Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 9 минута, Milan Nikolic рече

Зер треба гласати за Ђиласа?

Па бре Милане,чиме су те купили да постанеш њихов бот ? :(

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ексклузивни снимак глсања Александра Вучића забележен црно-белом камером!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, МилошБГ рече

Мрзи ме да излазим сад да снимам код мене у улици куповина гласова а и нећу додуше да правим комшијама проблем, дођеш, упишу те, 1500 динара али тек после 14 сати су требали ићи по паре, дају ти зелену хемијску са којом ћеш заокружити. Ја кренуо да гласам, оно редови...реко шта је сад, после видим.

Да не буде забуне, све исто било за време жутих.

Продајем глас,

ко Аца Лукас!

Подели на овим сајтовима

DODIK NA BIRALIŠTU Glasao predsednik Republike Srpske, evo kako na to ima pravo (FOTO, VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik glasao je danas na biračkom mestu broj 34 u opštini Savski venac.

pxaktkqTURBXy9iMGNjODFkNWVhZTgxNTU2MDA2Z
Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
share_v1_pintrest_gray_ico.pngshare_v1_facebook_gray_ico.png

Dodik je građansku dužnost obavio u 10 sati na glasačkom mestu u Školi za dizajn u Krupanjskoj ulici, kako je i bilo najavljeno iz njegovog kabineta. Dodik i premijerka Brnabić glasali su na istom biračkom mestu.

Milorad Dodik je izjavio danas da je drugi put iskoristio pravo da glasa na izborima u Srbiji i da na taj način želi da doprinese da Srbija bude demokratska i stabilna i da ostane snažan faktor stabilnosti u regionu.

On je novinarima koji su ga pitali od kada ima dvojno prebivalište pokazao svoj pasoš i rekao da pravo glasa u Srbiji koristi na osnovu dvojnog državljanstva, koje je dobio u skladu sa zakonom u Srbiji.

izbori_dodik_glasanje_vest_blic_safe

Naglasio je da se godinama zalaže da svi građani u Republici Srpskoj imaju pravo i na državljanstvo Srbije.

- U Srbiji jedino koristim demokratsko pravo glasa, a pravo na socijalno, penziono i zdravstveno osiguranje koristim u Republici Srpskoj. Samo koristim pravo koje mi je dala Srbija, svima želim uspeh - naveo je Dodik.

Zahtev za državljanstvo Srbije podneo je 2007. godine, kada je  ministar spoljnih poslova Srbije bio Vuk Jeremić, sa kojim je Dodik imao izuzetne odnose, kao i sa tadašnjim predsednikom Srbije Borisom Tadićem sa kojim je učestvovao na predizbornim skupovima Demokratske stranke, piše portal rtvbn.com.

Dodik je na izborima za predsednika Srbije prošle godine glasao u zgradi Generalnog konzulata Srbije u Banjaluci.

Glasanje na lokalnim izborima znači da predsednik RS ima prijavljeno prebivalište u glavnom gradu Srbije, a ne u entitetu na čijem je čelu.

(Blic/Tanjug)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, александар живаљев рече

Продајем глас,

ко Аца Лукас!

Није било ни за време црвених ни жутих. Ово никада у Србији се није дешавало док нису дошли ови уназађени напрдњаци на власт. Код мене у општини су нудили 3000 динара за глас и празан листић.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Сад испред мог бирачког места неки лик виче:„Јело, колико их је изашло?" Прилази јој и каже „Дај да видим списак". Она одг да нису сви. Ваљда напредњаци пребројавају сигурне гласове. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Paradoksologija рече

DODIK NA BIRALIŠTU Glasao predsednik Republike Srpske, evo kako na to ima pravo (FOTO, VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik glasao je danas na biračkom mestu broj 34 u opštini Savski venac.

28575914_10156029562542319_6391624453131

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Зосима рече

То није тачно,од ових битанги нема горих, а сви ви који волите Београд,ако вам је стало до њега,знате шта треба урадити...

Ма није тако браћела мој... Ок најгори су они тренутно који јашу- то је увек та филозофија, али све ово исто, својим очима, лично ја гледао и кад су жути били на власти. Било је трагикомичнијих ствари, типа треба да се асфалтира и среди нека улица у крају, у недељу избори, а жути у петак послеподне довезу машине и возила и паркирају, за понедељак после избора. До куповине гласова на исти начин и исту фору. 2000 за глас, ланч пакети, уље, шећер итд.

Није 2012 година била пре сто година.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Mali Marko рече

За Ђиласа једини нормалан кандидат.

Не знам што би он био нормалан кандидат.

За противнике - он је тајкун, мост на Ади је плаћен вишеструко скупље, афере платани, Велики брат и свашта још нешто је обележило његову градоначелничку каријеру, био је до данас одборник у скупштини Београда, ниједном се за 4 године није појавио тамо, осим када је скуштина конституисана, зар није било логично да ту за почетак покаже своје опозиционо деловање...

али можда је то све зато што

За противнике ове власти- он је њихов сарадник, човек је до пре пар месеци причао хвалоспеве о владавини Александра Вучића, хвалио БГ на води пројекат и свашта још нешто, да не причам о фонтани на Славији коју је сам пројектовао.

https://www.vidovdan.org/info/evo-sta-je-djilas-govorio-2013-godine-beograd-na-vodi-i-metro-promenice-sliku-grada/

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Mali Marko рече

За Ђиласа једини нормалан кандидат.

Што рече другар данас - ово (не само Бг избори, него уопште) неће мењати без неког грађанског рата. Искрено, чисто сумњам у то, само се питам кад ће људима да прекипи.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...