Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Neša_ рече

Jes' da kažu da je Vladika bio lep čovek. I visok. I na odličnom položaju. Sve ono što vâs žene najviše privlači. Verovatno nije morao ništa ni da radi, pa je imao vremena da piše i da se "druži" sa ženama.

Mene zanima sledeće:

1) Šta se desilo sa tom lepom devojkom nakon što je ovaj iskoristio?

2) Šta ima radosno u tome, ako je on nju posle toga šutnuo?

3) Zašto je pristala da bude sa njim u krevetu, umesto da je prvo oženi?

4) Da li je ona onda bila laka ženska? :)))

5) Ako je on njoj napisao ljubavnu pesmu (što i nije neka žrtva i ne košta ništa), zašto se nije njome oženio kad je već navodno voleo?

Odgovoriću ti po stavkama kako si ih i postavio.
1. Nakon te večeri ta, ne lijepa, već prelijepa djevojka, bila je još ljepša, srećnija, i za jedno divno iskustvo bogatija.
2. Nije je šutnuo. Došla je sama, ne kao uplašena jarebica, nego kao žena soko sivi. 
3. Odakle ti ideja da se vila Perasta željela udati... i da jeste, jasno joj je da se vladika ne može ženiti. Svašta pitaš -.-
4. Nije bila ni laka žena niti sponzoruša. Voljela je što se ne smije na takav način voljeti, i predala je ono najvrijednije što je imala, i ostala sama do svoje smrti.
5. pročitaj odgovor pod br. 3 :)
A što se žrtve tiče, da vladika se žrtvovao pišući tu pjesmu. Objavljena je posle njegove smrti, i od nastanka, ta je pjesma bila sakrivena u njegovom pojasu. Nakon njegove smrti, tu su je i našli, jer se nije odvajao od tih stihova. I vidi, besmrtna je žena koja se opjeva sa toliko ljubavi, kao vila Persata.

Ne zahvaljuj mi se, samo zapamti ovo što ti rekoh.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, Neša_ рече

Jes' da kažu da je Vladika bio lep čovek. I visok. I na odličnom položaju. Sve ono što vâs žene najviše privlači. Verovatno nije morao ništa ni da radi, pa je imao vremena da piše i da se "druži" sa ženama.

Mene zanima sledeće:

1) Šta se desilo sa tom lepom devojkom nakon što je ovaj iskoristio?

2) Šta ima radosno u tome, ako je on nju posle toga šutnuo?

3) Zašto je pristala da bude sa njim u krevetu, umesto da se prvo oženi?

4) Da li je ona onda bila laka ženska? :)))

5) Ako je on njoj napisao ljubavnu pesmu (što i nije neka žrtva i ne košta ništa), zašto se nije njome oženio kad je već navodno voleo?

Imate li njegovu sliku..rado bih vidjela koliko je lijep o zgodan??!!:)))

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Phoebe рече

Pa ne bih se baš kladila da bi ostala ravnodušna da si se srela face to face sa Njegošem 1324_womens

Možda bi on ostao ravnodušan. :)))

• Збуњен 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Neša_ рече

Verovatno nije morao ništa ni da radi, pa je imao vremena da piše i da se "druži" sa ženama.

Ти си мени хит! 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ayla рече

Istiniti događaj.

Daj neki izvor. :) Na netu ima samo da se ne zna je li san ili java takav susret (svakako se jesu svideli jedno drugom), ja bih da verujem u ovo prvo. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ninaana рече

Daj neki izvor. :) Na netu ima samo da se ne zna je li san ili java, ja bih da verujem u ovo prvo. 

Mnoga svjedočenja su tu, posebno Ljube Nenadovića, a izvor... eh, ninaana, nisu ljudi u to vrijeme dali na vladiku sjena da padne, ali postoji istorijski institut na Cetinju, koji čuva mnoge tajne, a samo privilegovani mogu da ih vide.
Mada, ima i na netu, samo treba uložiti truda, a ja imam o tome u svojoj biblioteci, ali na vladiku ni trun... a neka žive legende.

(majke ti zar misliš da se onakva pjesma mogla iz sna napisati? :0212_rolleyes:)

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Isusovo magare рече

Imate li njegovu sliku..rado bih vidjela koliko je lijep o zgodan??!!:)))

Anastas-Jovanovic_-Petar-Petrovic-Njegos

Измењено од Милан Ракић
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...