Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Боки, хвала ти на труду да поставиш ове цитате св. Козме. Ко има уши, научиће нешто. А биће међу читаоцима и таквих. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Додуше, подсећа то помало на понашање следбеника неког гуруа... 

Sama pitanja o kompetentnosti koju izbegavaš, svodiš na nepostojeće izmišljotine. Valjda je bitno da odgovorim nešto pa makar šta.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, grigorije22 рече

Objasni šta znači ovo? 

Јеси ли се оженио, брате, јеси ли родио децу? Ниси родио децу, умрла ти је жена? Не узимај другу, него постани калуђер и поради за душу своју, да у рај уђеш, а немој да узимаш много жена и стичеш сав свет, па да одеш у геену. Ако одеш у преисподњу, каква ти је корист?

Pa to je slicno onom savetu ap.Pavla,....

8. A neoženjenima i udovicama velim: dobro im je ako ostanu kao i ja što sam.

9. Ako ne mogu da se uzdržavaju, neka se žene i udaju, jer je bolje ženiti se i udavati se nego upaljivati se.

I, zapazi da je sv.Kozma rekao i..... nisi rodio decu.... onda je mozda jos bolje da poslusaju savet ap.Pavla i sv.Kozme.

Ali, to je naravno samo savet ili preporuka,.... jel sv.Kozma nikog ne tera i ne bije po prstima :D.... itd...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Pa to je slicno onom savetu ap.Pavla,....

8. A neoženjenima i udovicama velim: dobro im je ako ostanu kao i ja što sam.

9. Ako ne mogu da se uzdržavaju, neka se žene i udaju, jer je bolje ženiti se i udavati se nego upaljivati se.

I, zapazi da je sv.Kozma rekao i..... nisi rodio decu.... onda je mozda jos bolje da poslusaju savet ap.Pavla i sv.Kozme.

Ali, to je naravno samo savet ili preporuka,.... jel sv.Kozma nikog ne tera i ne bije po prstima :D.... itd...

Ma jašta samo spominje geenski oganj. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Боки, хвала ти на труду да поставиш ове цитате св. Козме. Ко има уши, научиће нешто. А биће међу читаоцима и таквих. 

Mislim da bi dali ocenu o nekome, trebamo da pogledamo sto je vise dela i tekstova koje je pisao i onda tek da izvodimo neke zakljucke.

I, meni licno je sv.Kozma vrlo pristupacan jer je bio narodski covek i pricao je prosto i prijemcivo i njegove pouke se ne razlikuje po duhu od dela drugih svetitelja.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Sama pitanja o kompetentnosti koju izbegavaš, svodiš na nepostojeće izmišljotine. Valjda je bitno da odgovorim nešto pa makar šta.

Добро, ти си мало закаснио са реакцијом, али нема везе. Битно је дѕ си ипак ту. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Mislim da bi dali ocenu o nekome, trebamo da pogledamo sto je vise dela i tekstova koje je pisao i onda tek da izvodimo neke zakljucke.

I, meni licno je sv.Kozma vrlo pristupacan jer je bio narodski covek i pricao je prosto i prijemcivo i njegove pouke se ne razlikuje po duhu od dela drugih svetitelja.

Е, Боки, Боки, никад од тебе либералан православац, који се сматра способним да одмерава и премерава Свете Оце и Предање. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

. Битно је дѕ си ипак ту. 

I još ti je nedovoljno da sagledaš?

Opet sam tamo gde i ti, zanimljivo uvek te nadjem i pre mene.

Sad bi mogli iz kvalifikacija.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

To reko ako si preljubnik i bludnik i ako pravis tulum .... 

Neće da bude, pročitaj ponovo. Zabranjuje se da uzmeš drugu ženu ako ti je prva umrla. Drugo, koliko je meni poznato zabranjeno je da bilo kome savetuješ da ide u monahe i još pominješ pakleni oganj. U monahe se ide samo po posebno prizivu Božjem. Ja ako napunim 80 godina idem u kaluđere. :ani_biggrin:

Јеси ли се оженио, брате, јеси ли родио децу? Ниси родио децу, умрла ти је жена? Не узимај другу, него постани калуђер и поради за душу своју, да у рај уђеш, а немој да узимаш много жена и стичеш сав свет, па да одеш у геену. Ако одеш у преисподњу, каква ти је корист?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

I još ti je nedovoljno da sagledaš?

Opet sam tamo gde i ti, zanimljivo uvek te nadjem i pre mene.

Sad bi mogli iz kvalifikacija.

Марко, често ми за твој говор треба преводилац. Али нема везе, само ти причај. Вероватно је до мене.

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Е, Боки, Боки, никад од тебе либералан православац, који се сматра способним да одмерава и премерава Свете Оце и Предање. 

Ja ovom radim najverovatnije jer sam uzeo ličnu kartu sa čipom i zdravstvenu sa bar kodom. Novi dokumenti su krivi. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, grigorije22 рече

Ja ovom radim najverovatnije jer sam uzeo ličnu kartu sa čipom i zdravstvenu sa bar kodom. Novi dokumenti su krivi. :)))

Не верујем да је до њих. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...