Jump to content

Нешто посно с`ногу...?

Препоручена порука

дакле, овде немојте стављати посне рецепте, јер та тема већ постоји...

интересују ме неки нови предлози, јер ми је већ све досадило, и то да се не спрема, већ да се може одмах јести...

шта ви посно једете када немате времена да спремате...?

да ли се у нашим продавницама појавило нешто ново..?

Rezultat slika za посно

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Не постим строго али када не стигнем да доручкујем или у току дана ми затреба ја узмем кикирики 2-3-4 шаке а затим урме. У та два има малтене све, јако је, држи ситост до оброка.

Подели на овим сајтовима

Код мене постоје у продаји неки као крекери са сусамом и још неким зрневљем ( :D ) али не могу да нађем слику, нити се сећам назива. Све остало што се тиче грицкалица је заиста прескупо. Сад се сетих кукуруза шећерца, он је повољан. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1486400919-rice_cake_benlian.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

hvala na odgovorima...

On 2. 3. 2018. at 21:26, Џуманџи рече

неки као крекери са сусамом и још неким зрневљем ( :D ) али не могу да нађем слику, нити се сећам назива

Expand  

пробај да се сетиш....:1405_love:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 2. 3. 2018. at 21:26, Џуманџи рече

крекери са сусамом и још неким зрневљем

Expand  

u prodavnici zdrave hrane imaju razne integralne plocice, heljdine su meni omiljene, nisu jeftine mislim oko 500din/kilo a u marketima mozda malo jeftinije

ajvar na hleb takodje brzinski

kombinacija jabuka i banana

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 2. 3. 2018. at 21:48, Grizzly Adams рече

Ево сад се почастих, добро за мозак... ко има...

almondsnutrition.jpg

Expand  

А и укусно је за нас остале. :D

Подели на овим сајтовима

За доручак најчешће једем пахуљице с пиринчаним млеком. Узмем микс овсених, јечмених, ражаних и хељдиних пахуљица, додам и мало лана, неколико бадема и лешника, смућкам то млеко у праху са врућом водом, прелијем и то је то. 

Кад се успавам или баш журим онда ставим само пахуљице јер немам кад да отварам остале кесице и чиније. Значи буде готово за минут, чинија стаје лагано у ранац/ташну и мирна сам с клопом док се не вратим са посла. :)

Подели на овим сајтовима

Има у здравој храни неки кикирики са сусамом. То му дође као онај ноу проблем. Само што може да се сломи зуб, ако се једе у брзом темпу. :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...