Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, БанеЛ рече И у Сирији, је л' тако? Добра та америчка храна, нема шта. Хбм. ли га какве везе има Сирија сад... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 23 минута, Православни Србин рече И да би се то незадовољство некако каналисало на другу страну, Вучић се одлучио да, у договору са својим коалиционим партзнерима из Приштине, направи ову представу не би ли народ у Србији одвратио од тог незадовољства. А како другачије него новом вештачком ,,кризом" на Косову? Ја нисам баш потпуно сигуран да се (само) о овоме ради. Зашто нисам, прво зато што су ови последњи избори у Београду показали да је Вучко стабилнији него икад, ако опозиција у Београду (а колико се сећам ту је имао традиционално најслабије резултате од свих већих средина) не може да му привири, нема шта да се плаши за Србију као целину. Друго, врло скоро су најавили две крупне ствари - у Краљеву се већ гради Леони, што су људи доле једва дочекали јер је ово прва инвестиција у Краљево која је спуштена из Београда практично од распада Југославије, а најављен је и долазак ZF-a у Србију. На све то, ове године би требало да се реши и питање РТБ Бора. Дакле, нема ми логике да баш сада игра на те очајничке мере. Зашто не би сачекао да се максимално искористи ефекат ових најава и избора? Ово је сасвим довољно материјала да се добије довољно политичких поена за период до неке нове кампање, нарочито ако је народ већ толико наиван. Додатно, што би ризиковао са ескалацијом са КиМ, када би могло да се деси да оде предалеко па да онда трпи притисак јавности да конкретно реагује. На шта мислим - ако он ради све ово у дилу са Шиптарима, природа таквог дила мора бити дискретна, у њу не могу да буду упућени сви актери. Није вероватно да су стотине људи толике љиге нити да би то могло да остане тајна. А ако нису сви у причи, дакле нису сви под контролом - имаш онда гомилу људи на самом терену који могу да ураде нешто на своју руку па да ситуација оде у три лепе. То би онда поништило све позитивне ефекте контролисаног хаоса, јер би се и Вучић и Шиптари нашли пред изазовом како да реагују а сачувају образ (= гласове). Да се разумемо, не мислим ја да постоји ишта што политичари неће искоросити да успут прикупе неки поен, па се тако и овоме мало даје на драми и сл., али ми је баш неизвесно да се све ово издешавало само да би се скренула пажња са лошег стања у економији. БанеЛ, Ђорђе Р and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Zavoli Ameriku i bićeš spašen. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Запад је само хтео да стопира ратовање и насиље. Posto ga je otvorio i zapoceo, naravno "daleko od svoje kuce" . "Tamo daleko" and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Таша рече Posto ga je otvorio i zapoceo, naravno "daleko od svoje kuce" . Ма јес... Ај да се не лажемо више, почели смо сами. Сами смо криви за све што нам се десило. Појели смо г.... Своја. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 6 минута, Grizzly Adams рече Истина је - никог није брига. Боли запад уво шта ће Вучић да призна или не призна. Потпуно је небитан, миноран, никога није брига ни за њега ни за нас. Запад је само хтео да стопира ратовање и насиље. После тога смо нико и ништа. Болело је дупе Обаму за Вучића и Србију, боли Трампа, боли оне клошаре у Бриселу. Не занимамо их уопште. Е, али зашто су онда немачки политичари више пута отворено рекли да нема уласка у ЕУ без признања Косова? Мени је невораватно да и САД и Русија и ЕУ немају неке, макар ниске ешалоне службеника и дипломата који дефинишу и спроводе политику на Балкану... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече То је исто њихова прича како их неко нешто "притиска" итд. Тиме оће да покажу како су важни, битни, неко их нешто тера, а они неће, па се "боре", "жртвују за народ". Истина је - никог није брига. Боли запад уво шта ће Вучић да призна или не призна. Потпуно је небитан, миноран, никога није брига ни за њега ни за нас. Запад је само хтео да стопира ратовање и насиље. После тога смо нико и ништа. Болело је дупе Обаму за Вучића и Србију, боли Трампа, боли оне клошаре у Бриселу. Не занимамо их уопште. Цела та митологија и представа је само за домаћу публику која се, невероватно, још увек на то пали и цима. Једини циљ је да екипа неспособних идиота себи обезбеди доживотне фотеље и државне пензије, јер ни за шта друго нису способни осим да лажу и краду. Не бих рекао. Није за џабе Меркелова глумила корисног идиота, и у сред изборне кампање примала Вучића, и давала му подршку. Да не причамо о томе што се максимално притиска Русија, тако да нисмо ми ту неважни. Признавањем КиМ, тј. пријем КиМ у УН, ставља се тачка на њихов пројекат. Пројекат који запад не може да приведе крају ни после 20 година. А да би га завршили, ми треба да дамо амин, јер онда ће их сви признати. Нико неће бити већи србин од државе Србије. