Avocado Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 4 минута, Рапсоди рече Једноставно атеисти не виде наш угао посматрања и оно што је за њих ропство за нас је слобода. Složiću se sa tobom oko ovoga, bar u smislu da veliki broj ne vidi vaš ugao posmatranja... samo što važi isto to i u obrnutom smeru... pa je i ta vrsta "empatije" potpuno ista... Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 10 минута, Avocado рече pa je i ta vrsta "empatije" potpuno ista... Али ти не разумеш, ми (верујући) имамо/знамо/верујемо у истину, ви - ц! Avocado and Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 3 минута, Muramasa рече Nema mešovitih veza sa prepodobnima Управо ме пита мама што вриштим од смеха. Ахахахаха "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 Mozda, u nekom najidealnijem slucaju, zbog toga sto se odricu zajednice sa Bogom u kome je veiliko blago i sreca ( da ne kazem, vecno) Православни Србин and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 23 минута, Muramasa рече Jedini lek za tu vrstu empatije je neka vrsta segregacije. Nema mešovitih veza sa prepodobnima, ne idemo na slave i ne družimo se kad nismo raspoloženi za bljutave izlive empatije prepodobnih dušebrižnika. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 41 минута, Avocado рече Složiću se sa tobom oko ovoga, bar u smislu da veliki broj ne vidi vaš ugao posmatranja... samo što važi isto to i u obrnutom smeru... pa je i ta vrsta "empatije" potpuno ista... Е не да ми се да нађем ( већ постављала) ...У питању је једна карикатура како атеисти виде, односно не виде Христа. Атеиста гледа кроз телескоп, не би ли угледао Христа, а Господ стоји испред телескопа....Тако да ми видимо ваш угао посматрања, односно ваш угао невидења. ..тако да, да.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 Управо сада, Muramasa рече Ja ni ne pokušavam da vidim židovskog stolara, tako da je cela karikatura "što je babi milo". eh...jadan ti Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 3 минута, Muramasa рече Ja ni ne pokušavam da vidim židovskog stolara, tako da je cela karikatura "što je babi milo". Тебе ћемо овако: Рапсоди, goranger and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 44 минута, Bokisd рече Mozda, u nekom najidealnijem slucaju, zbog toga sto se odricu zajednice sa Bogom u kome je veiliko blago i sreca ( da ne kazem, vecno) Imam prijatelje na facebooku-posvećene muslimane, koji kada su išli u Meku postavljali su objave i da sam kopirao tekst i samo umjesto Alah stavio Gospod, i izbrisao mjesto, pomislio bi da je neki pravoslavan koji se vratio sa S.Gore ili Jerusalima...isti osjećaj umilosti, sreće, kao kad pravoslavni opisuju svoje iskustvo. Tako da nije ova vrsta empatije rezervisana samo za hrišćane. Naslov bi višse odgovarao "zašto vjerujući sažaljevaju nevjerujuće". Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 4 минута, Justin Waters рече Imam prijatelje na facebooku-posvećene muslimane, koji kada su išli u Meku postavljali su objave i da sam kopirao tekst i samo umjesto Alah stavio Gospod, i izbrisao mjesto, pomislio bi da je neki pravoslavan koji se vratio sa S.Gore ili Jerusalima...isti osjećaj umilosti, sreće, kao kad pravoslavni opisuju svoje iskustvo. Tako da nije ova vrsta empatije rezervisana samo za hrišćane. Naslov bi višse odgovarao "zašto vjerujući sažaljevaju nevjerujuće". Dobro, ja sam i mislio na neverujuce. ( stvarno ) Drugo je ( da ne ulazimo ) u odnos izmedju samih vera i religija ( sta i kako ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече To što nemam bodljikavu žicu na bokenu, ne znači da ne mogu da uzmem pravu čeličnu lepoticu umesto njega, a svi znamo kako se većina žitija završava. Come to momma! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 8 минута, Muramasa рече AR shit. Kad odem tamo gde ima takvih, kupujem samo Scar. Е ту смо већ исте вере... А и мама делује супругичасто... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 8 часа, Ronald рече Sta je moralna inteligencija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 Колико год се не слагао са нечијим избором, ја га поштујем. А о томе ко ће заврштити у паклу, а ко не (пошто је то поменуто као разлог због ког неко рече да неки верници сажаљевају оне који не верују), не бих да говорим, то је између тих људи и Бога. Човек снује а Бог одлучује. Тако да о свему томе одлучује Бог. А Божја мерила су доста другачија од људских. Тако да верујем у Бога и држим се онога, што рече Свети владика Николај, ,,све ће добро бити". То је наша вера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 23, 2018 Пријави Подели Написано Март 23, 2018 пре 3 часа, Muramasa рече Ja ni ne pokušavam da vidim židovskog stolara, tako da je cela karikatura "što je babi milo". У сваком другом човеку ти заправо видиш Христа. Зато кад помогнеш другом човеку, то је као да си помогао Христу. Како рече Господ ,,Кад сте помогли оном најмањее од браће моје, мени сте помогли". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука