Jump to content

ЕХФ дисквалификовала српске рукометашице због одлуке српске Владе да се не одигра меч са јуниоркама Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Лидија Миленковић рече

Да, али на нивоу клуба, а не на нивоу репрезентације која, логично, представља државу. Овако нам се,  чини ми се, врло лукаво подмеће легализација Косова као посебне државе. 

Има смисла. Али какав је то аругмент играли сте рукомет са Косовом, морате да их признате? Не морамо, волимо рукомет. 

И ми све време да причамо тзв Косово, тзв премијер Косова тзв репрезентације Косова...Дакле да радимо на свести да је то лажна држава као што јесте, не потписујемо ништа никада али просто у неким стварима морамо да учествујемо ако проценимо да је штета већа ако у њима не учествујемо.

Наравно само не на начин на који то ради Вучић, јер он ради све лажно или наопако.

пс: Е сад, можда и нисам у праву.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

"Жреб" је извлачење, тј. случајни избор. Па је до њега, наравно, дошло случајно као и увек.

А ако си пристао да учествујеш на неком турниру, то значи да може да ти се падне било која друга екипа која учествује.

Ово постаје стварно невероватно и чему ми све причамо...

Гризли брате, ући ћеш у Царство Небеско због тог наивног погледа на свет.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Sta zloupotrebljavaju?! To sto ne igraju sa reprezentacijom nepostojece drzave? Srbija koliko znam zvanicno jos nije priznala Kosovo, tako da je nelogicno igrati protiv ekipe iz dela sopstvene zemlje. Na poljancetu,  pa na sladoled i sokic ko sto rece Lidija, e to moze.

Ali mislim da je Srbija prihvatila i dozvolila učešće Kosova na sportskim manifestacijama niko se nije bunio za zimsku olimpijadu gde su takođe učestvovali. Niko se nije bunio kada su videli da će Kosovo učestvovati. Reagovalo se tek u treutnku kada je to odgovaralo AVu.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Odahviing рече

Ali mislim da je Srbija prihvatila i dozvolila učešće Kosova na sportskim manifestacijama

Мислим да то није могла да спречи. Али може да одбије да игра са њима, посебно на својој територији.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Гризли брате, ући ћеш у Царство Небеско због тог наивног погледа на свет.

Већа је наивност да је неко намештао жреб само да би за....вао Србе и Албанце...

Стварно људи свашта замишљају, али ОК. Полако ћемо да излечимо те фатаморгане.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А све и да јесте, ајде да претпоставимо да је неко намерно наместио.

Већи би фрајери испали да смо лепо пустили децу да одиграју утакмицу, били добри домаћини, све фино. И онда на крају рекли - захваљујемо се гостима, а државу Косово и даље не признајемо.

Али за то треба да будеш фаца, а не идиот ко ови на власти.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Већа је наивност да је неко намештао жреб само да би за....вао Србе и Албанце...

Стварно људи свашта замишљају, али ОК. Полако ћемо да излечимо те фатаморгане.

Знаш шта, те УЕФЕ и остале асоцијације су легла криминала и корупције и не би ме чудило да су то наместили јер неком треба. Наравно за лепе паре.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Знаш шта, те УЕФЕ и остале асоцијације су легла криминала и корупције и не би ме чудило да су то наместили јер неком треба. Наравно за лепе паре.

Ко би бацао паре на то леба ти? :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Већи би фрајери испали да смо лепо пустили децу да одиграју утакмицу, били добри домаћини, све фино. И онда на крају рекли - захваљујемо се гостима, а државу Косово и даље не признајемо.

Буквално. Хвала тиму наше јужне покрајине. 

Подели на овим сајтовима

Ко би бацао паре на то леба ти? :D

Списак лудака прилично је дуг....Може бити политички притисак...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

I te devojčice lepo pobedile svoje vršnkakinje iz lažne države Kosovo i eventualn uz pobedu nad Slovaknjama se plasrale na Svetcko prvenstvo. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

"Жреб" је извлачење, тј. случајни избор. Па је до њега, наравно, дошло случајно као и увек.

А ако си пристао да учествујеш на неком турниру, то значи да може да ти се падне било која друга екипа која учествује.

Daleko od toga da je žreb slučajan izbor. Žreb je uvijek dirigovan. Nikad nisi čuo za nositelje grupa koji su u jednom potu? Pa ond drugo ranigarne u drugom, pa trecerangirane u trecem itd....Prilikom žreba mogu se dirigovati da reprezentacije zemalja koje su političkom sukobu ne mogu da se sastanu, ne znam kako, vjerovatno su listići u istoj posudi ili tako nešto. Žreb za kvalifikacije za SP u Rusiji je upravo bio takav, da je pored standardnog dirigovanja sa nositeljima, izbjegavali su se visoko rizicni dueli, poput Srbija - Kosovo, Jermenija - Azerbejdzan itd...i ovo se sve odnosi na kvalifikacione utakmice. Kada dođje do završnog turnira, na koga su prošle obe reprezentacije koje imaju nesređene političke tenzije, onda se opet može postići da se u kvalifikacionoj rundi ne sretnu, ako oboje prođu u nokaut onda moraju igrati, ali tad to i nije toliki problem jer se uglavnom igra na nuetralnom terenu. 

Ovo sa kvalifikacijama za rukometasice poptuno je skandalozno od strane EHF....i još pored toga nije jasno zašto je RSS Srbije uopšte pristao kada su znali da su u grupi sa Kosovom, ako je cijena da se diskvalifikuju onda su trebali odmah pristat, a ne da budu diskvalifikovani jer ne mogu navodo garantovati sigurnost. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Ovo sa kvalifikacijama za rukometasice poptuno je skandalozno od strane EHF....i još pored toga nije jasno zašto je RSS Srbije uopšte pristao kada su znali da su u grupi sa Kosovom, ako je cijena da se diskvalifikuju onda su trebali odmah pristat, a ne da budu diskvalifikovani jer ne mogu navodo garantovati sigurnost. 

Pa kako bi onda bio napravljen dramoseraj sa policijskim milistorom i omiljenim mu preCednikom. Nastavak sledi u Novom Sadu

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

И онда на крају рекли - захваљујемо се гостима, а државу Косово и даље не признајемо.

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Буквално. Хвала тиму наше јужне покрајине. 

пре 1 минут, Милан Ракић рече

I te devojčice lepo pobedile svoje vršnkakinje iz lažne države Kosovo i eventualn uz pobedu nad Slovaknjama se plasrale na Svetcko prvenstvo. 

А ако би, којим случајем, победио тим  Косова, радовали бисмо се, певали химну, и махали заставом наше јужне покрајине. :0201wink:

Једноставно, различито мислимо о овој теми. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...