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Zavoli Ameriku i bićeš spašen. Боље него Вучића. Мање нам је зла нанела Америка него та крипто-комунистичка банда. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Запад је само хтео да стопира ратовање и насиље. Не слажем се. Запад уопште није цвећка. Истина је да их баш брига, они желе само да се испуне њихови циљеви. Како ће наши (балкански) политичари према томе да се поставе, њих брига. Они ће своје циљеве остварити, милом или силом. А брига их дал ће Вучић или Тачи лажу своје народе или им говоре истину, итд. За нас (и Србе и Шиптаре) их баш нешто брига. Да се не заносимо сад како запад само жели да не буде насиља и како су они добри, и то ми звучи ко митологија нека. Али, реално, нису нам западњаци више криви од наших (балканских, и српских и шиптарских) политичара и властио који пљачкају, варају и лажу своје народе и зарађују на њиховој муци. Они (политичари) су нам веће зло од Амера и у то сам ја убеђен. Сви су политичари олош, свуда на свету, али чини ми се да су ови наши балкански међу најгорима дефинитивно. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, Срђан Шијакињић рече Е, али зашто су онда немачки политичари више пута отворено рекли да нема уласка у ЕУ без признања Косова? Мени је невораватно да и САД и Русија и ЕУ немају неке, макар ниске ешалоне службеника и дипломата који дефинишу и спроводе политику на Балкану... Зато што је то решена ствар. Не може у ЕУ да уђе држава која има нерешене проблеме са границама. Како ће да контролише улазак људи? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Ма, једе вас мржња према Вучићу. Не вадите га из уста. Може да дође ко хоће на власт, ови са запада гледају да нас разбију и тачка. Никад нисам гласао за Вучка, нити планирам, али ваша мржња према њему иде ка патологији. Ђорђе Р, Fotina444, ana čarnojević and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 1 минут, Православни Србин рече Не слажем се. Запад уопште није цвећка. Истина је да их баш брига, они желе само да се испуне њихови циљеви. Како ће наши (балкански) политичари према томе да се поставе, њих брига. Они ће своје циљеве остварити, милом или силом. А брига их дал ће Вучић или Тачи лажу своје народе или им говоре истину, итд. За нас (и Србе и Шиптаре) их баш нешто брига. Да се не заносимо сад како запад само жели да не буде насиља и како су они добри, и то ми звучи ко митологија нека. Али, реално, нису нам западњаци више криви од наших (балканских, и српских и шиптарских) политичара и властио који пљачкају, варају и лажу своје народе и зарађују на њиховој муци. Они (политичари) су нам веће зло од Амера и у то сам ја убеђен. Сви су политичари олош, свуда на свету, али чини ми се да су ови наши балкански међу најгорима дефинитивно. То не значи да су они "добри". Нису они стопирали насиље зато што нас воле, него зато што рат у сред Европе угрожава и друге људе. Да им је било јефтиније да подигну зид око СФРЈ и оставе нас да се покољемо до задњег, они би то урадили. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2018 Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Управо сада, БанеЛ рече Ма, једе вас мржња према Вучићу. Не вадите га из уста. Може да дође ко хоће на власт, ови са запада гледају да нас разбију и тачка. Никад нисам гласао за Вучка, нити планирам, али ваша мржња према њему иде ка патологији. У хбт. ко да нема разлога да мрзимо ту стоку... Ко га после ових 30 година не мрзи то је нека патологија. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 Опет понављам, Срђан овде најбоље објашњава. Капа доле, брате! ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Ко га после ових 30 година не мрзи то је нека патологија. Моје сећање не досеже толико. Извини, матори. Можда кад будем био у твојим годинама, можда! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука