Jump to content

ЕХФ дисквалификовала српске рукометашице због одлуке српске Владе да се не одигра меч са јуниоркама Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 33 минута, Grizzly Adams рече

Онда смо овим потезом само дозволили да нас наместе и изиграју.

Опет.

Ne, vec ostali dosledni ideji o nepostojecoj kosovskoj drzavnosti. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Ја подмећем? А не подмећу ти Председник Републике и Министар полиције!?

Ти подмећеш једно, а они друго. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Након што смо сазнали да ћемо играти са Косовом, ми се не повлачимо са такмичења него пристајемо да играмо. Да би онда Влада Србије у задњем тренутку донела одлуку да ипак не играмо. Образложење? Дошло би до сукоба између полиције и фантомских демонстраната које види само Стефановић.

Најс. Озбиљна смо држава ко и увек.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Након што смо сазнали да ћемо играти са Косовом, ми се не повлачимо са такмичења него пристајемо да играмо.

Основни пропуст, по мени. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Ово не може да се спречи. Дакле, ако нећемо да се сусрећемо са репрезентацијом КиМ, требали смо да се одмах да се испишемо из организација где су примљени, као што је МОК. А не да доведемо себе у такву ситуацију да нас оправдано избацују из тих организација, са такмичења.

Уверен сам да је ово неодржива "политика" државе Србије, да не кажем председника Вучића. Јер то значи да ће нас оправдано избацити са олимпијаде, из МОК-а.

Жао ми тих девојчица, и осталих спортиста, који ће платити цену, док нас дебело не казне, када ће држава Србија повући ову одлуку.

Подели на овим сајтовима

Hahaha. Neko reče da se politika ne mješa više u sport i umjetnost. Pa ovo dvoje i jesu tu samo zbog politike i to otkako je politike.

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

On 23.3.2018. at 19:13, Милан Ракић рече

Квалификациони турнир јуниорки требало је да се игра у Крагујевцу,

Требало их је пустити да дођу и све пунољетне шиптаре похапсити...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Требало их је пустити да дођу и све пунољетне шиптаре похапсити...

Зашто ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

мени је жалосно што ни у једном једином моменту нико није помислио на те девојчице и на то да оне са 14 година играју за репрезентацију, тренирају, за то живе и вероватно их баш брига да ли ће играти против Бушмана, Абориџина или Пигмеја, и што смо опет дозволили да се гузоње умешају и упропасте све, небитно које и чије, и у целој овој причи Шипци и јесу испали већи шмекери од нас, они су своје јуниорке послали на "непријатељску" територију, од наших су направили опет и опет сићу за подкусуривање, жалосно и прежалосно.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Лидија Миленковић 

@Војвода7 

Зато што је добро правити тензије. То је родољубље. Главом у зид, туђом најбоље.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, TSCHeTSCHen рече

Hahaha. Neko reče da se politika ne mješa više u sport i umjetnost. Pa ovo dvoje i jesu tu samo zbog politike i to otkako je politike.

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Па УЕФА је политичка, идеолошка и криминална организација. Школски пример.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Лидија Миленковић рече

Зашто ?

пре 11 минута, Вилер Текс рече

@Лидија Миленковић 

@Војвода7 

Зато што је добро правити тензије. То је родољубље. Главом у зид, туђом најбоље.

Зато што представљају нешто што Србија не признаје.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Зато што представљају нешто што Србија не признаје.

Србија признаје Шиптаре као народ. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Снежана рече

мени је жалосно што ни у једном једином моменту нико није помислио на те девојчице и на то да оне са 14 година играју за репрезентацију, тренирају, за то живе и вероватно их баш брига да ли ће играти против Бушмана, Абориџина или Пигмеја, и што смо опет дозволили да се гузоње умешају и упропасте све, небитно које и чије, и у целој овој причи Шипци и јесу испали већи шмекери од нас, они су своје јуниорке послали на "непријатељску" територију, од наших су направили опет и опет сићу за подкусуривање, жалосно и прежалосно.

Свака дјевојчица од 14 година би требала да одбије да игра против Косова, никакве гузонње нису потребне за то..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...