Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, ninaana рече

Pa gde onda kažu da je fuj?

Ja kažem da je fuj, to je moj komentar. Ne bi protiv toga svega protestovale da ne misle kako sve to nije fuj, ono što po njima nije fuj je napisano na toj tabli u sredini.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Снежана рече

ниси ми одговорила на питање, а твоје глупаво моралисање у општене желим да коментаришем.

ako ti smeta moje moralisanje, nemoj da ga citas, jednostavno

пре 4 минута, Снежана рече

Питање је било, које су то тачно последице по плод ако жена упражњава односе (пошто видим да ти је "вођење љубави" стран термин променила сам га) са својим супругом током трудноће?

pazi, oko ovoga se nikad necemo sloziti, jer ja blagosloveno stanje gledam kao dar Boziji a ti ocigledno ne, tako da dalja rasprava nema smisla

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Ja stvarno ne mogu da citam ovolike tekstove. `El moze neko da mi preprica zadnjih 10-tak stranica?

бежи човече спасавај живу главу упао си директно у Содом&Гомор од теме, остаће ти трајне последице ако почнемо да препричавамо :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

pa imajte vi, ko vam brani, sto ne znaci da ste vi u pravu, nek svako rasudjuje i radi kako misli da treba

ili mislite da ste vi nepogresivi i uvek u pravu? ako mislite da jeste, onda da trazimo da se pise Jevandjelje po ocu Zoranu

Душо, ја имам сасвим нормалну децу. 

За тебе не знам ни да ли имаш деце ни да ли су нормални ако их имаш. Дакле, секс никако није утицао негативно на моју децу. Верујем само да и када би се моје дете родило нормално, а подизало код тебе, да би оболело душевно. 

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, Bokisd рече

Pa, mozda se i Mojsise drzao onog univerzalnog saveta apostola,....da po dogovoru u postu i molitvi... :stadaradim:

А Авраам, који испоштова Сарино неверје и љубав, те је и робињу доватио зарад жениног неверја, а уједно и љубави :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

ako ti smeta moje moralisanje, nemoj da ga citas, jednostavno

pazi, oko ovoga se nikad necemo sloziti, jer ja blagosloveno stanje gledam kao dar Boziji a ti ocigledno ne, tako da dalja rasprava nema smisla

око чега би требало да се (не)сложимо када на питање ниси одговорила, а то благоглагољање и благосерање неком другом уваљуј.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

prava verujuca hriscanka, koja blagosloveno stanje gleda kao dar od Boga, od trenutka trudnoce bi trebala da se uzdrzava sopstvenih i muzevljevih nagona/potreba/strasti...

jel to znaci da su i ljudi zivotinje, jer i ljudi to rade iz zadovoljstva, zar ne, casni oce?

inace, recnik vam je izvanredan oce Zorane

itekako mogu

pa imajte vi, ko vam brani, sto ne znaci da ste vi u pravu, nek svako rasudjuje i radi kako misli da treba

ili mislite da ste vi nepogresivi i uvek u pravu? ako mislite da jeste, onda da trazimo da se pise Jevandjelje po ocu Zoranu

Opet nisi odgovorila na pitanje? Ako je saznala da je u 2 mesecu trudnoce da li je gresila ako je vodila ljubav sa svojim muzem ili ne? 

Drugo pitanje zasto bi trebala da se uzdrzava?

Inace da znas da postoje razne reci za seksualni akt kod zivotinja a jedan od njih je i prcati i nije ni malo vulgaran jer ga je narod oduvek upotrebljavao. Odslusaj ponekada sta o tome kaze pokojni otac Justin Savinski. 

Kako izgleda jevandjelje po Sofiji? Gde pise da ovo sto je o Zoran rekao nije jevandjeljski? 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zayron рече

Ja kažem da je fuj, to je moj komentar. Ne bi protiv toga svega protestovale da ne misle kako sve to nije fuj, ono što po njima nije fuj je napisano na toj tabli u sredini.

Можда је њима фуј, као и теби, али то није у складу са хришћанским учењем. Мислим, нијењ став Хришћанства да је фуј. И не треба тако да се представља. Због тога атеисти и припадници других вера (нпр. муслимани) оптужују Хришћанство да је некаква антисекксуална религија која од људи тражи да се претворе у роботе и да механички обављају секс само ради размножасвања.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

око чега би требало да се (не)сложимо када на питање ниси одговорила, а то благоглагољање и благосерање неком другом уваљуј.

Не би имала ове проблеме да јој се добро ув...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ja stvarno ne mogu da citam ovolike tekstove. `El moze neko da mi preprica zadnjih 10-tak stranica?

Evo ja ću.
Sofija kao prava hrišćanka smatra da ne treba supružnici da se sexaju tokom trudnoće. Negdje sam sigurna da griješi, ali ona je prava hrišćanka, ne ja (tako ona misli, što ne znači da je i tačno).
O Zoran i ja smo saglasni, prvi put, mada mi se njegov termin ne sviđa (poprckavanje... ma daj, ko koristi takav izraz za sex?)
Ostali forumaši podržavaju vođenje ljubavi (kud god to vodilo) i sviđa mi se njihov stav, što znači da sam i ja jednako velika hrišćanka i dodatno me veseli. 
Snežana bez filtera, kategorično i iskreno brani najtananiju vezu koja treba i tokom trudnoće da se održava između muža i žene, a Zayron nervira ninannu postovima koji joj djeluju nejasno.
Otprilike, to je to.
Ne zahvaljuj mi se... ti si brat moj.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Pa, mozda se i Mojsise drzao ( malo vise :ani_biggrin: ) onog univerzalnog saveta apostola,....da po dogovoru u postu i molitvi... :stadaradim:

Боксид, погледај цитате Отаца које сам поставио о браку у оном одговору теби. Брак је раван по части са монаштвом. Чак је поређен са самом Црквом.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

Inace da znas da postoje razne reci za seksualni akt kod zivotinja a jedan od njih je i prcati

Meni zena stalno prebacuje za ovaj izraz, nikako da joj objasnim da je sasvim normalan...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...