Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, obi-wan рече

Nije sve u parama, ima nesto i u zlatu...

...a i u nekretninama. :0205_whistling:

• Радостан 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Рапсоди рече

Ја ништ не знадем, али знадем да је центар Србијанаца НИш ... ја тако чула 12:smeha:

A mi kažemo da su Srbijanci otprilike Stara Pazova, Belgrade pa teraj... i kad idemo u tom smeru, kažemo da idemo u Srbiju 

A zašto vam to smeta? Treba da ste ponosni što ste Srbijanci :)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Sta radite ovde?! Ovo je tema za "kad padne mrak".

Ovde vec mracno, prst se ne vidi pred okom. :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Таша рече

Sta radite ovde?! Ovo je tema za "kad padne mrak".

Evo sad ja bas `tedo to da pitam... mislim, `el rade ovi ljudi nekad nesto?... i posle - kriv vam Vucic!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Сања Т. рече

Де си ти , у сред поста, дош'о на ову тему, са тим....

...Линковима :D

Кад на тему о сексу (по календару! (реч је, дакле, о верницима)) дође атеиста са вестима о националистичким стварима... Јасно је што је цео Балкан пук'о... 12:smeha:12:smeha:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Phoebe рече

A gde je to  mračno? :)

U mom srcu i mojoj dusi a inace svuda okolo sunce sija. Bas mi zbog toga malopre nestala struja! Mozes misliti! :) 

• Радостан 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Trifke рече

Oprostite mati igumanijo sto nisam trazio vas blagoslov! :))   

Знаде ли ти игуман у коју собу си зашо, црни сине....:))

пре 13 минута, Trifke рече

Ko kaze da nebih smeo da privirim?

Не би требало, да ти се не заврти у глави од оволико кекса...

Ал добро ти си свети Трифке,  ти  мош да причаш о кексу колико оћеш а да га не пожелиш....:D 

• Хахаха 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Знаде ли ти игуман у коју собу си зашо, црни сине....:))

Не би требало, да ти се не заврти у глави од оволико кекса...

Ал добро ти си свети Трифке,  ти  мош да причаш о кексу колико оћеш а да га не пожелиш....:D 

Bas mi sada porucio da sam i od tebe trebao da trazim blagoslov jer nemoze se pred takvu sveticu samo tako. :))

Kako ti to znas? :))) Cudo jedno, znas kakvog su seksualnog stausa diskutanti a sada poznajes i moje sduhovno stanje. Mora da sam se nasao pred velikom svetiteljkom! 12:smeha:

Problem je samo sto je staromodna! :)))

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Phoebe рече

Dok si se družio sa mnom, uvek bio nasmejan. E baš volim što te spopale uninije :))) Samo jako :smeh2:

To ja samo da tebe utesim! :smeh2: Nesto mi preskaces od kako se ne druzis samnom pa reko mozda joj bude bolje od toga. :smeh2:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Sofija_ рече

deluje, jer ja se pitam, da li smo mi ljudi nekad gori od zivotinja,

Jesmo veoma često gori od ostalih životinja u mnogim stvarima... ali ne u vezi sa tim o čemu si pisala... ništa se posebno ne uzdržavaju životinje od seksa tokom trudnoće i zbog trudnoće, već se ženke određenih vrsta životinja pare samo kada ovuliraju... dakle, nema tu nekog svesnog "uzdržavanja", niti je vezano za trudnoću (osim posredno)... niđe veze...

Ali je naravno uvek "zgodno" porediti ljude sa čijim postupcima se ne slažeš sa životinjama... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Trifke рече

Kako ti to znas? :))) Cudo jedno, znas kakvog su seksualnog stausa diskutanti a sada poznajes i moje sduhovno stanje. Mora da sam se nasao pred velikom svetiteljkom! 12:smeha:

Ја сам Лолка ореолка :))....имам и доказ 12:smeha:12:smeha: имам једну фотку са колегом, , а фотка је испред једне Цркве, онако братски лице уз лице.  И кад смо развили фотку само изнад моје главе стоји бели ореол :D има ту нешто има, има. Једно време ја се  баш примила :)) нису ту вредели аргументи, светлосни ефекти када се развијао филм итд,итд.....мсммм све сам ја то уважила и науку и све то....али питање је што баш мени, каква је то случајност...12:smeha:

• Радостан 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...