Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Иду избори за локалну скупштину у Београду. Према ономе што можемо да прочитамо, Бели се продо, напредњаци купују карте за непостојећи метро, Радуле стандардно луд и пљује опозицију уместо власт, Шапић се препуцава са Радулом и брани се да не прави култ личности, Ђилас каже да ће сад да уради све боље него онда кад је мого да ради, убачена лажна Доста је било листа... Или је све ово погрешно написано?

Шта мислите о целом галиматијасу? Да ли гласати и за кога? Да ли постоји решење и које је, да нам сваки следећи избори не личе на брод лудака?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

http://rs.n1info.com/a366458/Bg-Izbori/Izdata-licna-karta-na-ime-Ljubisa-Preletacevic-Beli.html

zdata lična karta na ime Ljubiša Preletačević Beli

Autor teksta:

Nevladine organizacije CeSid i CRTA, koje kao posmatrači prate sednice Gradske izborne komisije, saopštile su na svojim tviter nalozima da je lična karta Ljubiše Preletačevića Belog, potpisnika saglasnosti da bude nosilac izborne liste, izdata 21. februara 2018. godine, kao i da je saglasnost overena kod notara sinoć u 20:58.

"Neki novi čovek imena Ljubiša Preletačević postao danas, dao saglasnost, aneksirao i to je to", naveo je Bojan Klačar iz Crte na svom Tviter nalogu.

Neki novi čovek imena Ljubiša Preletačević postao danas, dao saglasnost, aneksirao i to je to. https://twitter.com/CeSIDBeograd/status/966443278534144000 

CeSid je objavio na svom tviteru i rezultate glasanja u Gradskoj izbornoj komisiji:

Izborna lista "Ljubiša Preletačević BELI - Zato što volimo BELOVGRAD" proglašena je sa 22 glasa "za", 7 glasova "protiv, uz 2 uzdržana.

Neki članovi GIK-a napustili su sednicu jer ne žele da učestvuju u njenom radu. #izbori2018

Na društvenim mrežama je objavljena i lična karta sa fotografijom na kojoj se vidi da je nekome sa imenom Ljubiša Preletačević Beli Policijska uprava za Beograd izdala ličnu kartu 21. februara ove godine.

Ovu fotografiju okačio je i Luka Maksimović, osoba koja je na ranijim predsedničkim izborima glumila fiktivnog lika Ljubišu Preletačevića Belog, s komentarom "Saglasan gosn Ljubiša. Kec u rukavu- LISTA broj 22! Ave".

Сагласан госн Љубиша. Кец у рукаву

ЛИСТА бр. 22 !

АВЕ !!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

У старој доброј традицији авиона, пабова, неиспечених хлебова и госпођа Наде...

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Да поживи Бог локалне изборе и да их буде што чешће, што се мене тиче може и сваког месеца ...:smeh1:

Прво,  грејање пред изборе  у животу никада није било боље, греју и дању и ноћу (немоШ се спава ) .

Друго,  граде се путеви, поправљају тротоари ( бар у мом крају попадаше ) .

Треће, уводе се нове градске и приградске линије (опет у мом крају) .

Треће, од контролора Бус плуса ни трага ни гласа ...:smeh1:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, GeniusAtWork рече

Чекају људи метро. Израчунао сам да ћу да гласам 21018. године.

Подели на овим сајтовима

On 22.2.2018. at 17:38, RYLAH рече

:)):)):)) 

Неискусна телефонисткиња  :) 

Беше ми жао што сам журила на посао, па нисам стигла да "попричамо".

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

On 22.2.2018. at 17:34, GeniusAtWork рече

У старој доброј традицији авиона, пабова, неиспечених хлебова и госпођа Наде...

:ani_biggrin:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=205181853560134&id=128867531191567

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, GeniusAtWork рече

Треба проверити да ли су Пантелија и Максимилијан Топаловић на листи.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 2/22/2018 at 17:29, RYLAH рече

напредњаци купују карте за непостојећи метро,

Bude li Beograd na vodi, bice ono "Bg je metropola jer ima samo pola metr(o)a" ...

Moje je misljenje da izbori nemaju nikakvog smisla vec poodavno. Najbolji bi smisao bio da svi gradjani bojkotuju izbore; mada u tom slucaju mogu da dopisuju sta god hoce na bilo koliko listica... Mada opet, ako BAS NIKO ne bi izasao - videlo bi se to! :mrgreen:

Inace je prosli put na lokalne izbore u Rusiji izaslo samo 15% glasaca - sto dovoljno govori da su se Rusi osvestili; ali avaj, ovaj im je jos nad glavom.

Подели на овим сајтовима

On 2/26/2018 at 12:33, Таша рече

SNS prodaja karata za nepostojeci metro i ostale nebuloze ... sve ludak do ludaka joooj

Kad vidis ludog politicara - pomislis na MKUltra 

Citajte o tome, to jeste najveci problem danasnjice, jer se primenom toga desio i nacizam, i sve posle njega (--> svet tone u pakao; mada su srecom sada barem vise-manje svi probudjeni).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...