Jump to content

ЕХФ дисквалификовала српске рукометашице због одлуке српске Владе да се не одигра меч са јуниоркама Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 минута, Снежана рече

мени је жалосно што ни у једном једином моменту нико није помислио на те девојчице и на то да оне са 14 година играју за репрезентацију, тренирају, за то живе и вероватно их баш брига да ли ће играти против Бушмана, Абориџина или Пигмеја, и што смо опет дозволили да се гузоње умешају и упропасте све, небитно које и чије, и у целој овој причи Шипци и јесу испали већи шмекери од нас, они су своје јуниорке послали на "непријатељску" територију, од наших су направили опет и опет сићу за подкусуривање, жалосно и прежалосно.

Онда оне играју за себе, а не за репрезентацију своје државе. Овако се губи смисао репрезентације.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Зато што представљају нешто што Србија не признаје.

И онда Шиптари направе одмазду над неким Ђоком Савићем тако што га одведу у затвор приликом обиласка гробља. И шта онда? Док је Ђоко у затвору ти ћеш да куцаш по форуму и причаш празне приче.

Подели на овим сајтовима

Па УЕФА је политичка, идеолошка и криминална организација. Школски пример.
I NBA i NFL i ova, i ona, i sve se dotiče i prožima sa politikom. A i sve slike, sve filharmonije sva književnost, sve serije i filmovi a i arhitektura. Tako da je malo neukusno ovaj sportski, a i bilo koji drugi, događaj stavljati van konteksta politike. I ove djevojčice nisu nikakve nesrećnice već pravi heroji.

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Војвода7 рече

Зато што представљају нешто што Србија не признаје.

Али их ЕХФ признаје. МОК их признаје:

"Bah: Divac se nevoljno složio sa prijemom Kosova u MOK"

http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:523532-Bah-Divac-se-nevoljno-slozio-sa-prijemom-Kosova-u-MOK

Дакле немамо право да их у спорту не признајемо, пошто смо их "спортски" признали.

Ово је чисто политичко иживљавање, жртвовање спортиста.

Шта се променило од 2014.е до данас? Политичко руководство је опет доживео метаморфозу (преумљење) пре неколико дана? Не осећају се више као девојчице, него се сада осећају као дечаци?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Лидија Миленковић рече

Онда оне играју за себе, а не за репрезентацију своје државе. Овако се губи смисао репрезентације.

не знам Лидо шта није јасно, свакако да трнирају зато што воле рукомет, али сваком спортисти је част да игра за репрезентацију. Шта мислиш да је кошаркаше или ватерполисте брига против кога играју, и да су најбољи због тога што им је неко набио притисак некада...е сад играте против Хрвата или против Дрим тима морате да победите. Они играју да победе то је спорт, то му је сврха, оне су ту да играју рукомет а не да машу заставом и певају химне и треба их пустити да раде оно што најбоље знају и часније би било да су изашле и изгубиле, а ми се показали као добри домаћини.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Вилер Текс рече

И онда Шиптари направе одмазду над неким Ђоком Савићем тако што га одведу у затвор приликом обиласка гробља. И шта онда? Док је Ђоко у затвору ти ћеш да куцаш по форуму и причаш празне приче.

А шта би то ја могао да урадим, да ја и Мирољуб скупимо бритке сабље,  одемоо и ослободимо Савића?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Снежана рече

част да игра за репрезентацију

Управо је у томе поента. Част да играју за репрезентацију Србије. Зар није и Косово Србија. 

Боли ме то лицемерје, као не признајемо Косово као самосталну државу а играмо против њихове репрезентације, потребне су нам којекакве дозволе да идемо на њихову територију, и слично. Што се тиче политичара, од свих ми је мука и немам илузија о њима одавно. А деца, нек су жива и здрава, сва, сва деца на свету. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Лидија Миленковић рече

Управо је у томе поента. Част да играју за репрезентацију Србије. Зар није и Косово Србија. 

Боли ме то лицемерје, као не признајемо Косово као самосталну државум а играмо против њихове репрезентације, потребне су нам којекакве дозволе да идемо на њихову територију, и слично. Што се тиче политичара, од свих ми је мука и немам илузија о њима одавно. А деца, нек су жива и здрава, сва, сва деца на свету. 

па шта да ти кажем, ал некада мораш и "играч" да будеш, одвалиш их на терену, отпеваш своју, химну, замашеш заставом и кажеш "оно јесте да је мало инцестуозно што играмо против "воје Б репрезентације", ал` живот је то" :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Војвода7 рече

А шта би то ја могао да урадим, да ја и Мирољуб скупимо бритке сабље,  одемоо и ослободимо Svića?

Могао би да разумеш да хапси по сваку цену није баш најсрећнија опција.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Лидија Миленковић рече

Боли ме то лицемерје, као не признајемо Косово као самосталну државу а играмо против њихове репрезентације, потребне су нам којекакве дозволе да идемо на њихову територију, и слично. Што се тиче политичара, од свих ми је мука и немам илузија о њима одавно. А деца, нек су жива и здрава, сва, сва деца на свету. 

А кога не боли? Ми према Европи и Шиптарима морамо бити лицемерни до коске. Ко то није схватио не капира шта је политика.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Вилер Текс рече

Могао би да разумеш да хапси по сваку цену није баш најсрећнија опција.

Ако си власт онда обезбиједи да буде најсрећнија опција, није ни враћање Крима била ''најсрећнија опција'' прије 20 ак година али данас јесте.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Ако си власт онда обезбиједи да буде најсрећнија опција, није ни враћање Крима била ''најсрећнија опција'' прије 20 ак година али данас јесте.

А шта ја причам све време? С тим да нисам за то да се неко иживљава и хапси Шиптаре који су невини.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Таша рече

Ne, vec ostali dosledni ideji o nepostojecoj kosovskoj drzavnosti. 

Да бре, немају ни полицију, ни судове, ни парламент, ни владу, ни премијера, ни прецедника... Нит играју на рукометном првенству...

Тотално непостојећа држава.

images?q=tbn:ANd9GcSnVDlPp70uBYdGsZa-oMO

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...