. Не траже они ништа сами од себе. Него ако одеш тамо да тражиш кредите или улазак у унију, онда они кажу - ово је услов. Ако нећеш, ништа.

А то је и разуман услов, нећеш да позајмљујеш паре или удружујеш се са неким који није расчистио међу са комшијом. Непоуздан је.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, сведок рече

Могу да полажем право на нешто што ми је отето али не могу на нешто чега сам се сам одрекао.

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, сведок рече

Могу да полажем право на нешто што ми је отето али не могу на нешто чега сам се сам одрекао.

Sustina stvari, ako potpisemo, onda, bas nista ne mozemo da uradimo.

I, ako ne potpisemo, ( opet, tesko sta mozemo da odradimo ), ali, bar nismo priznali 'pravo' sile kojim nam je uzeto' KiM.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Sustina stvari, ako potpisemo, onda, bas nista ne mozemo da uradimo.

I, ako ne potpisemo, ( opet, tesko sta mozemo da odradimo ), ali, bar nismo priznali 'pravo' sile kojim nam je uzeto' KiM.

Важно да не "признамо"... Па нисмо трећи разред, сто му громова... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па занимљиво ти је питање, али стварно не видим какве везе има са темом.

Pitanje ima veze sa tvojim propagiranjem slepog povinovanja Americi.
Važno pitanje je i da li si se i ti razočarao u Đinđića i da li opravdavaš njegovu smrt? Pitam ovo zato što je nelogično da posle njegovih izjava pred smrt, predlažeš da se okrenemo Americi.
Vidi se da ti imaš anarhični pogled na svet... mogao bih svašta još da te pitam sa tim u vezi. Nego da li si shvatio situaciju sa Đinđićem, ili si samo prešao preko toga?
Vođa kakav je Đinđić, u smislu slobodnjaka, talenta, realiste, je bio najbolji za Srbiju. Isto su ga klevetali, isto mu zamerali, ponegde sa pravom, kao danas što rade Vučiću. Ako pogledaš stav o realnoj politici, spoljnoj, odnosno o Kosovu pre svega, kod Đinđića pred smrt videćeš da je identičan do svake note sa ovim koji danas ima Vučić.
Jednostavno, ono zašta se ti zalažeš po pitanju Amerike je duboka, anarhistična i nerealna fantazija.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

Ма може шта оћеш, нико нас бре ништа не тера... :)

То што они кажу да, на пример, ЕУ нешто "тражи" је опет лаж. Не траже они ништа сами од себе. Него ако одеш тамо да тражиш кредите или улазак у унију, онда они кажу - ово је услов. Ако нећеш, ништа.

А то је и разуман услов, нећеш да позајмљујеш паре или удружујеш се са неким који није расчистио међу са комшијом. Непоуздан је.

А има разних опција за кредитирање на самом западу. Пијаца је велика, бар ти кажеш да држава у Америци не контролише бизнис и развој је неометан. 

Онда може свашта држава да ради са приватницима и тим новцем увученим у земљу гради стабилност. Неће дати ни приватници да ми неко убија добре робове.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milan Nikolic рече

Pitanje ima veze sa tvojim propagiranjem slepog povinovanja Americi.
Važno pitanje je i da li si se i ti razočarao u Đinđića i da li opravdavaš njegovu smrt? Pitam ovo zato što je nelogično da posle njegovih izjava pred smrt, predlažeš da se okrenemo Americi.
Vidi se da ti imaš anarhični pogled na svet... mogao bih svašta još da te pitam sa tim u vezi. Nego da li si shvatio situaciju sa Đinđićem, ili si samo prešao preko toga?
Vođa kakav je Đinđić, u smislu slobodnjaka, talenta, realiste, je bio najbolji za Srbiju. Isto su ga klevetali, isto mu zamerali, ponegde sa pravom, kao danas što rade Vučiću. Ako pogledaš stav o realnoj politici, spoljnoj, odnosno o Kosovu pre svega, kod Đinđića pred smrt videćeš da je identičan do svake note sa ovim koji danas ima Vučić.
Jednostavno, ono zašta se ti zalažeš po pitanju Amerike je duboka, anarhistična i nerealna fantazija.

Не пратим те стварно... Какве везе сад има Ђинђић?

А мој став према Америци уопште није "слепо повиновање". Уопште ме ниси разумео или намерно изврћеш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Nismo. :ok:

Ili, sto' nam i traze ? ( zapad ).  Mozda i njima nije vazno ? ( mozda su i oni treci razred... :stadaradim:)

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...