cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 27 минута, Milan Nikolic рече A tebi neka je sa srećom i da poživiš uživajući u njihovim dolarima dokle god je to moguće. Nisu to njihovi dolari nego njegovi i tu je negde najveca i razlika izmedju USA i Srbije (pored ociglednih naravno) Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Има један израз у бизнису "одсећи губитке". Значи кад се нагомилају грешке и не могу више да се исправе, онда мора да се "одсече" све што је безнадежно и гради се изнова на оном здравом делу који још увек ради добро. То је филозофија коју ми сада треба да усвојимо. Што је изгубљено, изгубљено је. Имамо довољно и територије и ресурса, па и памети, способности, да направимо нову, лепу, богату Србију. Само треба да престанемо да губимо време на ове пропале ствари. Има много да се ради. Кад би народ заузео тај став, власт више не би могла да врда и манипулише. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 2 минута, cloudking рече Nisu to njihovi dolari nego njegovi i tu je negde najveca i razlika izmedju USA i Srbije (pored ociglednih naravno) Не бре, кад сам слетео на аеродром сачекала ме делегација са коферчетом и кључевима од мерцедеса... Милан Ракић, Срђан Шијакињић, cloudking and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 40 минута, Ђорђе Р рече Ти тврдиш да је ситуација данас гора него пре годину дана? Да се данас горе живи, да је нижи стандард, да је незапосленост већа, да је мање посла? Не кажем да је нешто пуно боље, ал сигурно није горе. И ја живим у Србији. Тврдим да је иста. Лоша и то веома. И да су људи итекако незадовољни. Поготово што сам ја из богатијег краја (Источна Србија). Па кад се ту људи жале, могу да замислим како је у сиромашнијим крајевима. И да Вучић то незадовољство, мора да каналише на друге ствари. ПС: Ђорђе, генерално се слажем са тобом, нарочито око спољне политике. Ту скоро све потписујем што пишеш. Само се плашим да данашња политичке елита у Србији не следи ту политику, него ону коју је успоставио Милошевић. Има пуно елемената која ми стварају такав утисак, а један од најачих је и ,,омиљени опозиционар", који је, наравно, главни гост најновије Марићеве емисије посвећене овим инцидентима: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 8 минута, Милан Ракић рече Јес мајку му. К`о и према милошевићу. Њих два све трудили и труде за народ и државу, ал` победи изгледа наша мржња Видиш како знаш. Према обојици, дабоме. Да још рече Тита, па да ти аминујем, овако ћорак. Боли та мржња, шта ће ти то. Боље се мало помоли за човека, да се скине овог терета и да му видимо леђа. Целој политичкој "елити" по један салаш и забранити бављење политиком. Боље се тако жртвовати. Живели! "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, ana čarnojević рече svačijim dolarima svaka čast, ali da mi se dolar nameće kao sistem vrednosti i da sam ja glupa i izmanipulisana zato sto neću dolar za sistem vrednosti, to neće da može. Систем вредности је рад, одговорност, поштење. Новчанице су само помоћно средство. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, БанеЛ рече Видиш како знаш. Према обојици, дабоме. Да још рече Тита, па да ти аминујем, овако ћорак. Боли та мржња, шта ће ти то. Боље се мало помоли за човека, да се скине овог терета и да му видимо леђа. Целој политичкој "елити" по један салаш и забранити бављење политиком. Боље се тако жртвовати. Живели! А како знаш да се не молим? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 4 минута, ana čarnojević рече svačijim dolarima svaka čast, ali da mi se dolar nameće kao sistem vrednosti i da sam ja glupa i izmanipulisana zato sto neću dolar za sistem vrednosti, to neće da može. pa da sam glupa još ovoliko. sv zavisi na koju vrednost mislis. Ako ipak pricas o monetarnoj vrednosti, onda ti je komentar bzvz... Niko ti nije nametnuo dolar, nametnuo se sam jer je stabilan. Evo sad imamo i evro koji je takodje stabilan pa sad imamo i alternativu... A i smenso je malo to "necu dolar za sistem" ko da te neko i pita ... a ako ti tolko smeta mozes da odes na planinu sa jos nekim hipicima i da organizujete naturalnu komunu gde ce ekonomija da se bazira na razmeni licno stecenih dobara... udarite cajper americkom imperijalizmu! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Што да не уживам, поштено сам их зарадио. Само ми квари уживање кад видим како се моја браћа и сестре муче због неких тамо лажова и превараната.Šta si realno privredio, ako nije tajna?I mnogi su "pošteno" imali u Jugi.Inače ja ti stvarno želim da poživiš do kraja u uživanju. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече А како знаш да се не молим? Слутим. Ако се молиш, извини. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 4 минута, Grizzly Adams рече Не бре, кад сам слетео на аеродром сачекала ме делегација са коферчетом и кључевима од мерцедеса... и издао си бмвв, тако сам и мислила, то личи на тебе Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Šta si realno privredio, ako nije tajna? I mnogi su "pošteno" imali u Jugi. Inače ja ti stvarno želim da poživiš do kraja u uživanju. he bre... pa amer ce pre da ti progleda kroz prste kad ubijes coveka nego kad zloupotrebis njihov sistem za nelegalno bogacenje sta insinuiras leba ti пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Milan Nikolic рече Šta si realno privredio, ako nije tajna? Мислиш колико? То је тајна, наравно. И не разумем што би те интересовало... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 @Grizzly Adams Da ti se pohvalim, gospodja dobila ponudu od Amazona u Londonu, trebalo bi naredne godine otprilike da zapalimo coporativno. Ne svidja nam se previse sto je bas London al bolje je za pocetak od Vučićstana Снежана and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, cloudking рече @Grizzly Adams Da ti se pohvalim, gospodja dobila ponudu od Amazona u Londonu, trebalo bi naredne godine otprilike da zapalimo coporativno. Ne svidja nam se previse sto je bas London al bolje je za pocetak od Vučićstana Ајдеее! Па да частиш! cloudking је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука